Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre jedzenie w dobrych cenach ”
Restoran Luka — recenzja

Restoran Luka
Nr 5 wśród 13 Restauracje (Vrboska)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Chorwacka
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Cena adekwatna do podawanych posiłków. Bardzo miła obsługa, na przystawkę dostaliśmy pyszny chleb z oliwa a na koniec dostaliśmy kieliszki rakiji :D Pyszne jedzenie :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, anastravell
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IVANA M, Manager, Restoran LukaOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Thamk you very much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (103)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 103 recenzji

Zrecenzowano 25 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z żoną i zamówiliśmy dania z "Menu" (codzienne zestawy obiadowe w cenie 80 kun podawane w godzinach 12:00-17:00).
Codziennie są do wyboru 2 zestawy: rybny i mięsny.
Zamówiliśmy oba zestawy. Zupy (rybna i mięsna) w obu przypadkach dość ubogie w jakość oraz ilość. Na drugie danie dobra ryba z grilla oraz w wersji mięsnej pyszna jagnięcina z frytkami i sałatka. Na deser naleśniki.
Biorąc pod uwagę cenę oraz jakość jedzenia (wszystko świeże) trudno będzie znaleść coś bardziej atrakcyjnego na całej wyspie. Polecamy z całego serca i pozdrawiamy personel.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, piotrr124
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IVANA M, Manager, Restoran LukaOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Nie wiem co o tym miejscu myśleć. Weszliśmy z żoną na szybki test szukając lokalu na kolacje ale ani wystrój ani winko ani deser nas nie zachęcił do wieczornego wyjścia. Może coś straciliśmy ale ryzykować nie będziemy.

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, thorin77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTORAN LUKA G... G, Owner, Restoran LukaOdpowiedź udzielona 8 lipca 2018
Tłumaczenie Google

I'm really sorry that we didn't fulfill yours expectations, but still
we are happy to had you as ours guests.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Jedyną knajpa w okolicach Jelsy w której się spotkaliśmy z Menu po polsku. Ekipa z obsługi dużo rozumiała nie musiałem się produkować moim średnim angielskim. Jedzenie Super i ceny najniższe jakie trafiliśmy zwiedzając wyspę przez kilka dni. POLECAM

Termin wizyty: czerwiec 2017
Dziękujemy, Kkkk M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTORAN LUKA G... G, Owner, Restoran LukaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 10 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RESTORAN LUKA G... G, Manager, Restoran LukaOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restoran Luka — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Restoran Luka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem