Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 384)
Filtruj recenzje
1 384 wyniki
Oceny podróżnych
850
404
108
15
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
850
404
108
15
7
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 384 recenzji
Zrecenzowano: 18 października 2017

on

Spędziliśmy z przyjaciółmi tydzień w hotelu Clube Humbria [ maj 2017]Doskonały hotel
z ogromnymi luksusowo wyposażonymi pokojami , nieskazitelnie czystymi.
Jedzenie niesamowite perfekcyjnie przygotowane.
Personel b. przyjazny i pomocny.
Położenie urzekające; kolorowe klify , piękne plaże piaszczyste i rosnące tam duże agawy.
Idealne miejsce dla wszystkich grup wiekowych. Gorąco polecam.

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, krystyna720
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PedroAlves_3HB, Diretor-Geral, 3HB Clube HumbriaOdpowiedź udzielona 30 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear krystyna720,

Please accept our response in English. Thank you so much for taking the time to share your experience with us.

We are truly happy to know that you appreciated your stay at 3HB Clube Humbria and really look forward to welcome you back in the future!

Kind Regards,
Pedro Alves

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2017

Świetny hotel apartamentowy w systemie all inclusive. Mili Portugalczycy pilnują czystości i porządku, wspaniały zespół animacyjny organizował zabawy cały dzień. Co wieczór co najmniej jeden występ na żywo. Czyste i przestronne pokoje. Wśród gości dominowali Brytyjczycy, na weekend zjechało się kilka ekip babeczek na wieczory panieńskie. Dla dzieci plac zabaw i mini aquapark ze zjeżdżalniami. Pomimo wielu gości w hotelu panował spokój, obsługa uciszała inwazyjne imprezy. Jedzenie nie zachwyca, ale smaczne.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartamenty w bloku F mają widok z balkonu na ocean
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Paweł M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pedro A, Diretor-Geral, 3HB Clube HumbriaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Pablo_Lubin,

We would like to thank you for the time you have taken to share your experience with us.

We are truly pleased with your very kind comments regarding our spotless facilities, spacious apartments and entertainment activities.

On behalf of the entire staff we would like to thank you for your full star review.

We look forward to welcoming you back at Clube Humbria.

Best Regards,
Pedro Alves

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 maja 2017

Wspaniały hotel apartamentowy z all inclusive. Jestem pod wrażeniem Portugalczyków pod kątem zorganizowania i kultury obsługi. Świetny program animacyjny, codziennie dwa występy na żywo, dużo atrakcji dla dzieci (pokazy zwierząt, dzikich ptaków). Opieka na dziećmi nawet wieczorem (godz 21-22 !). Na terenie hotelu dużo zieleni, bardzo czysto, obsługa dba o porządek i przestrzeganie regulaminu przez gości. Zero głośnych imprez czy rezerwacji leżaków. Świetny zespół zjeżdżalni dla dzieci plus plac zabaw. Pokoje czyste i schludne. Jedzenie bardzo smaczne choć bez przepychu. Co do oferty all inclusive nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Goście głownie brytyjscy. Wypoczynek pierwsza klasa. W pobliżu przepiękna długa i piaszczysta plaża ze wspaniałymi formacjami skalnymi. Spacery pełne wrażeń i obcowania z żywiołem oceanu (pływy oceaniczne).

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój w pawilonie F oferuje widok na ocean.
Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Paweł M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pedro A, Diretor-Geral, 3HB Clube HumbriaOdpowiedź udzielona 23 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Paweł M,

Thank you so much for the time you have taken to share your experience with us.

We are truly happy to read that you had a fantastic stay with us. We truly appreciated your very kind comments highlighting our entertainment team, food selection, spotless apartments and facilities.

We look forward to welcoming you back at Clube Humbria.

Best Regards,
Pedro Alves

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel super byl to nasz drugi pobyt i za drugim razem jeszcze wyzsze standarty . Ludzie on Animacji super pelen podziw dla nich bo mimo wysokiej temp od rana do nocy staraja sie zachecac gosci do aktywnego pobytu i niektorym to bardzo pasuje ;) . Kids klub super sprawa szkoda tylko ze nie ma nic dla 2-3 latkow bo nawet jesli byloby to extra platne chociaz dwie godz dziennie byloby super, no i moglaby byc chociaz mala silownia jednak duzo ludzi prowadzi zdrowy styl zycia cwiczy a musi przerwac na czas urlopu. poza tym restauracja bar pokoje i czystosc na wysokim poziomie. Ogolnie polecam bardzo ten hotel

Termin pobytu: czerwiec 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, juja123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pedro A, Gerente geral, 3HB Clube HumbriaOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Juja,

Thank you so much for the time you have taken to share your experience with us.

We are more than happy to read that you and your family had a fantastic stay with us. We truly appreciated your very kind comments highlighting our entertainment team, bar and restaurant service, spotless apartments and facilities.

We will take on Board your comments regarding our kids club and gymnasium.

We look forward to welcoming you back at Clube Humbria.

Best Regards,
Pedro Alves

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 grudnia 2015

W hotelu Clube Hunbria byliśmy na przełomie listopada i grudnia. Hotel bardzo czysty. Obsługa bardzo miła. Bardzo duże pokoje – apartamenty z aneksami kuchennymi. Z hotelu do plaży jakieś 500m. Śniadania zawsze podobne, ale obiad i kolacja już nie. Będąc tydzień ani raz nie powtórzyły się dania. Jedzenie bardzo smaczne i dobrze przyprawione.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wi-Fi płatne i to wyj wyjątkowo drogo.
Termin pobytu: listopad 2015
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, jand108
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji