Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 058)
Filtruj recenzje
1 058 wyniki
Oceny podróżnych
325
208
186
166
173
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
325
208
186
166
173
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 058 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, obsługa bardzo miła i pomocna. W Hotelu zawsze czysto, zarówno jak i na basenie i dookoła hotelu. Przemiła animatorki, które zachęcają i prowadzą zajęcia, w których chce się uczestniczyć i jest dobra zabawna.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Blabla123blabla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: virginiarhodes, Διευθυντής, Virginia Family ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to upload your review regarding your stay in Virginia Hotels . We are glad to read that you enjoyed the facilities and the hospitality of our staff.

Thank you for trusting us with your vacation .We wish you all the best .

Warm regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko lotniska i miasta Rodos( można spokojnie wybrać się autobusem, na własną rękę). Jedzenie dobre, różnorodne, dostępne cały dzień. Drinki dopiero od 18. Tak to piwo i wino dostępne cały dzień.
Animatorki bardzo miłe. Animacje 6 dni w tygodniu i przez cały dzień.
Polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Tomek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: virginiarhodes, Διευθυντής, Virginia Family ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest ,

Thank you for sharing your rating of our hotel with us. Our pleasure to hear that Virginia Hotels lived up to your expectations and you had the best time while staying with us. We try to create a relaxing atmosphere for all our guests and offer the high quality service on which we pide ourselves on and it is nice to hear the kind words.

It was a pleasure having you and we are looking forward to welcoming you back in the near future.

Kindest regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w hotelu we wrześniu 2018 w części ***. Pobyt zaliczam do udanych. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór, jako wegetarianka nie mogłam narzekać. Pokoje skromne, z balkonami i klimatyzacją. Drinki jak to w all inc, szału nie było, ale za to wino smaczne :)

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, agapeksa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: virginiarhodes, Διευθυντής, Virginia Family ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are genuinely sorry for the inconvenience caused to your holiday, which unfortunately can happen in some isolated cases as in every business.
Rest assured that all issues have been duly noted and where further action is required, this will be taken in a swift and professional manner.
We would definitely be very pleased if you could give us another opportunity of welcoming you back in our Hotel at which time we will spare no effort in offering you our best attention and services.

With kind regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Na prawdę nie wiem skąd u ludzi tyle fałszywych opinii. Wróciłam z Virginii w sobotę. Przed wyjazdem czytałam opinie i trochę obawiałam się tego co zastanę.
Okazało się, że sprawdziły się dobre opinie, a te negatywne wystawiane są pisane chyba przez konkurencję albo osoby, które w hotelu 3-4 gwiazdki chcą mieć luksusy takie jak w 5, 6 gwiazdek i na złość chcą obniżyć oceny hotelu. Do hotelu poniżej 5 gwiazdek zabiera się własne kosmetyki, a nie liczy na hotelowe...
Pokoje sprzątane codziennie.
Pierwszego dnia spotkałam rodaków, którzy kończyli swój pobyt i mimo tego, że dostali pokój w części niewyremontowanej, to bardzo obiektywnie ocenili hotel.
Manager hotelu super, interesuje się gośćmi, pyta czy wszystko w porządku, dba aby każdy gość był zadowolony. Personel bardzo pomocny i uprzejmy. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, na bieżąco uzupełniane, każdy znajdzie coś dla siebie, nawet najbardziej wybredny.
4 baseny, dla tych którzy chcą w ciszy odpocząć i dla tych którzy lubią poleżeć lub popływać przy muzyce. Animacje dla dzieci i dorosłych. Codziennie coś innego.
Do miasta Rodos 5 km, przystanek autobusowy 200 m od hotelu. Ostatni autobus z Rodos do hotelu rusza o północy (bilet w jedną stronę 2 euro), a dla chcących spędzić noc w mieście taxi 10 euro. Hotel nie jest w centrum rozrywkowym, ale dla pragnących rozrywki w pobliżu jest dyskoteka, a jak to nie wystarczy to w mieście Rodos można spędzić czas do rana.
Sklep jest w hotelu, ale jak ktoś liczy pieniądze, to 600 m od hotelu (dojść do głównej ulicy i skręcić w lewo) jest sklep z pamiątkami, zabawkami, artykułami na plażę, słodycze, napoje, oliwki itp. Tam również wypożyczalnia aut.
Do 2 km są 4 markety (AB, Mymarket, Lidl i lokalny - nazwy nie napiszę bo nie znam greckiego ;-) )

Proszę nie wierzyć w te bzdury, które są wypisywane przez złośliwców na różnych portalach. 15 sierpnia Dor H, Gal S i Mathias S zamieścili 3 negatywne i NIEPRAWDZIWE opinie (jedna po drugiej), w których zawarto same kłamstwa. Towarzystwo było w tym samym czasie co ja, a ponieważ nie potrafili zachować się i zwracana im była uwaga, to uznali, że wyleją stek bzdur na hotel.

Polecam zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Ja bardzo chętnie wrócę do tego hotelu :-)
Sotiris thank you very much for the great service! Best regards to all staff.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Maleficent1977
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: virginiarhodes, Διευθυντής, Virginia Family ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest ,

Thank you for sharing your rating of our hotel with us. Our pleasure to hear that Virginia Hotels lived up to your expectations and you had the best time while staying with us. We try to create a relaxing atmosphere for all our guests and offer the high quality service on which we pide ourselves on and it is nice to hear the kind words.

It was a pleasure having you and we are looking forward to welcoming you back in the near future.

Respectfully
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w hotelu wspominam bardzo dobrze. Ośrodek jest zadbany, pokoje są w dobrym standardzie, codziennie sprzątane. Dużym plusem jest bardzo dobre i różnorodne jedzenie, sympatyczna kadra animatorów, fajne atrakcje zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych (np. turniej tańca).
Serdecznie polecam! :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Izabela D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: virginiarhodes, Διευθυντής, Virginia Family ResortOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to upload your review regarding your stay in Virginia Hotels . We are glad to read that you enjoyed the facilities and the hospitality of our staff.

Thank you for trusting us with your vacation .We wish you all the best .

Sincerely,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji