Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (83)
Filtruj recenzje
83 wyniki
Oceny podróżnych
48
27
3
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
48
27
3
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 83 recenzji
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Na moją ocenę 5/5 przede wszystkim składa się to, że Hotel promuje lokalne produkty. Hotel zorganizował też nam warsztaty w pasiece obok, gdzie poznaliśmy niesamowitego mistrza pszczelarza Pana Czesława ♥️ Ramka miodu prosto z ula na śniadanie sprawiła, że poczułam się na prawde jak w pałacu królewskim. Same zabiegi Spa są też wysokim poziomie. Hotel pięknie utrzymany. Zadbano o każdy detal. Wiekowe drzewa robią wrażenie. Hotel robi ukłon w stronę tego co stare i dobre i polskie. Nie ma tu miejsca na zmartwienia współczesnego świata.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, buczi90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja H, Kierownik ds. PR, Hotel Dębowy Biowellness & SPAOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Rzeczywiście przykładamy największą wagę do promocji lokalnych produktów, nie idąc na kompromis z jakością. Takie słowa motywują nas najbardziej i utwierdzają w przekonaniu, że zmierzamy we właściwym kierunku. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

Wspólnie ze znajomymi wybraliśmy się do Hotelu Dębowego na weekend. Otrzymaliśmy pokój na najwyższej kondygnacji - w hotelu nie ma windy, więc każdorazowo wejście po dosyć stromych schodach powodowało lekką zadyszkę :). Duży plus - możliwość przyjazdu z psem, otoczenie (park). Ciekawe śniadania, dużo regionalnych produktów. Obiady z karty bardzo dobre.

Termin pobytu: marzec 2019
Dziękujemy, phos_pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja H, Kierownik ds. PR, Hotel Dębowy Biowellness & SPAOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Dzień dobry, dziękujemy bardzo za poświęcony czas na wystawienie recenzji. Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom gości, starając się stworzyć miejsce przyjazne dla wszystkich - zarówno naszych gości, jak i ich czworonożnych pupili. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w zabytkowym budynku, otoczony pięknym parkiem. Możliwość bezpłatnego skorzystania z zewnętrznej strefy saun. Miejsce, w którym naprawdę można wypocząć i zrelaksować się. Apartament był czysty, przestronny i komfortowy. Śniadanie przepyszne i bardzo urozmaicone. Obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Zdecydowanie Hotel Dębowy można polecić tym bardziej, że samemu ma się ochotę tam wrócić.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, katakola
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja H, Kierownik ds. PR, Hotel Dębowy Biowellness & SPAOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. To dla nas największa motywacja, gdy goście chcą do nas wracać. Zapraszamy ponownie również w okresie jesienno-zimowym - otoczenie prezentuje się wtedy równie urokliwie. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne ravioli ze szpinakiem i kozim serem w sosie z winogronami i orzechami laskowymi, ciasto niezwykle delikatne, wprost rozpływa się w ustach. Wyśmienita szarlotka na ciepło z lokalnym miodem i lodami. Dopełnieniem było pianino na żywo. Restauracja z klimatem i duszą.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, domka1990
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja H, Kierownik, Hotel Dębowy Biowellness & SPAOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 stycznia 2019

W hotelu spędziłam święta.
Jedzenie było przepyszne - codziennie świeże pieczywo (również w okresie świątecznym), duży wybór lokalnych produktów (wędliny, sery, miody), na bieżąco uzupełniane, wszystko świeże (sałaty, warzywa, owoce, składniki na soki, które można samodzielnie zrobić), wysokiej jakości (nie było tanich produktów kupnych czy nafaszerowanych cukrem i konserwantami tylko lokalne naprawdę smaczne). Wszystko podane apetycznie cieszyło nie tylko podniebienie ale i wzrok. Nawet osoba nie jedząca produktów mlecznych czy glutenu była w stanie znaleźć coś dla siebie.
Obsługa dbała o to, by niczego nie brakowało. Widać było, że wszyscy się starają żeby wszystko było jak należy, byli mili, pomocni i mimo że czasem powstawały pewne niedociągnięcia - występował wyraźny problem na etapie komunikacji i chyba żadne z ustaleń, które omawiałam przed przyjazdem nie zostało zrealizowane - to jednak widoczne starania i wysiłki podejmowane przez obsługę oraz ogrom ciepła oraz pozytywnego podejścia z ich strony zatarły to negatywne wrażenie (za to odjęłam 1 gwiazdkę).
Pokoje w pałacu może nie były największe, ale było wszystko co trzeba, codziennie były dokładnie sprzątane, woda uzupełniania. W pokoju premium była lodówka, czajnik. Wszędzie były dywany. Akustyka nie przeszkadzała mi. Na piętrze były kanapy oraz serwis kawowy (ekspres ciśnieniowy) gdzie można było siąść oraz porozmawiać, napić się kawy. Hotel ciekawy architektonicznie. Każdy z pokoi był inny. Mój miał tylko jedno okno przez co wydawał się ciemniejszy niż ten nade mną, który posiadał podwójne okno. Widok z pokoju na urokliwe ogrody.
Z części spa nie korzystałam więc nie mogę niczego o niej powiedzieć. Mam nadzieję że następnym razem to nadrobię.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, YasmineL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja H, Kierownik ds. PR, Hotel Dębowy Biowellness & SPAOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasz hotel sprostał oczekiwaniom. Zawsze dokładamy wszelkich starań, żeby nasi goście byli zadowoleni. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej odnośnie wspomnianych, drobnych niedociągnięć z zakresu komunikacji. Gdy dowiemy się w czym leżał problem, na pewno zrobimy wszystko, by taka sytuacja się nie powtórzyła. Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty znajdzie się czas na skorzystanie z naszej oferty SPA. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji