Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 287)
Filtruj recenzje
1 287 wyniki
Oceny podróżnych
580
426
176
62
43
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
580
426
176
62
43
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 287 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Byliśmy w hotelu na przełomie lipca i sierpnia 2019. Z obsługą bez problemu można się dogadać w języku angielskim. Posiłki były bardzo różńorodne i smaczne, codziennie podczas kolacji były również wieczory tematyczne (kuchnia włoska, grecka, azjatycka, itp.). Obsługa przy posiłkach bardzo uprzejma i zawsze uśmiechnięta. Oprócz tego pomiędzy posiłkami dostępne były przekąski (lody, ciasta,pizza, frytki, hot dogi, burgery, itd.). Po południem można było również zjeść pitę z gyrosem, do której ustawiały się codziennie kolejki. Dyspensery z napojami dostępne są przez całą dobę w kilku miejscach na terenie hotelu. Na terenie hotelu był również bar w lobby i przy basenie z przemiłą obsługą (szczególnie barmanka Anna Maria, która próbowała mówić po polsku), gdzie wbrew pozorom alkoholu nie szczędzono.
Będąc w tym hotelu można również korzystać z barów i basenów, a także restauracji (po wcześniejszej rezerwacji) w siostrzanym hotelu Caldera Beach.
Przy hotelowym basenie mimo dosyć sporej ilości leżaków trzeba było wstać wcześnie, żeby zarezerwować sobie miejsce. Sam basen dosyć spory, nie odczuwało się tłoku, więcej dzieci było przy basenie w hotelu obok. Basen czyszczony był co 2-3 dni, leżaki i okolica basenu sprzątana była codziennie.
Pokoje hotelowe sprzątane były codziennie (myta podłoga, zmieniana pościel, ręczniki), jeśli na drzwiach nie powiesiło się zawieszki, żeby nie przeszkadzać. Wnętrze może nie było pierwszej młodości, ale było bardzo czysto, a to najważniejsze.
Hotel położony jest przy piaszczysto-kamienistej plaży, na której dostępne są bezpłatne leżaki i parasole. Nie było problemów ze znalezieniem miejsca przez praktycznie cały dzień. Na plazy również dyżury miał ratownik.
Jeśli chodzi o animacje to przez cały dzień na terenie hotelu byli animatorzy TUI dla dzieci (również Polka), ale organizowane były również atrakcje dla dorosłych takie jak water polo na basenie, aquaareobik i zajęcia sportowe. Codziennie wieczorem w amfiteatrze były organizowane animacje, zarówno występy animatorów TUI jak i wieczory lokalne.
Położenie hotelu na uboczu, w małej wiosce, w której było kilka sklepów, które całkowicie wystarczyły do zakupu pamiątek. Niedaleko (15 minut pieszo) była miejscowość Platanias, w której było bardzo dużo sklepów, tawern i atrakcji. Z Gerani można było także dojechać autobusem (ok. 45 minut) lub taksówką (ok. 20 minut) do Chanii, gdzie jest bardzo dużo do zwiedzenia.
W ofercie jest też sporo wycieczek fakultatywnych z TUI.
Ogólnie hotel jest godny polecenia i chętnie byśmy tam wrócili!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecana jest dopłata za pokój z własnym basenem
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, PatrycjaMi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Rodzina 2+2 (8 i 11lat) Dla takiej rodziny zdecydowanie warto dopłacić za pokój z współdzielonym basenem !!! Dopłata w Tui była niewielka. W przeciwnym razie zostaje basen centralny w hotelu i hotelu obok ( to w zasadzie jeden hotel) - na basenie tłok i problem z leżakami. Baseny, woda słodka, ciepła. Sam hotel juz troche przechodzony ale to nie przeszkadza bo jest wiele plusów. Uprzejma obsługa, bardzo dobre i jedzenie i spory wybór. Pokój rodzinny w którym byliśmy przestronny i w zupełności wystarczający. Bardzo fajne animacje wieczorne dla dzieciaków - naprawde trzeba docenić profesjonalizm. Plaza - „brudny” piasek a przy wejściu do morza kamienie. Z leżakami na plazy nigdy nie było problemu, większość gości zajmuje baseny. Jesli chodzi o gości hotelowych to głownie Skandynawowie.
Plusy
Pokój z prywatnym dostępem do basenu
Jedzenie
Obsługa
Minusy:
Ciasno na basenach
Na kolacje czasami trzeba poczekać na stolik
Brak wody do picia w pokojach - pusta lodówka , nie uzupełniana. Woda i napoje dostępne na terenie hotelu ale tylko z nalewakow.
Dla mnie dużym zaskoczeniem był brak jakichkolwiek sportów na plazy - kajaki, sup’y, deski.
Ogólnie hotel i pobyt oceniam bardzo pozytywnie, byliśmy juz w kilku hotelach w Grecji na Kos, na Peloponez i ten pobyt był jednym z lepszych - duza zasługa pokoju z własnym wejściem do basenu.
Z wycieczek w okolicy to byliśmy na Balos i Elafonisi. Balos super absolutnie - warto z samego rana pojechać samochodem tak zeby na miejscu byc po 8 rano.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, AndrzejW187
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaC_Paradise, General Manager, Atlantica Creta ParadiseOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for taking the time to write about your experiences in our hotel. We are delighted to know that you enjoyed several aspects of your holidays. Rest assured that we have taken in serious consideration all of your comments. Our guests’ feedback is always valuable and helps us to improve our services. We hope to be able to welcome you again in the near future.
Kind regards,
Manousos Psaroudakis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Obsługa na bardzo wysokim poziom i jedzenie bardzo dobre drinki super barman bardzo pomocny zadbał o wszelkie potrzeby o imieniu Stelios barman & Anna Maria. Bardzo dziękuję za wakacje. Do zobaczenia w przyszłym roku. A pewno się zobaczymy

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Adam D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaC_Paradise, General Manager, Atlantica Creta ParadiseOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Adam,
Thanks for the wonderful review, it's excellent you had such a fantastic experience at our hotel. I am especially pleased that our team members Stelios and Anna-Maria highlighted your experience with us through their outstanding hospitality and service.
We look forward to sharing an even better experience with you soon!
Sincerely,
Manousos Psaroudakis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel miły przyjazny, duży. Jedzenie pyszne i różnorodne. Obsługa miła uśmiechnięta. Hotel sprzątany codziennie. Pokoje super. Dwa duże baseny. Plac zabaw, możliwość zamówienie tenisa, golfa. Plaza duża szeroka. Polacy przeważnie są w drugiej części hotelu, ale jest tam spokój, oddzielny bar z basenem. Widok z okna na palmy i gory. Cisza i spokoj. Polecam bardzo!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Misiakjazda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaC_Paradise, General Manager, Atlantica Creta ParadiseOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
First and foremost, we want to thank you for choosing to stay at TFL Altlantica Creta Paradise on your recent vacations on Crete.
It is pleasing for us to read that we have exceeded your expectations and that we were able to make your vacation an unforgettable experience.
We will be delighted to welcome you back once again!
Best regards,
Manousos Psaroudakis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Hotel mieści się w małej wiosce Gerani w północno-zachodniej części wyspy ok 15km od miejscowości Chania. W wiosce Garani poza 2 hotelami, 2 małymi marketami oraz 1 mała tawerną nie ma nic. Hotel Paradise to duży rozległy ośrodek składający się z głównego budynku kilkunastu/kilkudziesieciu rozsianych po całym ośrodku bungalowów, apartamentów z prywatnymi basenami etc. Posiada kilka basenów (z różną głębokością), kilkoma barami i barami z przekąskami - dostępnymi w trakcie dnia.(polecam świetny gyros w bułce pita przyrządzany przez starszego Pana w godzinach 12-15 jako alternatywa do monotonnych obiadów - tam są zawsze kolejki). Jedzenie jak w każdym hotelu All Inc monotonne i powiem szczerze jak na Grecką kuchnię ...bez szału :( - za to wybór spory i każdy znajdzie coś dla siebie - pyszne desery i owoce (przede wszystkim trzeba koniecznie skosztować miejscowych pomarańczy - mega słodkie i pyszne :)). Dobre sery - koniecznie trzeba spróbować wszelkie odmiany serwowanych białych serów. Fajny wieczór z kuchnią orientalną - chyba najlepsze jedzenie jakie jedliśmy podczas pobytu!. W cenie pobytu była darmowa kolacja w Tawernie hotelowej - świetnie się zaczęło - niestety nie zaserwowano nam dań głównych, ponieważ ....chwilowo zabrakło prądu w hotelu.....Bary All Inc serwują lokalne alkohole - nawet niezłe piwo (ale miało chyba z 2,5% - co też ma swój plus przy tych temperaturach), natomiast za wszystkie markowe alkohole niestety trzeba było płacić dodatkowo... i to stosunkowo nie mało.
Do kamienistej plaży jest ca. 100m (w zależności od położenia apartamentu lub bungalowa) - plaża jest kamienista (w większości) wejście do morza to już tylko kamienie i bez specjalnego obuwia się nie obejdzie - morze czyste i w miarę "ciepłe" - ale to nie jest np. Majorka ;-). Leżaki hotelowe z parasolami na plaży bezpłatne i zawsze znajdziesz coś dla siebie, na plaży (początek lipca) bardzo mało osób - za to na leżakach przy basenach (od godzin porannych) walka o miejsce..... ;-( - obsługa hotelowa nie "walczy" z takimi przypadkami jak "rezerwowanie" leżaka za pomocą np. starych trampek ;-(
Generalnie cała obsługa hotelu (przede wszystkim ciężko pracującym kucharzom, barmanom i kelnerom) na naprawdę bardzo wysokim poziomie! (no może poza jedną "pseudo menadżerką" która prawie skrzyczała nasze małe dziecko, które wrzuciło troszeczkę suchej karmy kotkowi(z których słynie przecież cała Kreta) hotelowemu (ale jakoś tam nigdzie nie widzieliśmy zakazu karmienia tych kotków - tym bardziej, że kotek "połknął" w sekundę cała porcję :):).
Obsługa pokoi także super - Panie sprzątaczki starały się jak mogły i pokoje były mega czyściutkie.
Ręczniki plażowe w cenie (co 2 dni wymiana) - dostajecie karnecik i na poziomie -1 w SPA sobie wymieniacie.
Dla dzieci naprzeciw recepcji sala gier (płatna ale ceny OK).
Dla tych którzy nie spędzają całego swojego pobytu w basenie hotelowym ;-) polecam wyjazd taksówką do starego miasta w Chani (w taksówce zamawiacie kurs do portu wenecjańskiego a stamtąd 1,5 godziny chodzenia po przepięknych wąskich uliczkach na starym mieście a na koniec zimne piwko w porcie lub rejs stateczkami :)
Kurs taxi z hotelu do starego miasta to ok. 20 EUR w jedną stronę - przejazd ok. 15 min, autobusem z przystanku niedaleko hotelu 45 min z kilkoma przystankami za 3,40/osobę). Pieszo można przejść (ok 2km do Lidla, ok 3km do malutkiej miejscowości Platanjas - sklepiki fajne tawerny ...i nic więcej).
Polecam Lagunę Elafonissi - tam jedzie się niecałe 2 h (wycieczka zorganizowana przez biuro) z przystankami na drobną degustację, wizytę w monastyrze z pięknymi widokami i 3,5 plażowania na lagunie - ale uwaga początek lipca temp w cieniu +40 C, piasek nagrzany do +60 (poparzyłem stopy ;(. ale woda na lagunie bardzo płytka, piękny różowy piasek a woda w morzu libijskim +32C...
Są także wycieczki na Santorini - ale to już HARDCORE - wyjazd z hotelu o 5:30 powrót do hotelu po 23 (na samym Santorini 3,5 h...)
Rezydentka TUI oraz młodziutka Pani z polskiej animacji na słabym poziomie (na szczęście nie korzystaliśmy z ich usług).
Generalnie polecam hotel (a przede wszystkim bardzo miłą ,sympatyczną i pracowitą całą obsługę hotelową - poza tą jedną "pseudo menadżerką"... ;-)
Przyjacielu pamiętaj, jeżeli chcesz wypocząć w spokojnym hotelu, ten na pewno nie jest dla Ciebie.
Jeszcze raz dziękuję pracownikom Recepcji za spełnienie naszych życzeń :), pracownikom restauracji (i menadżerowi za super serwis), pokojówkom, mega sympatycznym pracownikom barów i całej pozostałej nie wymienionej obsłudze hotelu - Σας ευχαριστώ φίλοι!!! :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje rodzinne z widokiem na morze
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaC_Paradise, General Manager, Atlantica Creta ParadiseOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for sharing this detailed review. Our team members are truly heartened by your kind compliments of their outstanding hospitality and service during your recent stay at Atlantica Creta Paradise. We look forward to welcoming you back again soon!
Best Regards
Manousos Psaroudakis
Hotel Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji