Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Balito(Galatas)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Dafni(Galatas)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
TripAdvisor
Zobacz ofertę
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Agoda.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (701)
Filtruj recenzje
701 wyniki
Oceny podróżnych
288
254
103
34
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
288
254
103
34
22
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 701 recenzji
Zrecenzowano 12 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel wiekowy ale zadbany higiega jest bardzo czysty... B dobre baseny.... Animacja bardzo slaba prawie zerowa przez caly dzien a wieczorem cisza totalna... jedzenia malo ale smakowe w większości... obsluga slaba sztuczne usmiechy dziecko nabrudzi cos na stolowce to wielce obrazeni chodza caly tydzień jakby yo bylo dzialanie z premedytacja... Jedynie barmani przy recepcji sa ok... mozna wyczuc faworyzowanie osob starszych pewno przez wieksze napiwki ale bez przesady.... Zazwyczaj dajemy duzo napiwkow ale to był pierwszy hotel gdzie noe czulem najmniejszej potrzeby tipowania....w barze leja po pol drinka (Mai thai) trzeba za kazdym razem sie upominac o wiecej zebu nie wracac za 3min ....na 5gwiazdek nie zasluguje napewno max 3+

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, piotr p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lutego 2017

Byłam w tym hotelu 3 razy. Sam budynek troche stary ale dobrze utrzymany. Miejsce dla osób ceniacych sobie spokój. Dobra kuchnia, jedzenie urozmaicone, dużo owoców i warzych. Duzy basen, do morza i plazy ok 50m ale jest mała i kamienista. Przy hotelu autobus ktorym mozna dojechac w 15 minut do plaży Golden Sand i uroczej Chanii. Dla lubiacych spacery do deptaku do Platanias ok kilometra a tam restauracje, tawerny bary i kluby.

  • Data pobytu: maj 2016, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, C2773PXannaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2016 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecamy hotel ! Po dwóch tygodniach pobytu jesteśmy nim zauroczeni! Hotel na wysokim poziomie, czysty i schludny. Jedzenie przepyszne i zróżnicowane - dla każdego coś dobrego! Duży basen oraz brodzik dla maluchów. Świetne animacje w ciągu dnia oraz wieczorami- gry i zabawy dla ludzi w każdym wieku! Przemiła obsługa i bardzo pomocna recepcja. Hotel jak najbardziej na tak!

Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Magda R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nektarios V, Reservations, Panorama Hotel - ChaniaOdpowiedź udzielona 20 października 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2016

Hotel bardzo przyjemny, czysty zadbany. Jedzenie bardzo dobre. Świetna kawa serwowana w barze przy basenie. Duża ilośc leżaków przy basenie, jednak brakowało parasoli i w czasie upalnych dni stanowiło to nie lada problem dla osób które wcześniej nie zarezerwowały sobie leżakach z parasolem. Płazy praktycznie nie ma a to co hotel nazywa plażą nie zachęca do korzystania z kąpieli słonecznych. Przeszkadzało mi ze podczas posiłków które były serwowane w restauracji na wolnym powietrznu cześć gości po posiłku paliła papierosy. Nie było wydzielonej części dla palaczy. Cześć pokoi zlokalizowana jest w taki sposób ze wszystki dostawy i rozładunek towaru dostarczanego do hotelu przeszkadza w odpoczynku w nocy.

Wskazówka dotycząca pokojów: Lepiej wybrać pokoje od strony basenu
  • Data pobytu: sierpień 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, kasia X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nektarios V, Reservations, Panorama Hotel - ChaniaOdpowiedź udzielona 5 września 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 sierpnia 2016

W hotelu byłam w lipcu 2016 wraz z mężem i 1, 5 rocznym synkiem z Itaki. W czasie pobytu mieliśmy super pogodę, co zresztą jest normalne w Grecji:-) Jeśli chodzi o hotel to powiem tak: PLUSY: Ładny hotel na wzgórzu, restauracja z pięknym widokiem, super baseny i widok z pokoju, duża kultura osobista obsługi-w czasie posiłków podchodził kelner i pytał, co do picia, super drinki w cenie all inclusive podawane w normalnej zastawie i ładnie przybrane a nie w plastikowych kubeczkach jak to bywa w innych hotelach.Drinki robione z oryginalnych alkoholi a nie jakichś tanich zamienników! Niewątpliwie duży plus. Jedzenie takie sobie, ale dużo. Zupy okropne, ale widocznie Grecy taką mają kuchnie. Jeden raz w tygodniu można zarezerwować stolik w restauracji tematycznej-my np. zamówiliśmy sobie kuchnię grecką ( w cenie pobytu ) MINUSY: W hotelu sami niemcy, nieco mniej francuzów i anglików- i to emeryci sami. Polaków było 4 rodziny w tym 3 pary i tylko my z dzieckiem! Nie było się do kogo"odezwać". Hotel położony na totalnym zadupiu, bardzo daleko od centrum Chanii-ok. 20 km - 40 min.autobusem, ale przy samym hotelu jest przystanek. Wokół pojedyncze knajpki i hotel. Brak plaży przy hotelu-dopiero kilka km dalej ( my jechaliśmy raz autobusem bo więcej nie było warto )i to plaża na prawdę taka sobie! Leżaki i parasole płatne.W hotelu nudno, aż za cicho, nic się nie dzieje. Były jakieś tam animacje ale lipa. Ogólnie hotel polecam dla starszych osób chcących tylko wypocząć. Dla rodzin z dziećmi i par nie ma tam co robić! Hotel ma niby 5 * ale zasługuje na dobre 4-hotel na pierwszy rzut oka ładny ale widać już ząb czasu zrobił swoje-nieco już podniszczony, ale i tak jest ok. Chania bardzo ładna-polecam zwiedzić:-)

  • Data pobytu: lipiec 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, aneceg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nektarios V, Reservations, Panorama Hotel - ChaniaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji