Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (342)
Filtruj recenzje
342 wyniki
Oceny podróżnych
155
133
38
13
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
155
133
38
13
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 342 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2018

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Znajduje się tam wiele rozrywek zarówno dla dzieci (basen, bawialnia, mini zoo, plac zabaw) jak i dla starszych (kort do tenisa, boisko do siatkówki plażowej, stół do bilarda). Smaczne jedzenie w restauracji i wyjątkowo miła obsługa.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Jakub L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWierchomla, Kierownik ds. PR, Wierchomla Ski & Spa ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Dziękujemy za dobre słowo. Jest nam bardzo miło i motywuje nas to najlepiej, jak tylko może.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni z krótkiego pobytu. Ponieważ jakość osiąga się poprzez ciągłe doskonalenie przekazujemy nasze uwagi zawierające potencjał do doskonalenia. 1. W restauracji często brakuje wolnych miejsc przy stolikach w czasie posiłków. Wynika to z tego, że większość stolików to stoliki wieloosobowe zajmowane przez 2-3 osoby. Sugerujemy przemeblowanie polegające na zwiększenie ilości stolików dwuosobowych kosztem likwidacji wieloosobowych.2. Stosowanie podkładów z ceratą między prześcieradłem a materacem jest delikatnie mówiąc nie na miejscu, to HOTEL SKI&SPA RESORT a nie dom seniora. Łóżka też nie najwyższych lotów.Być może podczas następnego pobytu zaobserwujemy zrealizowanie naszych sugestii.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Piotr P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWierchomla, Kierownik ds. PR, Wierchomla Ski & Spa ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Dziękujemy za pobyt i krytyczne uwagi. Zapewniamy, że wszystkie je rozważymy:-) Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2018

Pobyt w ośrodku uważamy za udany , miły personel , czysto w pokoju i łazience sprzątane co dziennie , bardzo dobre śniadanie . Ośrodek z dala od miasta co dla mnie było plusem , dla mojej rodziny minusem . Mam nadzieje , że usterki , ekspresu do kawy i oświetlenia w naszym pokoju które zdarzyły się pierwszego dnia pobyty i do ostatniego nie zostały naprawione ( 5 dni ) to przypadek a nie norma . Szkoda też , że okna nie posiadają chociaż siatek przeciw owadom bo spanie przy zamkniętym oknie w tego rocznych upałach to nic przyjemnego .

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Sebastiankonin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWierchomla, Kierownik ds. PR, Wierchomla Ski & Spa ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Dziękujemy za pobyt i za wrażenia. Mamy nadzieję, że nie gościliśmy Państwa po raz ostatni:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Fajne miejsce na wyciszenie się. Hotel jest czysty. Pokoje też. Pościel świeża. Wszystko wyglądało w porządku. Śniadanie z dużym wyborem. Całkiem smaczne. Jedzenie w restauracji też było ok. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Cezary O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWierchomla, Kierownik ds. PR, Wierchomla Ski & Spa ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Dziękujemy i serdecznie zapraszamy ponownie:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018

Pyszne i różnorodne jedzenie, świeżo i dużo! Szczególnie smaczna zupa pietruszkowa.
Super masaż. Kolejny raz zadowoleni z wypoczynku.
Piękna lokalizacja i obsługa na najwyższym poziomie.
Miłe zaskoczenie wystawa dzieł lokalnych artystów w holu ;-)

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, bknapik2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWierchomla, Kierownik ds. PR, Wierchomla Ski & Spa ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Dziękujemy za pobyt i opinię. Bardzo nam miło i zamierzamy w dalszym ciągu spełniać Pastwa oczekiwania:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji