Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Lefkimi
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 723)
Filtruj recenzje
1 724 wyniki
Oceny podróżnych
1 069
509
106
24
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 069
509
106
24
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 1 724 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel z własną plażą. Kompleks basenów bardzo dobry, piękne ogrody. Bardzo dobry program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Troszkę słabszy pod względem kulinarnym, mały wybór potraw. Pokoje w bungalowach duże i czyste. Położenie hotelu na wyspie na odludziu.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, piotro913
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your kind review.

We are happy you had a nice stay with us.

Looking forward to welcoming you again!

Kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia ! Czysty, zadbany, miła obsluga, jedzenie bardzo dobre i każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje duże, nowoczesnie urządzone i codzinnie sprzątane. Polecamy równieź prywatne wycieczkę z Lizzy, która pracuje na recepcji a prywatnie posiada firme Genie Tours. Najlepsza wycieczka na jakiej kiedykowiek byliśmy, profesjonalnie wszystko zoorganizowane i w bardzo dobrej cenie,a wszystko w towrzystwie wesołej i uśmiechnietej Brytyjki Lizzy.

Jedynymi minusami było to, że wokół nic nie ma wiec jest bardzo spokojnie i że wiekszość animacji jest po francusku.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sosnowska-z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo!

We are extremely happy you have enjoyed your holidays!

Thank you for such kind review.

Till next summer!

Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

W Mayor Capo Di Corfu spędziliśmy cudowne wakacje. Hotel na najwyższym poziomie. Czysto. Obsługa przemiła, pomocna i życzliwa. Dla rodzin z dziećmi Mayor Capo Di Corfu oferuje wiele atrakcji. Dużo zieleni, plac zabaw, dwa baseny ze słodką wodą oraz zjeżdżalnia dla dzieci w pobliżu morza i długa piaszczysta plaża sprawia, że miejsce jest naprawdę bardzo ładne. Posiłki urozmaicane codziennie. Duży wybór smacznych dań, są również owoce morza, ciasta, różne owoce. Hotel jak najbardziej godny polecenia. W pokoju czteroosobowym są dwa telewizory (program TVP Polonia), dvd, czajnik wraz z herbatą, kawą i cukrem, suszarka do włosów, lodówka oraz woda mineralna w butelkach dostarczana codziennie. Moim zdaniem Mayor Capo Di Corfu nie ma ujemnych stron. Brakuje jedynie animacji w języku polskim. Polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, kotowicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo!

Thank you for your wonderful review!

We are so happy to read you have enjoyed your holidays and are looking forward to welcoming you again!

Kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Bardzo dobry hotel. Przepiękny teren, zielony, zadbany. Bardzo czysto. Pokoje po remoncie, czyste, codziennie gruntownie sprzątane. Pokoje znajdują się w mniejszych i większych bungalowach. My mieliśmy pokój dwupoziomowy, rodzinny. Fantastyczne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi. Nieprawdopodobnie mała łazienka bez umywalki (umywalka w korytarzu), ale to akurat nam nie przeszkadzało. Z pokoju wyjście na zadaszony taras. Na tarasie stoliki, krzesła, suszarka na ubrania oraz piękny widok na ogród.

Hotel ma 2 duże baseny i jeden mały ze zjeżdżalniami. Przy głównym basenie animacje, przy drugim spokój i cisza. Plaża praktycznie przy basenach. Czysta, piaszczysta, leżaki jak nowe. Dodatkowy plus, że bezpłatne. Nigdy nie mieliśmy problemów, aby znaleźć wolne leżaki na plaży i basenie. Na plaży odpłatnie można wykupić wycieczki wodne oraz skorzystać z innych wodnych atrakcji takich jak np. skuter wodny, rowery wodne, pontony. Bar przy basenie niezatłoczony, serwujący bardzo dobre drinki. Przy basenie lodówka z lodami, bilard (płatny) i ping pong (bezpłatny). Idealne rozwiązanie dla dzieci. Jedzenie dobre, ale nie wybitne. Minusem jest ogromne obłożenie restauracji oraz to, że często zdarzyło nam się długo czekać na posprzątanie stolika i zebranie zamówienia na napoje. Bardzo dobre śniadania i przeciętne obiady i kolacje (dużo, ale tłusto i nie koniecznie smacznie). Raz na pobyt kolacja la carte. FANTASTYCZNA. Gorąco polecam. Jakby takie jedzenie było codziennie bylibyśmy zachwyceni.

Animatorzy mili, weseli, zagadują, ale nie są męczący. Większość gości to francuzi i niestety animację w 80% są pod nich, często po francusku. Animacje wieczorne- bez rewelacji ale to również miała dla nas specjalnego znaczenia.

5 minut od hotelu port, z którego można wypłynąć na liczne wodne wycieczki.

Korfu piękne, wręcz bajkowe. Polecam zarówno miejsce jak i sam hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AnMa12345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo!

Thank you so much for such a wonderful review!
We are happy you enjoyed your stay with us and hope to see you again!

With my kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Miejsce godne polecenia. Personel uśmiechnięty, pomocny z sercem na dłoni. Szczególne podiękowania dla Elizabeth Vlassi - kochana, tryskająca dobrą energią osoba o dużym sercu i radości, a przy okazji przewodnik po wyspie Corfu. Z Elizabeth zobaczysz miejsca inne niż pokazują wycieczki.
Pokoje czyste, komfortowe, jedzenie bardzo dobre , dwa razy w tygodniu tematyczne. Baseny, lezaki przy basenie i przy morzu ogólnodostępne. Codzienne sprzatanie w pokojach. wieczorki muzyczne, oprawa sportowa i rekraacyjana - super.
Serwis pływający na plaży godny polecenia. Służą radą i zorganizują wycieczkę marzeń, podstosowywują sie pod klienta. Polecam

Wskazówka dotycząca pokoi: Super miejsce w domkach pod numerem 2703, 03, 2504. Przy basenie z widokiem na morze, przy resteuracji śniadaniowej , cicho i spokojnie.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeviMaroulaki, Assistant Hotel Manager, Mayor Capo Di CorfuOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo!

Thank you for this fantastyczna review!

We are looking forward to welcoming you again!

With my kindest regards,
Sevi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji