Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kalyves
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 269)
Filtruj recenzje
1 269 wyniki
Oceny podróżnych
740
361
116
34
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
740
361
116
34
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 269 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Gdy przyjechaliśmy dostaliśmy ładny pokój ale od strony ruchliwej ulicy, już myśleliśmy że będzie słabo bo nie dalo sie spać ani otworzyć okna. Na szczęście obsługą hotelu i Pani na recepcji (Penelope) okazała się bardzo pomocna i następnego dnia dostaliśmy pokój z bocznym widokiem na morze. Cały personel hotelu jest bardzo przyjazny i sprawia, że czuliśmy się zawsze dobrze. Wszyscy uśmiechnięci! Lokalizacja hotelu jest idealna, nad samą plażą i w miejscowości małej ale z tawernami i sklepikami. Czyli spokój ale nie nuda.

Polecamy wszystkim parom.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Piotr N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KalyvesBeach, General Manager, Kalyves Beach HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest

Thank-you for your lovely review and all your positive comments on how you enjoyed your stay with us. We thank-you for choosing Kalyves Beach Hotel and we hope to see you again in 2020!

Kind Regards
The Team at Kalyves Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Pobyt rewelacja. Pyszne jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje bardzo ładne i czyste. Cudowna obsługa, barmani i kelnerzy niesamowicie uprzejmi i pogodni. No i fantastyczny animator Dominik! Zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Joga, aqua areobik, ale także muzyczny quiz czy wieczór grecki, a to wszystko jego autorstwa! Taki chłopak na urlopie to skarb!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, AgataBo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KalyvesBeach, General Manager, Kalyves Beach HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest

Thank-you for your lovely review and all your positive comments on how you enjoyed your stay with us. We thank-you for choosing Kalyves Beach Hotel and we hope to see you again in 2020!

Kind Regards
The Team at Kalyves Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Bardzo dobre miejsce aby spokojnie wypocząć. Czysto, bardzo smaczne, różnorodne jedzenie, przemiła obsługa, zwłaszcza animator-dobry duch tego hotelu -Dominik.Doskonałe miejsce na wypoczynek i jako baza wypadowa.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Beata M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KalyvesBeach, General Manager, Kalyves Beach HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest

Thank-you for your lovely review and all your positive comments on how you enjoyed your stay with us. We thank-you for choosing Kalyves Beach Hotel and we hope to see you again in 2020!

Kind Regards
The Team at Kalyves Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Bardzo dobry hotel z przestronnym pokojem i dobrym personelem
Katerina w recepcji i Amalia bardzo dobrze.
Constantine, który zawsze uczy się z uśmiechem
Michalis i Dimitris The Best !!!!! I Love You
<><><

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Savas K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KalyvesBeach, General Manager, Kalyves Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest

Thank-you for your lovely review and all your positive comments on how you enjoyed your stay with us. We thank-you for choosing Kalyves Beach Hotel and we hope to see you again in 2020!

Kind Regards
The Team at Kalyves Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Hotel przereklamowany z wyremontowanymi pokojami i klaustrofobiczną lazienką. Ceratka pod prysznicem przy każdej kąpieli przykleja się do ciała... Super irytujace uczucie:D Pokoiki wygladaja ladnie i przy odrobinie szcześcia można trafić na balkon z widokiem na morze bądz tak jak w naszym przypadku na morze i na uroczą rzeczkę, która pokazuje swoje piękno w całej okazałości w porze kolacji. Miasteczko małe urokliwe nadajace się na 30 min spacery.
Żeby nie było tak kolorowo.....:p
Jedzenie smaczne lecz mało różnorodne nie polecam też spożywania posiłków wewnątrz budynku ze względu na nieestetyczne stoliki rodem z czasów PRL...zdecydowanie lepiej wybrać stoliki na tarasie:) Ten sam starodawny klimat jest rownież w cześci lobby. Baseny są małe nadają sie dla osób preferujących leniuchowanie:pp Bardzo słabo rozwinięta infrastruktura brak boisk i innych atrakcji.
Całą robotę w tej kwestii wykonuje świetny bardzo miły i zawsze uśmiechnięty DOMINIK animator z Polski, który dwoi się i troi aby sprawić żeby nikt się nie nudził:) pozdrawiamy Cie!!!!!!

Podsumowując hotel 4,5 gwiazdki nie zasługuje nawet na 4..Masakra
wszystko rekompensuja widoki, miła obsługa i atmosfera:)
DOMINIK KING OF THE KALYVES!!!!!
SALUT! ¡!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, adi m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KalyvesBeach, General Manager, Kalyves Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest

Thank-you for your review. We are very sorry to see how low you have rated us even though you did enjoy your stay over all. Thank-you for your comments which we have taken into consideration. We thank-you for choosing Kalyves Beach Hotel and we hope to see you again in 2020!

Kind Regards
The Team at Kalyves Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji