Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (536)
Filtruj recenzje
536 wyniki
Oceny podróżnych
267
153
72
29
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
267
153
72
29
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 536 recenzji
Zrecenzowano: 22 maja 2018

Hotel rewelacja.
Obsługa na najwyższym poziomie, wszyscy mili, uprzejmi, zawsze pomocni, uśmiechnięci..., ale nie narzucali się ze swoja uprzejmością, wszystko wyważone, naprawdę na wysokim poziomie. Dotyczy to całej obsługi: recepcja, restauracje, bary, sklep- godne pochwały!
Położenie hotelu w miejscu bardzo spokojnym, oddalonym od miasteczka-idealny na spokojny wypoczynek. Nie zadowoli amatorów nocnego życia, ale tych, którzy chcą po prostu odpocząć.
Hotel położony na sporym obszarze, niska zabudowa- to nie moloch, to bardzo klimatyczny, przytulny hotel, pięknie oświetlony i zadbany.Do plaży ok. 200m- plaża piaszczysta, z małą ilością żwirku, wejście po małych kamykach- tylko dla gości hotelowych. Następna najbliższa naprawdę w sporej odległości. Także cisza i spokój.
Pokój świetny, nowy,zadbany, czysty, nowocześnie urządzony, duża przestrzeń, osobno toaleta, prysznic jako oddzielne pomieszczenie i wanna.Jest suszarka, super miękkie i pachnące ręczniki, wymieniane codziennie, kosmetyki, szlafroki pantofle kąpielowe.
No i gwóźdź programu, czyli prywatny basen. Komfort nie do opisania. Przy prywatnym basenie znajdują się leżaki, parasol, krzesła stolik, suszarka. Basen bardzo czysty.
Pyszne wino-białe, różowe, czerwone- kreteńskie. Spory wybór drinków, metaxa (do 5 * bez dopłaty), ouzo...
Jedzenie-obłęd. Bardzo duży wybór greckich potraw, świetnie przyrządzonych. Warzywa- świeże, po prostu pyszne. Nic dodać, nic ująć.
Do śniadania serwowana jest kawa, herbata, woda, soki-co kto woli. Do obiadu i kolacji-wino, piwo.
Tak naprawdę uważam, że hotel posiada same zalety.
Jestem zachwycona!
Bardzo chętnie tam wrócę w przyszłym roku, koniecznie w maju (muszę tylko znaleźć inne biuro-Grecos odpada).

Wskazówka dotycząca pokoi: Proponuję wybór pokoju z prywatnym basenem
Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, sylwiaw37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aristides L, General Manager, Solimar Aquamarine HotelOdpowiedź udzielona 25 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Sylwiaw37,
Greeting from Crete!!!

Thank you so much for taking the time to share such high praise about your recent stay at the Solimar Aquamarine!

We are pleased to read that you appreciated our high quality of services and the friendliness from our staff.

Thank you for pointing out that the pool areas of the hotel were nice, that you enjoyed the food room and hotel facilities

As you know our principal goal is to give you our best service, make your vacation exclusive and unforgettable. Your comments will help us with our continuing effort to assure our Guest Satisfaction.

We hope you visit us again next year. We will be very pleased to welcome you.

Best regards
Aristides Lagoudakis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2018

Hotel położony jest kilkanaście kilometrów od Chanii, z dala od rozrywek. Sam hotel składa się z budynku głównego w którym jest recepcja,lobby bar oraz restauracja oraz budynków bocznych w których są pokoje typu standard oraz suity z prywatnymi basenami.Basen hotelowy ogólnodostępny jest jeden-średniej wielkości z wydzieloną częścią dla dzieci. Posiłki smaczne choć dość skromny wybór. Przy basenie funkcjonuje bar. Do plaży ok.250m. Plaża ładna,piaszczysta z łagodnym zejściem do morza.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, PalmMadness
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aristides L, General Manager, Solimar Aquamarine HotelOdpowiedź udzielona 15 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
First of all I like to thank you for choosing Solimar Aquamarine for your vacations.

We regret to learn you did not have the experience you were expecting at our hotel. Although we have to mention that most of your comments were positive.

We disagree with your evaluation and the rate given to the hotel. We haven’t understand what caused the (3) of your evaluation.

I really would like if you could consider giving us an opportunity to welcome you again.

With kind regards
Aristides Lagoudakis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2018

Hotel nowoczesny odnowiony w 2017 roku. Przesympatyczna obsługa ( oprócz jednego młodego barmana) ale reszta ludzi codziennie uśmiechnięta i bardzo pomocna. Hotel posiada specjalny basen dla dzieci ze zjeżdżalniami oddalony od głównego basenu przez co osoby nieprzepadające za dziećmi mogą spokojnie wypoczywać nad basenem. Jedzenie dobre urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel polecam osobą lubiącym spokój. Dobre połączenie autobusowe z hotelu w stronę Chanii i Kissamos. W hotelu można pożyczyć samochód z pełnym ubezpieczeniem. Polecam - bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania.

Wskazówka dotycząca pokoi: Do wyboru są pokoje standard, suit , rodzinne i pokoje z prywatnymi basenami. Pokoje basenem bardzo ładne, obudowane wysokim murem.
Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 331ewaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aristides L, General Manager, Solimar Aquamarine HotelOdpowiedź udzielona 12 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ewa Z.

Greetings from sunny Crete!!!
First of all I like to thank you for choosing Solimar Aquamarine for your vacations.
Thank you for taking the time to review your stay with us. I am very pleased to hear that our staff made your stay pleasant.
Regarding the point that you are highlighting I would like to inform you that we take all comments under careful consideration and we want you to know that our goal is the constant improvement on the points that each guest mentions.

I will surely pass your kind comments to each member of our Team.

We hope to have the pleasure of welcoming you again in 2018 in Solimar Aquamarine.

With kind regards
Aristides Lagoudakis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2017

Hotel całkowicie odnowiony, śliczne pokoje, polecam z prywatnymi basenami. Bardzo dobre jedzenie, co prawda troszkę monotonne ale smaczne. Pobyt w październiku poza sezonem to super wybór. Obsługa na wysokim poziomie, wszyscy mili i pomocni. W szczególności dziękujemy Pani Katerinie za wszelką pomoc i bezproblemową zmianę pokoju ze względu na głośnych sąsiadów. Do plaży blisko, jakieś z 300 m, na plaży bezpłatne parasole i leżaki, w pokoju bezpłatny sejf oraz internet, czajnik, codziennie uzupełniana kawa i herbata. Hotel GODNY POLECENIA
(PS. Młodzi Panowie z Białegostoku taka małą rada na przyszłość - białe kapcie służą do używania ich w pokoju a nie do chodzenia na lunch, na basen i po hotelu. Rozumiem również, że każdy ma wakacje ale do kolacji wystarczy wrzucić chociaż jeansy a nie plażowe spodenki i klapki. Również nie każdy ma ochotę słuchać czyjejś muzyki od rana do nocy, po to są pokoje z prywatnymi basenami aby można było odpocząć a nie wysłuchiwać głośnego gadania i muzyki od rana do nocy).

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, nevka1_1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aristides L, Manager, Solimar Aquamarine HotelOdpowiedź udzielona 15 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Nevka1_1,
Greetings from Crete!

First of all I like to thank you for choosing Solimar Aquamarine for your vacations.
Thank you for providing us with your insight and comments on our hotel.

We are absolutely delighted to learn that you enjoyed a wonderful stay with us, enjoying our spacious and lurch nice rooms with a private pool, the food quality, the convenient location and the friendliness of our staff.

I will surely pass your kind comments to each member of our Team.

We sincerely appreciate your feedback and we hope to have the pleasure of welcoming you back again soon.

With kind regards
Aristides Lagoudakis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 października 2017

To już nasze kolejne wakacje poza sezonem i również kolejny raz utwierdzamy się w przekonaniu, że to strzał w dziesiątkę. Podróżujemy z dwójką małych dzieci (4 lata i rok), dlatego cenimy są pozasezonowy spokój, ciszę i pustki na plażach i w restauracjach.

W hotelu zakwaterowano nas w pięknym, przestronnym apartamencie rodzinnym z dwoma pokojami, ale za to z nienajlepszym widokiem. Próbowaliśmy nawet zamienić pokój z parteru na piętro, ale niestety obsługa powiedziała, że to niemożliwe. W okresie pozasezonowym wydaje nam się to mało prawdopodobne, ale cóż.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najgorsze widoki są z parteru budynku z apartamentami dla rodzin. Na piętrze rozpościera się piękny widok na morze i półwysep.
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, koziouu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aristides L, Manager, Solimar Aquamarine HotelOdpowiedź udzielona 13 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Piotr K,
Greetings from Crete!
First of all I like to thank you for choosing Solimar Aquamarine for your vacations.

Thanks for your kinds words and the time you took to share them with us.

It is great to hear, that you have enjoyed your stay with us. Rest ensured, that we will take you comments for further encouragement within the team to ensure personal service and warm welcome for your next visit.
Thank you for choosing our hotel for your stay in Chania and we hope to have the pleasure of welcoming you again in the future.

With kind regards
Aristides Lagoudakis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji