Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (107)
Filtruj recenzje
107 wyniki
Oceny podróżnych
91
10
3
0
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
91
10
3
0
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 107 recenzji
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Pierwsze wrażenie niesamowite, piękna przyroda i cudowne wnętrza. Pokój rewelacyjny dbałość o każdy szczegół. Rozczarowanie nastąpiło po próbie zjedzenia posiłku. Mimo wysokiego sezonu w dzień powszedni restauracja nieczynna. W barze krótka karta ale udało się złożyć zamówienie. Czwórka kelnerów wyglądała na stażystów i nie była w stanie udzielić informacji o daniach. Czas oczekiwania na posiłek dramatycznie długi a ostatnie danie otrzymaliśmy po interwencji w recepcji. Mimo przeprosin niesmak pozostał. Pierwszy raz spotkaliśmy się z sytuacja ze tatar wołowy to posiekane mięso wraz z dodatkami i podano dodatkowo jajko. Klient nie ma szans na indywidualny dobór składników wg upodobania. Szkoda takiego miejsca , wystarczy przeszkolić załogę. Śniadanie ubogie i konieczność dopłaty za drugie danie ciepłe- sytuacja niespotykana w tym standardzie. Mu już więcej nie zaryzykujmy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Gosia_1274
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pięknie urządzony hotel, a w zasadzie cały kompleks budynków, w których w skład wchodzi SPA, stajnie, pole golfowe.
Do tego niesamowita okolica z strumieniem jak i lasem.

Sam pokój bardzo nowocześnie urządzony. Chociaż ściany mogły by posiadać lepsze wyciszenie. Dało się dość mocno słyszeć kłótnie pary z pokoju obok, w zasadzie ich późniejszą spokojniejszą dyskusje także ;)

Osobiście także wymienił bym poduszki, ok dla mnie za miękkie. Ale za to materac super!

Cudowne śniadania! Świeże, duży bufet, własne wyroby. Na pewno minie kilka dni zanim zacznie się nudzić :)
Osobiście nie spodobało mi się jak jedna para przyszła z psem i razem usiedli do stołu. Nie mam nic przeciwko psom ale żeby jadły przy stole to z lekka przesada. Nie jest to przytyk do hotelu chociaż warto wspomnieć.

Większość obsługi bardzo miła, chociaż trafiło się z dwie osoby dość arogancka i dziwnie wyniosła/mało przyjazna. Chociaż może cześć z gości tego oczekuje? ;)

Ogólnie pobyt bardzo na plus, na pewno wrócimy.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 939DanielA939
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zuzannabuslowska, Kierownik sprzedaży, Pałac Ciekocinko Hotel Resort & WellnessOdpowiedź udzielona 14 maja 2019

Szanowny Panie 939DanielA939,

W imieniu swoim i całego zespołu Majątku Ziemskiego Ciekocinko dziękuję za podzielenie się swoją opinią ze społecznością portalu TripAdvisor.

Zadowolenie i komfort wszystkich naszych gości są dla nas najwyższym priorytetem. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w Majątku Ziemskim Ciekocinko aby potwierdzić najwyższą jakość świadczonych usług.

Z wyrazami szacunku,
Zuzanna Busłowska
Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Cudownie urokliwe miejsce. Przy pięknej pogodzie tereny wokół pałacu zapierające dech w piersi. Klimat wręcz filmowy. Do tego pyszne śniadania z wybornym pieczywem i aromatyczną kawą wypitą w klimatycznej bibliotece i można się poczuć jak gwiazda filmowa. Miejsce highly recommended

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, seemabff
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zuzannabuslowska, Kierownik sprzedaży, Pałac Ciekocinko Hotel Resort & WellnessOdpowiedź udzielona 14 maja 2019

Szanowny seemabff,

Bardzo dziękujemy za wizytę w Majątku Ziemskim Ciekocinko oraz za podzielenie się opinią z innymi użytkownikami portalu TripAdvisor.

Cieszymy się, że zarówno hotel, jego otoczenie jak i pałacowe śniadanie spełniło Państwa oczekiwania i mamy nadzieję, że już niebawem ponownie zaszczycą nas Państwo swoją obecnością.

Z wyrazami szacunku,
Zuzanna Busłowska
Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019

Zakochalam sie w tym miejscu! Idealne zarowno na romantyczny wyjazd jak i na pobyt z rodzina. Pokoje przepiekne, te detale w lobby, w bibliotece dodaja klimatu. Jedzenie + wino i widoki sprawiaja ze moglabym tam co weekend przyjezdzac. Godne polecenia, na najwyzszym poziomie.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ewazy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zuzannabuslowska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu, Pałac Ciekocinko Hotel Resort & WellnessOdpowiedź udzielona 12 marca 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią z użytkownikami portalu Tripadvisor.
Cieszymy się, że Państwa pobyt w Majątku Ciekocinko był udany i oczywiście zapraszamy ponownie!

Z wyrazami szacunku
Zuzanna Busłowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2019

W Pałacu Ciekocinko byliśmy drugi raz. Wspaniałe miejsce z duszą. Idealne na romantyczne wypady we dwoje. Miła obsługa, bardzo dobre jedzenie w restauracji, oraz śniadania. Pokoje bardzo czyste, zadbane, łazienka aż lśni!! Wygodne duże łóżka. Okolica sprzyja spacerom , cisza , spokój. Na pewno tam wrócimy. Polecam!!

Termin pobytu: luty 2019
Dziękujemy, jjjjjjjjjklklk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zuzannabuslowska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu, Pałac Ciekocinko Hotel Resort & WellnessOdpowiedź udzielona 12 marca 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią z użytkownikami portalu Tripadvisor.

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Państwa gościć w Majątku Ciekocinko i że pozostaną w Państwa pamięci niezapomniane chwile z tego pobytu.

Mam nadzieję, że niebawem będziemy mieli zaszczyt powitać Państwa ponownie w naszych progach.

Do zobaczenia w Ciekocinko!

Z wyrazami szacunku
Zuzanna Busłowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji