Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre jedzenie, przyjazna atmosfera, sympatyczny kelner, idealny widok.”
AloBar — recenzja

AloBar
Nr 9 wśród 35 Restauracje (Agios Gordios)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Piękny widok
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 11 kwietnia 2018

Jedzenie bardzo dobre, choc nie wiem czy do konca swieze, zdarzaly sie salaty z kolorem innym niz powinny, kalmary nie mialy smaku, nie wiem czy tak mialo byc czy po prostu ja go nie wyczulam. Krewetki pyszne, ryz z warzywami krewetkami i kurczakiem szczegolnie zapadl mi w pamiec i smakowal wyjatkowo. Polecam

Termin wizyty: kwiecień 2018
Dziękujemy, Izabela U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (291)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 291 recenzji

Zrecenzowano 30 czerwca 2017

Chcialam wreszcie zjesc cos przepysznego, idac plaza zauwazylam AloBar. Zmowilam JumboKrewetki a potem deser z gruszki w winie......p y c h o t a !!!!
Oceniam te restauracje na : doskonale !! Polecam wszystkimi zmyslami !!!

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, DanutaK527
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Rozkładasz się rano na leżakach i nic więcej Cię nie obchodzi. Pyszna pizza, a najbardziej polecam Tzipouro (bez anyżu ponieważ tylko takie jest dobrej jakości na cały Corfu ponieważ anyż dodaje się jak im nie wyjdzie podczas produkcji ) do tego wódki warto wziąć przystawkę która kosztuje z czego co pamiętam 1/2 euro a mamy tam pyszne sery szynkę rybkę. Jak na plażę ceny przystępne a co najwazniejsze nie musimy płacić za leżak.

Termin wizyty: marzec 2017
Dziękujemy, Timur K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sissi B, Manager, AloBarOdpowiedź udzielona 13 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for taking the time to provide your feedback regarding our restaurant. Hope to see you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 września 2012 z urządzeń przenośnych

Knajpka na uboczu z pięknym widokiem na otwarte morze. Super muzyka. Bardzo smaczne jedzenie, świeże piwo i dobre domowe wino. Pyszne owoce morza. Przemila obsluga. Calosc zaskakuje na plus. Polecam.
P.S. Nawet zwykła kanapka z serem daje radę.

    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, TA-Michal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sissi B, Public Relations Manager, AloBarOdpowiedź udzielona 7 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

AloBar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Agios Gordios, Korfu
 
 

Byłeś(-aś) w AloBar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem