Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Swojski klimat i świeże dobre jedzenie”
Tasquita Del Puerto — recenzja

Tasquita Del Puerto
Zarezerwuj stolik
2
śr., 17.07
20:00
Nr 1 wśród 54 Restauracje (Los Abrigos)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 11 USD - 28 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Piękny widok
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 23 lutego 2019

Bardzo miła restauracyjka z dobrym jedzeniem. Zamówiliśmy na trzy osoby Barrakudę, ważyła ponad 1,5 kg i było to 1,5 kg pysznego rybnego mięsa z grilla. Wg naszych dzieci, to tu właśnie zjadły najlepsze jedzenie na wyspie, a były to pierś z kurczaka i krewetki. W restauracji cała obsługa bardzo uprzejma.

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, kasias565
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: David S, Propietario, Tasquita Del PuertoOdpowiedź udzielona 23 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Gracias por su aportación , es muy importante ,para nosotros ,saber lo que opinan nuestros clientes ... gracias y esperamos volverles a ver muy pronto , saludos de todo el equipo . David

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (776)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 776 recenzji

Zrecenzowano 1 listopada 2018

Świetne miejsce z pięknym widokiem na ocean. Pyszne jedzenie, dobre ceny i miła angażująca się obsługa.

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Patryk D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tasquitadelpuerto, Propietario, Tasquita Del PuertoOdpowiedź udzielona 2 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Muchas gracias. Os esperamos de nuevo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2018 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne miejsce, urokliwa knajpka z widokiem na piękny ocean i port Los Abrigos. Przepyszne jedzenie. Carpaccio z łososia z duża ilością parmezanu, tylko dlatego ze lubię (kelner zapytał). Pyszna kawa, 0,5 litrowa woda mineralna, pełna gama owoców morza - mule bardzo mężowi smakowały i pięknie podane. A pajda chleba z czosnkiem - fenomenalna. Szczera i zapraszająca atmosfera. Serdecznie polecamy, również na romantyczne wieczory we dwoje.
Aż chce się wracać !
A&T

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Czarownica222
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tasquitadelpuerto, Propietario, Tasquita Del PuertoOdpowiedź udzielona 3 września 2018
Tłumaczenie Google

Muchas gracias. Os esperamos de nuevo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tu kilka razy podczas pobytu na Teneryfie. Zawsze świetne jedzenie i miła atmosfera. Bardzo polecam

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Staszek_WW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tasquitadelpuerto, Propietario, Tasquita Del PuertoOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Muchas gracias. Os esperamos de nuevo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 maja 2018 z urządzeń przenośnych

W czasie naszego wyjazdu odwiedziliśmy obiekt 3 razy. Za każdym razem zadowoleni. Lokal specjalizuje się w świeżych rybach i owocach morza i dla nich warto przyjść. Pozdrawiamy pana Tomka, który obsługiwał nas za każdym razem

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, 182dawid_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tasquitadelpuerto, Propietario, Tasquita Del PuertoOdpowiedź udzielona 15 maja 2018
Tłumaczenie Google

Muchas gracias. Os esperamos de nuevo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tasquita Del Puerto — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
San Miguel de Abona, Teneryfa
Teneryfa, Wyspy Kanaryjskie
 

Byłeś(-aś) w Tasquita Del Puerto? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem