Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (371)
Filtruj recenzje
371 wyniki
Oceny podróżnych
229
65
43
19
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
229
65
43
19
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 371 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Czysto smaczne jedzenia.mila obsługa. Plus prywatną plaża leżaki i parasole.Minus animacja tylko po francusku. Wspaniałe morze pomimo zejscia po schodach.piekna okolica . Basen przystosowany dla małych dzieci

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krystyna W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZeusIntl, General Manager, Dolce by Wyndham Athens Attica RivieraOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Ms Krystyna,
We are delighted to read your positive rating about your recent visit to Brauron and we are very happy to learn that your stay with us, at Dolce Athens Attica Riviera, was so enjoyable.
We will be looking forward to seeing you among our guests in the future.

Sincerely yours,
Konstantinos Gasparis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Pobyt w czerwcu 2018 r. Hotel przerósł nasze oczekiwania. Obiekt zadbany, bardzo czysty i wygodny. Znakomita obsługa. Nasza dwójka dzieci świetnie bawiła się w hotelowym basenie. Posiłki bardzo dobre, urozmaicone. Obiekt położony niedaleko Aten, które można samodzielnie zwiedzić. Warto wybrać się również do pobliskiego zoo z delfinarium oraz oczywiście do świątyni Artemidy. Polecamy i marzymy, aby tam wrócić!

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokoju rodzinnym niestety łózko piętrowe, jednak w miarę wygodne.
Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, gromadka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZeusIntl, General Manager, Dolce by Wyndham Athens Attica RivieraOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Let us thank you for recommending Dolce Athens Attica Riviera after the experience you had with us! It is great pleasure for us to receive a combination of positive comments for our renovated hotel, the buffets, our helpful and attentive staff and the prmium facilities. Thank you again for your perfect rating and we look forward to welcoming you back very soon.
Kind Regards,
Konstantinos Gasparis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Wspanialy hotel, świetna obsługa, dania bardzo smaczne , hotel czysty i bardzo zadbany, śmiało mogę polecić go wszystkim osobom chętnych zwiedzić Grecję ale też tym , którzy wiele czasu spędzają w hotelu!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Adam C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZeusIntl, General Manager, Dolce by Wyndham Athens Attica RivieraOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Let us thank you for recommending Dolce Athens Attica Riviera after the experience you had with us! We are glad to know that you were pleased with our renovated hotel, our kind and helpful staff and our premium facilities. We truly hope that we will have the opportunity of welcoming you back soon in the future.

Kind Regards,
Konstantinos Gasparis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny hotel, pięknie położony nad zatoczką, bardzo czysty. Pokoje ładne i czyste, obsługa bardzo miła i pomocna. Duży basen z bezpłatnymi leżakami. Jedzenie pyszne, duży wybór, pyszne desery. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 560beataj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZeusIntl, General Manager, Dolce by Wyndham Athens Attica RivieraOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Let us thank you for recommending Dolce Athens Attica Riviera after the experience you had with us! It is really inspiring for us to receive a combination of positive comments for our hotel location, our restaurant food and our upgraded facilities. Thank you again for your perfect rating and we look forward to welcoming you back very soon.

Kind Regards,
Konstantinos Gasparis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne wakacje można śmiało polecić ten hotel. Super jedzenie, desery i drinki ładne widoki. Hotel przeznaczony dla rodzin z dziećmi. Woda w zatoce ciepła i lazurowa można śmiało zażywać kąpieli.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, rafa_j599
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZeusIntl, General Manager, Dolce by Wyndham Athens Attica RivieraOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Let us thank you for recommending Dolce Athens Attica Riviera after the experience you had with us! It is really inspiring for us to receive a combination of positive comments for our renovated hotel and views, our restaurant food and our upgraded facilities. Thank you again for your perfect rating and we look forward to welcoming you back very soon.

Kind Regards,
Konstantinos Gasparis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji