Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Trzęsacz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (78)
Filtruj recenzje
78 wyniki
Oceny podróżnych
44
25
4
5
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
44
25
4
5
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 78 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Plusy:
1. Kameralność. Mały hotel, nawet w wakacje, przy pełnym obłożeniu nie ma poczucia tłoku, jest spokojnie.
2. Położenie. Rewelacyjne. Przy niewielkiej promenadzie, kilka krokòw do zejścia na plażę.
3. Obsługa. dyskretnie i miło.
4. Jedzenie. Obiadokolacje zròżnicowane, każdy coś dla siebie znajdzie. Wyròżniał się na nich zimny bufet - przepyszny. Śniedania codziennie te same pasty, galareta, sery, wędliny i śledzie. Ciepły bufet lekko urozmaicany. Ale wszystko było dobre i przez tydzień się nie znudziło. Nie brakowało owocòw. Dużo słabsze były słodkości, ale to i dobrze, bo przynajmniej nie kusiło.
5. Czystość. Szafy, szafki, stoliki, drzwi, ściany, armatura, hol, restauracja, basen super czyste. Ale w tej kwestii będà też minusy (poniżej).
6. Spa. Miła, konkretna Pani. Zabiegi wykonane szybko, z wprawà, efekty świetne. Warto skorzystać, polecam.

Minusy:
1. Pokòj. O ile teren przed wejściem jak i sam hol robià bardzo dobre wrażenie, tak samo restauracja, toalety w holu, spa, to do pokoju wchodzi się jak do innej epoki. Pokòj o nazwie lux, cena też lux i na tym lux się kończy. Łazienka do remontu (np. uszkodzona klapa sedesu, odpadajàce uszczelki przy drzwiach prysznica). "Wydzielona" z części dziennej sypialnia, to klitka bez okna, z otworami u gòry na oddzielajàcej ścianie. No i ta wytarta tapicerka mebli, czy zabrudzona wykładzina podłogowa. Widok na parking i zejście do kuchni, gdzie pracownicy wychodzili akurat na papierosa.
2. Animacje dla dzieci. W ofercie i w planie dwa razy dziennie po 2 godziny. W rzeczywistości nigdy tak nie było. Nikt też nie potrafił powiedzieć co i oktòrej będzie. Nie uprzedzano też, że coś będzie pòźniej, czy że wogòle się nie odbędzie. Takie wymuszane animacje.
3. Pokòj zabaw. Ładny, przestronny i słoneczny. Tylko zaniedbany: większość zabawek uszkodzona, kredki nie naostrzone, kable od sprzętòw na wierzchu, gniazdka niezabezpieczone, no i ta brudna wykładzina podłogowa.
4. Kawa dostępna tylko do śniadania. Myślę, że nie zbiednieli by zbytnio, uruchamiajàc ekspres ròwnież do kolacji.
5. Wrzàtek do herbaty z dużà ilościà kamienia. Zgłaszane - bez poprawy.

W opisie minusy zajęły dużo miejsca, ale procentowo plusòw jest znacznie więcej i ogòlnie hotel polecam, warto.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorota U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VIllaHoff, Kierownik ds. PR, Villa HoffOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Pani Doroto,
dziękujemy za dodanie szczegółowej opinii. Dziękujemy także za uwagi, które z najwyższą uwagą przeanalizowaliśmy. Odnośnie pokojów- w planie jest dalszy remont Villa Hoff. Zmiany rozpoczęliśmy od części ogólnodostępnych aby wszyscy Goście mogli cieszyć się nowym wystrojem. Niestety pewne prace wymagały dłuższego czasu aniżeli pierwotnie zakładany , stąd remont pokojów został przesunięty aby nasi Goście ponownie mogli cieszyć się wakacjami oraz latem nad morzem w Villa Hoff. Pokoje typu lux mają wydzieloną sypialnię o czym informujemy w opisach pokojów lub recepcja w trakcie rozmowy. Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi typami pokojów.
Plan animacji dostępny był w recepcji Villa Hoff. Niestety, to przyczyny losowe i niezależne od nas sprawiły, że Pani animatorka musiała pozostać na dobę w szpitalu (staraliśmy się rozwiązać sytuację możliwie jak najlepiej, a dzieci otrzymały rekompensatę w postaci słodkich deserów). Poza tym dniem animacje odbywały się planowo, choć niekiedy godziny ulegały przesunięciu ponieważ animatorki czekały na dzieci (były jednak w Klubiku). Systematycznie sprawdzalismy sprawność zabawek i materiałów dostępnych w Klubiku - jeśli jednak trafiliście Państwo na niesprawne , najmocniej przepraszamy. Niestety wypranie wykładziny związane byłoby z wyłączeniem Klubiku na co raczej się nie odważymy w trakcie wakacji, kiedy mamy bardzo dużo małych Gości :). Kawa dostępna jest na bufecie tyko na śniadaniach, jednak w Lobby barze przez cały dzień oferujemy różnego rodzaju kawy o wspaniałym smaku i aromacie.
Cieszymy się, że zgodnie z Pani opinią przy całym pobycie plusy przewyższyły wskazane minusy. Liczymy, że ponownie będziemy mogli Państwa gościć.

Pozdrawiamy serdecznie z Trzęsacza
zespół Villa Hoff

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Powrót rok później. Sierpień 2019. Totalna porażka, obniżamy ocenę .
Świetna i miła obsługa Pana na recepcji. To wszystko z miłych rzeczy.
Zajechaliśmy tam ponownie bo żona lubi wyższy poziom.
Zamówiliśmy makaron z krewetkami i na przystawkę krążki kalmara w cieście. Wino i piwo do picia. Po 45 minutach i pustym szkle pojawiła się z boku Pani kelnerka więc ja złapaliśmy pytac się co z naszymi daniami. Cytuję:" mamy bardzo dużo zamówień , aż jedenaście dać zamówiło 7 osób, stad opóźnienie, przepraszam itp..."

W restauracji było tylko te 7 osób i my!!!!

poprosiliśmy aby się dowiedziała ile to potrwa. Ja bym już dawno wyszedł ale żona głodna....
Nawet nie zaproponowała coś do picia, żadnego czekadełka....nic. w restauracji było tylko 7 osób więc jak tyle widzicie to pamiętajcie o dluuuuugim czekaniu.
Dostaliśmy przystawke i danie główne jednocześnie, dalej żadnego pytania o napoje...
PS. Danie żonie smakowało.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 264marcinj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna_Piotrowska_PR, Kierownik ds. PR, Villa HoffOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy za dodanie opinii oraz uwagi, które pozwolą nam poprawić jakość naszych usług. Bardzo nam przykro, że w restauracji oczekiwaliście Państwo długo na posiłek, jednak zapewniamy, że była to sytuacja wyjątkowa, znacznie odbiegająca od standardów, a ilość Gości nie miała znaczącego wpływu na czas oczekiwania. Cieszymy się, że pomimo niskiej oceny chwalicie Państwo smak potraw oraz obsługę w recepcji. Liczymy, że pozwolą nam Państwo poprawić ogólny wizerunek restauracji Villa Hoff przy kolejnej wizycie w Trzęsaczu. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Villa Hoff

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miły hotel, mały ale ma swój urok, blisko morza, strefa basenowa przyjemna, pani masażystka bardzo miła i sympatyczna, duży wybór zabiegów w spa, przyjazny dzieciom. Jedzenie smaczne. Gorąco polecam:))

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Beata R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VIllaHoff, Public Relations Manager, Villa HoffOdpowiedź udzielona 25 marca 2019

Pani Beato, dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się , że kameralna Villa Hoff oraz Club SPA spodobały się Pani, ponownie jak wybór zabiegów. Liczymy, że w przyszłości ponownie nas Pani odwiedzi. Pozdrawiamy serdecznie , zespół Villa Hoff

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019

Ładny, czysty, z basenem krytym z ciepłą wodą, dobre jedzenie. Jednym slowem fajny i niedrogi hotelik. Blisko plaża, ścieżki rowerowe i spacerowe. Swietna baza wypadowa do wycieczek samochodowych oraz rowerowych. Na pewno tutaj wrócimy.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Zbigniew C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VIllaHoff, Public Relations Manager, Villa HoffOdpowiedź udzielona 25 marca 2019

Panie Zbigniewie, dziękujemy za dodanie opinii i miłe słowa. Cieszymy się, że udało się Panu połączyć pobyt z czynnym wypoczynkiem. Będzie nam bardzo miło Państwa ponownie gościć. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Villa Hoff

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2019

Święta Bożego Narodzenia 2018 spędziliśmy bardzo miło i spokojnie w Villa Hoff. Wigilia bardzo uroczysta , potrawy wigilijne bardzo smaczne. Wizyta Mikołaja z prezentami dla dzieci dała wiele radości i uśmiechu. Warto było zobaczyć o tej porze roku wzburzone morze, skorzystać z SPA - masaż, basen , gabinet kosmetyczny , z drink baru i oczywiście posmakować łososia jurajskiego w różnych odsłonach. Obsługa bardzo miła , gotowa z pomocą , ładny obiekt, czysto , schludnie. Skorzystaliśmy z oferty świątecznej, jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy . Jola i Jerzy Ł.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Jerzy Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VIllaHoff, Public Relations Manager, Villa HoffOdpowiedź udzielona 25 marca 2019

Panie Jerzy, Święta to wyjątkowy czas i dokładamy wszelkich starań aby przebiegły według oczekiwań naszych Gości. Tradycyjne dania, Święty Mikołaj i obdarowywanie prezentami - to obowiązkowe elementy pakietu świątecznego. Cieszymy się, że Państwa pobyt był udany oraz, że jest miło wspominany, podobnie jak nasza obsługa. Będzie nam bardzo miło Państwa gościć ponownie, z pozdrowieniami zespół Villa Hoff

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji