Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 719)
Filtruj recenzje
1 720 wyniki
Oceny podróżnych
1 067
507
106
24
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 067
507
106
24
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 720 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Słowa uznania należą się personelowi hotelu; począwszy od kucharzy, kelnerów, obsługi pokoi, kierowców wózków elektrycznych a skończywszy na obsłudze recepcji.
A wyżywienie? Bardzo dobre i różnorodne; byliśmy w hotelu 14 dni i nigdy się nie powtórzyło jak się to zdarza w innych hotelach, że menu jest 7 dniowe. Tu było inaczej; bardzo miłe zaskoczenia. A może jeszcze jedną karafkę wina; kelnerzy bardzo chętnie przyniosą. Wybór dań i napojów jest bardzo duży i naprawę all inclusive. Uprzejmość kelnerów - najwyższy poziom. Znajomość języków obcych przez kelnerów i obsługę sali bardzo dobra. Przy 38 st. C upału wszyscy dostali mrożone ręczniki - naprawdę pomagają w upałach; Grecy świetnie się spisali. Pokoje bardzo czyste. Czy w innych hotelach woda mineralna jest codziennie dostarczana do pokoi? W tym hotelu TAK. Temperatura wody w basenie taka jaka powinna być. A jak już nie masz siły iść w upale do pokoju to podwiozą cię sympatyczni grecy wózkiem elektrycznym. Dodajmy że oczywiście bagaży samemu się nie dźwiga, nawet jak byśmy bardzo chcieli żeby boy hotelowy miał mniej pracy. Nie można - ty przyjechałeś tu wypocząć i musisz wypoczywać.
Musi być ALE. Niestety występowały problemy w INTERNETEM na rozległym terenie resortu hotelowego; to warto by poprawić. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z TV to też będzie zawiedziony. Jakość i wybór stacji TV drastycznie odstaje od innych udogodnień hotelowych. Czekam kiedy w zagranicznych hotelach będzie można mieć w TV polski kanał - może nawet telewizji niezależnej.

Wskazówka dotycząca pokoi: Piętra lepsze. Zwracać uwagę na lokalizację maszyn klimatyzacyjnych; są często za ścianą
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, strazak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Kalimera from Corfu!

We would like to thank you for both detailed and most kind review.

We are happy you have enjoyed your holidays with us and we are looking forward to welcoming you again!

Kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

O ile samo Korfu nie urzekło mnie za bardzo o tyle hotel Major Capo do Corfu jest naprawdę doskonały. Trzeba być mocno ,,czepialskim,, , żeby być niezadiwolonym z pobytu w tym miejscu.
Pokoje w sam raz...no może łazienka ciut ciut przymała...niezbyt duży, więc i gości nie jest dziki tłum, jedzenie doskonałe!!!...baseny i plaża świetne...plaża genialna dla rodzin z małymi dziećmi,albo dla nieumiejących pływać , bardzo, bardzo daleko w morze jest płyciutko ...obsługa miła, pomocna...dostępne aninacje dla dzieci i dorosłych, ale nienachalne...spokojnie wysłała bym tu swoich przyjaciół ...

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję!

Thank you for your kind review.

We are happy you had a nice stay with us.

Looking forward to welcoming you again!

Kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel z własną plażą. Kompleks basenów bardzo dobry, piękne ogrody. Bardzo dobry program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Troszkę słabszy pod względem kulinarnym, mały wybór potraw. Pokoje w bungalowach duże i czyste. Położenie hotelu na wyspie na odludziu.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, piotro913
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your kind review.

We are happy you had a nice stay with us.

Looking forward to welcoming you again!

Kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia ! Czysty, zadbany, miła obsluga, jedzenie bardzo dobre i każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje duże, nowoczesnie urządzone i codzinnie sprzątane. Polecamy równieź prywatne wycieczkę z Lizzy, która pracuje na recepcji a prywatnie posiada firme Genie Tours. Najlepsza wycieczka na jakiej kiedykowiek byliśmy, profesjonalnie wszystko zoorganizowane i w bardzo dobrej cenie,a wszystko w towrzystwie wesołej i uśmiechnietej Brytyjki Lizzy.

Jedynymi minusami było to, że wokół nic nie ma wiec jest bardzo spokojnie i że wiekszość animacji jest po francusku.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sosnowska-z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo!

We are extremely happy you have enjoyed your holidays!

Thank you for such kind review.

Till next summer!

Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

W Mayor Capo Di Corfu spędziliśmy cudowne wakacje. Hotel na najwyższym poziomie. Czysto. Obsługa przemiła, pomocna i życzliwa. Dla rodzin z dziećmi Mayor Capo Di Corfu oferuje wiele atrakcji. Dużo zieleni, plac zabaw, dwa baseny ze słodką wodą oraz zjeżdżalnia dla dzieci w pobliżu morza i długa piaszczysta plaża sprawia, że miejsce jest naprawdę bardzo ładne. Posiłki urozmaicane codziennie. Duży wybór smacznych dań, są również owoce morza, ciasta, różne owoce. Hotel jak najbardziej godny polecenia. W pokoju czteroosobowym są dwa telewizory (program TVP Polonia), dvd, czajnik wraz z herbatą, kawą i cukrem, suszarka do włosów, lodówka oraz woda mineralna w butelkach dostarczana codziennie. Moim zdaniem Mayor Capo Di Corfu nie ma ujemnych stron. Brakuje jedynie animacji w języku polskim. Polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, kotowicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo!

Thank you for your wonderful review!

We are so happy to read you have enjoyed your holidays and are looking forward to welcoming you again!

Kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji