Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Piękny widok widoki”
Istron Bay Hotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Istron Bay Hotel
Miejsce nr 2 wśród 2 hoteli w Istron
Zrecenzowano 19 października 2016 z urządzeń przenośnych

Lokalizacja cudowna, idealna na samodzielne wycieczki wgłąb wschodniej Krety. Na pochwałę zasługuje punkt, w którym można było wypożyczyć samochód. Samochody w bardzo dobrym stanie oraz miła i pomocna obsługa. Miejsce spokojne i oddalone od zgiełku turystycznego.
W hotelu czysto, aczkolwiek w mojej łazience wciąż unosił się bardzo nieprzyjemny zapach z kanalizacji. W pokoju minusem była nie działająca lodówka oraz zapach stęchlizny w szafach. Jedzenie w porządku, chociaż śniadania były bardzo monotonne: jajecznica, pomidory oraz podgrzewana wędlina to był ich stały punkt. Plaża piękna - mała, ale czysta. Ogólne polecam, chociaż uważam, że to miejsce ma kilka rzeczy do poprawy (remont pokoi oraz rozwiązanie problemu zapachu w łazienkach, a także mało urozmaicone menu).

Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Urszula K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IstronBayHotel, Guest Relations Manager, Istron Bay HotelOdpowiedź udzielona 9 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear Urszula K,

Thank you for honoring us with your recent stay at Istron Bay and for sharing with other travellers a great review.
It is especially lovely to know that you enjoyed our culinary offer and the variety of menus served by our attentive and helpful staff and we are also glad you appreciated so much the breath-taking panorama from our hotel.
We are always glad to read comments like yours. Thank you for your kind feedback about our attentive and helpful staff, our tasty food and comfortable rooms.
We thank you for being our guest and we are looking forward to welcoming you back to Istron Bay very soon again.

Kind regards
Guest Relation Istron Bay Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (359)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 359 recenzji

Członek witryny TripAdvisor
2
Zrecenzowano 16 października 2016 z urządzeń przenośnych

Witam,
szanuję preferencje indywidualne co do sposobu spędzania urlopu, ale opinia jest moja i każdy wyciągnie wnioski odnosząc do swoich potrzeb. Tak więc mieliśmy okazję porozgladac się w okolicy i mogę z całym przekonaniem potwierdzić że nie ma lepszej lokalizacji hotelowej. W tym hotelu macie Państwo niezależnie od pokoju gwarancję widoku na morze i bajkowa zatokę. W drodze powrotnej na lotnisko mijalismy hotele o dużo wyższym standardzie ale ich położenie np 700m od plaży jak dla nas dramat. Każdy z nas ma inne oczekiwania co do urlopu i sposobu jego spedzania. Dla nas ważne było żeby odpocząć od komercji i być blisko natury. Nie interesowało nas 5 dostępnych basenów hotelowych i jedzenie tak jakbyśmy mieli "5 żoładkow" . Tak więc to co polecamy to przepiękne widoki z tarasów pokojowych bliskość natury i przemiła obsługę, ale tutaj muszę dopowiedzieć że mam na myśli szczególnie jedną z osób personelu hotelowego która moi przedmówcy już oklaskiwali. Pedro jesteś sztandarem tego hotelu mam nadzieję, że właściciel w właściwy sposób to doceni. Chcemy też docenić prace pokojowek których troska o nasze lokum była na najwyższym poziomie do tego stopnia, że czasem za nią dziekowalismy bo nie zdążyliśmy nabałaganic. Drodzy Państwo szukający wspaniałych wspomnień z wakacji i odreagowania od szarej rzeczywistości. Polecamy gorąco. Kasia i Jacek

Data pobytu: październiku 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IstronBayHotel, Guest Relations Manager, Istron Bay HotelOdpowiedź udzielona 9 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear TripAdvisor Member,

First of all we would like to thank you for spending time to write a review through TripAdvisor.
We are delighted to read your positive words about our hotel and that you loved so much our great location which is ideal to discover our beautiful island and it’s great that you enjoyed the pool area and the excellent sea view.
Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Happy regards
Guest Relation Istron Bay Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 września 2016

Hotel pięknie położony, czysto, obsługa bez zarzut w szczególności fantastyczny Pedro, jedzenie dobre, każdego dnia można było znaleść coś dla siebie. zarówno amatorzy mięsa jak i wegetarianie. codziennie wybór owoców, do śniadania sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy. Można było zasmakować baraniny, wieprzowiny, wołowiny, królika, kurczaka, ryby, a nawet kalmary i ośmiorniczki. na stołówce czyściutko, wybór potraw bezmięsnych, do posiłków z dystrybutorów wybór win ( czerwone, różowe i białe) a także piwo kawa herbata i inne słodkie napoje, oczywiście słabe bo inaczej wszyscy od rana chodzili by pijani a nawet przy tamtejszych temperaturach zagrażało by zdrowiu. idealne miejsce na odpoczynek i bazę wypadową Polecam wypożyczenie samochodu w miasteczku i zwiedzanie prawdziwej Krety, nie polecam wycieczek u rezydenta bardzo przepłacone. Przy hotelu przystanek autobusowy ( komfortowo i bezpiecznie) nawet przy słabej znajomości jakiegokolwiek innego języka. W Żaden sposób nie odczuliśmy gorszego traktowania wręcz przeciwnie wielkie ukłony w stosunku do Pedra.Rewelacyjny kelner lubiący swoją pracę i a przede wszystkim lubiący ludzi. Jeżeli ktoś oczekuje hulanek i imprez całonocnych zdecydowanie odradzam to nie to miejsce.

Wskazówka dotycząca pokojów: mieliśmy pokój pod barem i w żaden sposób nie było to uciązliwe
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, bmr1971
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IstronBayHotel, Manager, Istron Bay HotelOdpowiedź udzielona 14 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest “bmr1971”,

Thank you very much for your positive review. We’re delighted to hear that you enjoyed our variety of food. Your kind words regarding our service are very motivating – thanks for that!

We hope to be your host once again and remain with kind regards,

Guest Relation
Istron Bay Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2016

Bardzo ładnie położony hotel, piękne widoki z pokoi i jadalni, pokoje urządzone w starym tylu, jak ktoś nastawia się na nowoczesny hotel to się zawiedzie, ale za to hotel ma swój styl i duszę, bardzo miła obsługa, wszyscy chcą Ci pomóc, w trakcie posiłków obsługa stara Ci się pomóc i pyta o zadowolenie, przyjechałem rano ok 9, powiedziano mi, że mój pokój będzie gotowy za 1 godzinę, pomimo, ze mój pierwszy posiłek w tym dniu to obiad to zaproponowano mi żebym zjadł śniadanie a za 1 godzinę pokój będzie gotowy, Pan z recepcji potem zapytał o to czy śniadanie smakowało i osobiście zaprowadził mnie do pokoju 5 pięter niżej i pokazał jak działają wszystkie urządzenia w pokoju, chętnie jeszcze tam wrócę, raz w tygodniu jest obiad grillowy przy plaży, posiłki smaczne, dużo dań duszonych i dla wegetarian, świeżo wyciskany sok pomarańczowy bez dopłat na śniadanie, polecam

  • Data pobytu: wrześniu 2016, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IstronBayHotel, Manager, Istron Bay HotelOdpowiedź udzielona 14 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Thomasz C,

It’s really encouraging and inspiring to read that we could offer you a wonderful holiday through an excellent service. Our team works very hard to satisfy our guests and make them feel fully welcome. It’s a pleasure to honor their hard work through sharing your kind words with them – Thank you for that!

We deeply appreciate that you recommend to stay at our hotel and hope to welcome you soon again.

Heartly regards,

Guest Relation
Istron Bay Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2016

Hotel na uboczu. Pomimo tego że hotel nie jest najnowszy, to nie mam zastrzeżeń do czystości. Jedzenie smaczne, wybór potraw jak na 5* nie za wielki. Piękne widoki z całego hotelu (pokoje, restauracja i bar).
Polecam dla tych, którzy chcą odpocząć na uboczu.

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, adamkr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IstronBayHotel, Manager, Istron Bay HotelOdpowiedź udzielona 14 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear adamkr,

Thank you very much for your feedback! It makes us happy to hear that you were fully satisfied with our services. We are pleased that you recommend to stay at our hotel and hope to welcome you soon again to treat you with our services!

Sunny regards,

Guest Relation
Istron Bay Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Istron — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 1,9 km
Elpida Village
Elpida Village
Nr 1 z 2 w lokalizacji Istron
Liczba recenzji: 306
w odległości 15,7 km
Elounda Garden Suites
Elounda Garden Suites
Nr 1 z 35 w lokalizacji Elounda
Liczba recenzji: 460
w odległości 177,4 km
Asterion Hotel Suites and Spa
Asterion Hotel Suites and Spa
Nr 36 z 68 w lokalizacji Platanias
Liczba recenzji: 353
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 111,7 km
White Palace Luxury Resort
White Palace Luxury Resort
Nr 11 z 175 w lokalizacji Retimno
Liczba recenzji: 963
w odległości 0,7 km
Mistral Mare Hotel
Mistral Mare Hotel
Nr 25 z 95 w lokalizacji Agios Nikolaos
Liczba recenzji: 63
w odległości 3,9 km
Daios Cove Luxury Resort & Villas
Daios Cove Luxury Resort & Villa...
Nr 4 z 95 w lokalizacji Agios Nikolaos
Liczba recenzji: 1 892
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Istron Bay Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Istron Bay Hotel — dodatkowe informacje

Adres: Istron | Agios Nikolaos, Istron, Kreta 721 00, Grecja
Lokalizacja: Grecja > Kreta > Lasithi Prefecture > Istron
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Basen
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 2 hoteli w Istron
Zakres cen: 354 zł–1 331 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Istron Bay Hotel 5*
Liczba pokoi: 142
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Istron Bay Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem