Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (141)
Filtruj recenzje
141 wyniki
Oceny podróżnych
74
45
15
4
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
74
45
15
4
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 141 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Wakacje na które czekaliśmy długo niestety nie do końca okazały się być super. Wielkim plusem jest na pewno widok z hotelu na zatokę gdzie jedząc śniadania można rozkoszować się widokiem wprost z tarasu. Pokoje sprzątane codziennie- Panie zawsze uśmiechnięte i sympatyczne .Zejście do zatoki rzeczywiście po dość stromym podejściu, ale da się przeżyć dla zdrowotności na pewno :) Plaża czysta, kamienista choć mało leżaków i mało parasoli, a szkoda. Wielki plus dla Pani z baru zawsze miłej jak i zarówno dla Christyny, Alexa oraz Evy świetni ludzie bez których to miejsce nie byłoby takie samo. Niestety Pan kelner zwany "capitan" czyli najważniejszy w jadalni strasznie arogancki człowiek nie uprzejmy i udający bycie miłym. Jak mu kto przypadł do "gustu". Ogólnie jedzie również na minus dla hotelu :( mało zróżnicowane. Co nie dojedzone na obiad podane na kolacje w innej formie. Wielka szkoda, że takie miejsce serwuje takie jedzenie. Brak greckiej chałwy też był dla mnie zdziwieniem ponieważ będąc w Grecji dziwne to było, że nie podają czegoś tak pysznego dla tego rejonu. Ogólnie podsumowując pobyt w Aeolis bardzo pozytywnie jak ktoś ceni sobie spokój i odcięcie od dużej ilości ludzi. Panie menadżerze więcej uśmiechu :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, madziara169
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PARIS L, Manager, Aeolis Thassos PalaceOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest

We would like to thank you for having posted your review further your recent stay at Aeolis Thassos Palace.
Our client's comments are valuable, as it is a way for the management of the hotel to improve the services and the amenities we provide to our guests.
We apologize for the inconveniences you reported and we reassure you that your next stay will satisfy all your needs.
Hoping to see you during your next trip in Thassos Island , we take the opportunity to send you our best regards.

Sincerely Yours,
Lamprinidis Paris
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Hotel przepięknie usytuowany i to jest jego największą zaletą. Bezpośredni widok z wysokiego wzgórza na morze , przepływające statki i wielkiej urody zatokę hotelową sprawia, że czas upływa szybko, a oczy chciwe dalszych widoków. Ten wspaniały widok dotyczy hotelowej restauracji , lobby i basenu.
Pokoje standardowe- wygodne łóżka, lodówka, bezpłatny sejf, suszarka do włosów, tv, klima. Wiekszych problemów nie było z wi-fi, również w pokoju- polecam szczególnie te na piętrze z widokiem na morze. Ręczniki zmieniane co 2 dzień, czysto. Obsługa miła i pomocna. Posiłki zadowolą każdego- mnie brakowało tradycyjnej kuchni greckie, ciężkie sosy. Polecam sałatki i grejpfruty- wspaniałe w smaku szczególnie białe, dużo deserów i słodkości.Dla dzieciaków na śniadanie różnego rodzaju płatki. Generalnie raczej ciężkostrawnie, chyba że zadowoli się ktoś sałatami. Do czasu obiadu darmowe soki, kawa i herbata (all inclusive). Wbrew opiniom nie miałam problemu , podobnie jak pozostali goście z napełnianiem butelek na wodę (dystrybutor).
Atrakcje :hotelowa kamienista plaża z leżakami i parasolami (za mało), do której trzeba zejść alejką i schodami . Zatoka przecudna- polecam ochronne obuwie (jeżowce). Krótki spacer(25 min) i można podziwiać naturalny basen Giola, w którym można się kąpać- świetny widok, ale dużo ludzi. 5 min jazdy busem plaża publiczna- piaszczysta z mnóstwem leżaków - wbrew wczesniejszym info- nie płaciłam za leżak.
Najlepiej wynająć samochód i zwiedzać okolice, a warto. Opłacalne jest to w większym gronie- na pewno trzeba wjechać na górę Ipsarion- trudno opisać słowami piękno widoków, dodatkowym plusem jest jazda jeepem, który wspina się po stromych , kamienistych drogach i odpoczynek od upału. Polecam jako przewodnika przesympatyczną i kompetentną Katarzynę Popiel (na stałe mieszka w Grecji), która odpowiada cierpliwie na wszystkie pytania.Na pewno trzeba zobaczyć położone wysoko w górach miasteczko Castro , Limenas i monastyr Michała Archanioła.
Rejs wzdłuż wybrzeża raczej nie powala na kolana- zawiodła na całej linii rezydentka, która jest totalnym nieporozumieniem.
Minusy: niekompetentna rezydentka, ceny wycieczek (40- 55 euro), brak sklepu hotelowego, trudności komunikacyjne (jeśli chcę skorzystać z komunikacji dostępnej).
Polecam dla ludzi w różnym wieku- najlepiej jechać z grupą znajomych

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na piętrze z widokiem na morze
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, katarzyna w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PARIS L, Manager, Aeolis Thassos PalaceOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear valued guest,

We greatly appreciate the time taken to review our hotel and we would like to take this opportunity and warmly thank you for the positive comments made.
We always strive to fulfill our guest's wishes and provide the best service possible and feel very grateful when this is acknowledged; this is by far the best way to reward all of us working for Aeolis Thassos Palace.
Once again thank you for the feedback provided and very much hope to have the opportunity to welcome you back at the Aeolis Thassos Palace.

Kindest regards,
Lamprinidis Paris
Hotel Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2019

Kolejny raz na Thassos i tym razem padł wybór na Aeolis. Sugerowałem się opisami i zdjęciami, a Itaka nie miała już w ofercie Blue Dream Palace.
Ogólnie hotel jest nawet ok, ale wg mnie są to 3 gwiazdki a nie 4. Zacznę od wyżywienia. Wybór jedzenia właśnie bardziej pasuje do 3 gwiazdek, każdy coś znajdzie dla siebie. Wg mnie jest smacznie, ale nie ma zbyt dużego wyboru (szczególnie Młody nie miał jak poprzednio tak dużego wyboru deserów). W restauracji jedzą posiłki goście obu hoteli i w niektórych momentach brakowało wolnych stolików (trzeba znaleźć odpowiednią godzinę:)).Niestety potwierdziły się uwagi odnośnie kawy: jest tylko z automatu nescafe, czyli z kawą nie ma za wiele wspólnego :(. Napoje w allinc wiadomo: woda z cukrem i bąbelkami :), a alkohole % nie mają za wiele. Basen niestety dosyć mały i często siedzą przy nim goście obu hoteli co powoduje, że czasami nie ma wolnych leżaków (a już na pewno nie w cieniu). Teraz plaża to co mnie przyciągnęło do tego hotelu, a co było też jednych z większych minusów:1. dojście do niej, a raczej powrót w temperaturze >30C naprawdę nie jest dla osób bez kondycji, jest to jak policzył znajomy ok 320 kroków z dosyć dużym nachyleniem (wrzucę może jakiś filmik), 2. parasole, a raczej ich brak :( Teoretycznie było ich 6, ale wiatr skutecznie je uszkadzał więc można powiedzieć że nie było parasoli, a co za tym idzie nie było się gdzie schronić przed słońcem, no chyba że rano zajął ktoś miejsca na drugim końcu pod drzewkami :) 3. wejście do wody raczej tylko przy skałkach po obu stronach, na środku śliskie kamienie z jeżowcami.
Pokój jak to pokój, nie jest już pierwszej nowości, ale codziennie sprzątany i z działająca klimatyzacja więc ok :) - trafiliśmy ze średnim widokiem, ale w pokoju zazwyczaj tylko się śpi :)
Reasumując wakacje wspominamy miło, ale gdyby hotel zadbał o zagospodarowanie plaży i troszkę poprawił wybór posiłków i napojów to niczego by już nie brakowało, a tak został jednak mały niedosyt.
Jeszcze małą uwaga do organizatora ITAKA, jadąc już autokarem do hotelu poinformowano Nas o dodatkowej opłacie w hotelu (nowy gracki podatek podobno od 2018, coś jak nasze klimatyczne) - dlaczego nie płaci tego biuro, tylko na dzień dobry przyszło Nam zapłacić 21E?

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MrOwA_rdm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PARIS L, Manager, Aeolis Thassos PalaceOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for taking the time to bring your feedback to our attention.

It is always regrettable to note that there were some issues that caused certain dissatisfaction during your stay and would like to offer our apology for any inconvenience caused.

We use fresh produce of the highest quality ( you also commended on this) in the kitchen as well as in the bar. I'm so sorry we did not satisfy you with the coffee. The taste of a product for every person is subjective and distinct, of course I have to tell you that coffee is one of the best since it is Nescafe - Nestle. Of course the taste is subjective. As for the variety of food, 12 different meals per day are enough for someone to choose what to eat. Usually someone who has a problem due to the fact that he does not eat certain foods, then will report it and the staff will take care of it. All the websites of the travel agencies and the hotel's website, refer to the beach distance from the hotel. Ι will agree with the destruction caused by the strong wind on the umbrellas on the beach and I will note that the maintenance team rectified the damage directly to them in 2 hours. Finally, it is a mistake for your travel agency, who did not inform you about the night charge tax applied from 2018 in Greece and is a government tax.

We would like to assure you that our guests are the cornerstone of this hotel’s success and felt saddened to read that your experience in some points was not the one anticipated.

Once again thank you for the feedback provided and hope to have the opportunity to welcome you again in Aeria Hotel in the future in order to satisfy you in all aspects.

With Respect,
Lamprinidis Paris
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 czerwca 2019

W hotelu tym byłam z mężem w maju 2019 i w mojej opinii nie jest aż tak różowo jak to wynika z większości recenzji. Do plusów jednak należy zaliczyć świetne usytuowanie hotelu na klifie z wspaniałym widokiem na morze i góry, przesympatyczną obsługę hotelową zarówno na recepcji jak i w barze, pokoje ładne, przestronne, czyste, regularnie sprzątane i wymieniane ręczniki, darmowe wifi w pokojach, całkiem przyzwoite drinkin w all. Jednak hotel ma też sporo drobnych minusów, zakazów i nakazów, które zacierają pierwsze dobre wrażenie i powodują ogólne skrępowanie i dyskomfort. Odczuwalne jest, że hotel oszczędza na czym się da, i tak np. jest zakaz napełniania plastikowych butelek z automatu na wodę, kawy z filiżanki można napić się jedynie podczas śniadania, później już tylko w plastikowych kubkach w hallu recepcji w ściśle wyznaczonych godzinach, alkohol w trakcie posiłków podaje tylko kelner na życzenie gościa. Posiłki bardzo mało urozmaicone, króluje wieprzowina, o owocach morza raczej można zapomnieć, w restauracji bardzo tłoczno z uwagi na gości z 2 hoteli Aeolis i Aerii, all inclusiwe kończy się już 22, później trzeba płacić, baseny czynne tylko do 18. Pokoje w głównym budynku z bardzo kiepską akustyką, słychać rozmowy, niemal każde przesunięcie krzesła, balkony oddzielone cienką ścianką. Brak moskitierek w balkonach więc komary dają się we znaki. W hotelu brak atrakcji dla dzieci, i jakichkolwiek animacji, na wieczór grecki organizowany przez Itakę w stolicy wyspy trzeba zapłacić 40 euro, plus wydatki na miejscu. Plaża hotelowa, mało przyjemna, ciasna zatoczka bez widoku na otwarte morze, raczej nie nadaje się do niej zejście po stromych schodach, więc nie polecam osobom starszym, z małymi dziećmi lub z problemami z chodzeniem, bardzo kamienista, koniecznie buty plażowe, około 10 leżaków na 2 hotele. Ok 3 km plaża Psili Amos, ładna piaszczysta, ale dojazd busem hotelowym, tylko 3 razy dziennie. Ogólnie hotel na odludziu, brak jakiejkolwiek cywilizacji w promieniu kilku km. Najbliższy sklep w połowie drogi na plażę Psili, ale trzeba trafić na dobry humor obrażonego na cały świat kierowcy, żeby się zatrzymał. Najbliższe miejscowości Potos 8 km i Limenaria 11km (dojazd taxi). Komunikacja miejska w maju praktycznie nie funkcjonuje, tylko 1 autobus dziennie w kierunku Potos o 14.00, powrót już taksówką.. w środku sezonu powinno być lepiej. Sama wyspa Thassos dość blado i bezbarwnie wypada na tle innych cudownych wysp greckich, trochę wieje nudą, bardzo uboga w jakiekolwiek atrakcje turystyczne, raczej nie tętni życiem nocnym, brak naturalnie ukształtowanych plaż, często nawożony, natura dość monotonna, marmurowe góry i morze, gdzieniegdzie gaje oliwne, ale to już kwestia gustu. Najciekawsze miejsca można zwiedzić samochodem w 1 dzień, warto wypożyczyć jeepa i wybrać się w głąb wyspy, m.in. do wymarłej wioski Castro, wodospadów, na najwyższy szczyt Ipsarion (ok. 1200m) i na marmurową plażę. Zdecydowanie nie polecam wycieczek fakultatywnych Itaki, gdyż jest to zwyczajne wyciąganie kasy !!! To co można spokojnie zwiedzić w 1-2 dni wypożyczając na recepcji hotelu osobówkę za 30 euro lub jeepa za 50 euro Itaka rozbiła na kilka oddzielnych wycieczek za które każe sobie bardzo słono płacić, w rezultacie przepłaca się kilkukrotnie. Dużym minusem jest też konieczność wymeldowania z hotelu do 10.00 i koczowanie na walizkach aż do wylotu bez jedzenia i picia, co nie najlepiej świadczy zarówno o hotelu jak i Itace. Reasumując, hotel ma potencjał, ale jego kierownictwo powinno zrewidować swoje zasady, i przestać tak skąpić, zaś Itaka nie powinna tak zdzierać na wycieczkach i lepiej je zorganizować.

Wskazówka dotycząca pokoi: Poza głównym budynkiem hotelowym
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Aisogl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PARIS L, Manager, Aeolis Thassos PalaceOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear valued guest,

First, we would like to thank you for having posted your review further your short stay at Aeolis Thassos Palace.
Our client's comments are valuable, as it is a way for us to improve the services and the amenities we do provide to our guests, this is also reflected in the opinions of many visitors. You make extensive reference to issues that concern the tour operator and others , not the hotel , however we would like to let you know that all of us here at the Aeolis Thassos Palace daily strive to achieve a high level of satisfaction for all of our guests.
We can only apologize for not being able to meet your personal expectations in this case.

Sincerely,
Lamprinidis Paris
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Gdy dojechaliśmy pierwsze co zobaczyliśmy po wejściu do recepcji to cudowny widok. Po wejściu do pokoju także go zobaczyliśmy. Na tym samym oprzarze jest także inny hotel - Aeria, dzięki temu goście hotelowi mieli dostęp do 2 basenów. Na plażę szło się po długich schodach, które mogły przeszkadzać starszym lub niepełnosprawnym osobom ale dla aktywnych to dodatkowy trening. W morzu można zaobserwować wiele pięknych rybek. Na plaży samemu rozkładało się parasole i leżaki ale gdy mocniej zawiało ( codziennie bardzo mocno wiało ) zwiewało parasole . Bar był czynny w nietypowych godzinach ( później niż normalnie ). Gdy chciało się napić kawy to w plastikowych kubkach ponieważ ( mimo że mieli ) nie wystawiano filiżanek. Lody można było jeść tylko 1-2 godziny dziennie. W połowie naszego wyjazdu na automacie z wodą zawisł napis ,,Prosimy nie napełnianiać butelek wodą,,. ( co za różnica czy odrazu napełnisz butelkę czy najpierw napełnisz kubeczki a potem przelejesz do butelki ???). Pokoje bardzo duże, z wielkimi oknami na całą ścianę, to na plus. Bardzo polecam hotel. Ja sama mam już zarezerwowany pobyt na następne wakacje.️️

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, edytap730
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PARIS L, Manager, Aeolis Thassos PalaceOdpowiedź udzielona 4 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for submitting a favorable review online further your recent holidays at Aeolis Thassos Palace.
We are glad you enjoyed especially the hotel and that you will visit again this year by making your summer holidays.
It is our duty to inform you of any questions you may have. We have to tell you that all the social media and the hotel's website mention the way of access to the beach as well as the distance from the hotel. About the all-inclusive program you have to informed first from the Tour operator and secondly at the time of your arrival , the hotel give you a printed in your language. Also , coffee cups are available at the bar at snack's hours; for the rest of the hours coffee is free and serves hotel guests who take coffee at the pool, beach and in the room; that is why there are disposable cups but again if you ask to the bar employee, he will give you willingly if you sit down in the bar area. I also have to inform you that the ice cream is given only to the children (it also mentions it in the program). Wondering, (what is the difference if you fill the bottle right away or do you fill the cups first and then fill the bottle). The reason is only hygiene. Anyone using a bottle at any time touches the mouth of the bottle with his mouth and when filling the bottle from the cooler then comes in contact with the tap of the cooler.

We certainly hope that this experience has not marred your overall perception of our hotel and certainly hope that you will give us another opportunity to provide the inherent quality of service that is synonymous to Aeolis Thassoa Palace.

Best regards
Lamprinidis Paris
Hotel Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji