Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 905)
Filtruj recenzje
1 907 wyniki
Oceny podróżnych
1 238
460
142
50
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 238
460
142
50
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 907 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Hotel w pięknej lokalizacji. W pobliżu miasta Rodos. Pokoje czyste i przestronne. W bungalowie między innymi stoją: telewizor, kanapa, czajnik, biurko, minibarek. Hotel położony w pięknym ogrodzie po którym latają motyle. Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokój ma taras lub balkon. Hotel jest naprawdę bardzo All Inclusive. Jedzenie jest nawet o późnej porze. Czasami wieczory azjatyckie lub greckie. Obiad trochę monotonny, ale wszystko wynagradzają śniadania i kolacje. Bardzo duża, prywatna plaża. Obok plaży restauracja. Trzy baseny i ogromny brodzik. Przestronny hol i recepcja.

Wskazówka dotycząca pokoi: Bungalowy są idealne dla rodziny posiadającej dzieci
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Abchazja
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: S_PAPADIMAS, Διευθυντής, Eden Roc HotelOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guest ,

Thank you for sharing such an beautiful review and we are grateful to know that you truly enjoyed your stay experience with us. Here at the Eden Roc Hotel , we strive each day to deliver the best stay experience to our guests and it gives us a great pleasure that we have met your expectations..
We are truly delighted to have made such an excellent impression on you with all of our amenities, culinary options, and of course, our splendid service. We very much appreciate your kind recommendation, and look forward to welcoming you for a return stay very soon.
Best regards,

Stavros Papadimakopoulos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie przepyszne i mocno urozmaicone. Piękne, bajeczne położenie, miła obsługa. Pokoje o wysokim standardzie, bardzo czysto. Obsługa pomocna, wszystkie aspekty jak najbardziej na tak :) W hotelu byłam w lipcu 2018 :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na morze
Termin pobytu: październik 2018
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: S_PAPADIMAS, Διευθυντής, Eden Roc HotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna ,

We are grateful for your warm review and for your comments about the facilities of the hotel, rich food choice ,the hotel location the staff and the service .We are glad to read that you enjoyed every aspect of your stay.

It was our pleasure hosting you in Eden Roc Resort Hotel and we look forward to welcoming you again very soon in order to create another unforgettable experience.

Kind Regards

Stavros Papadimakopoulos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Chciałabym podziękować całej ekipie hotelu Eden Roc za to, że uczynili mój pobyt u nich niezapomnianym. Dziękuję za każdy uśmiech, dyskretną opiekę i perfekcyjną obsługę. Spędziliśmy tutaj fantastyczne chwile początkiem lipca 2019, a dowodem naszego zadowolenia niech będzie fakt, iż we wrześniu tego roku jada tam moi rodzice, których do tego wyjazdu namówiłam. Zawsze jeździłam z nimi ze względu na wiek, jednak do tego hotelu mam pełne zaufanie i tym razem jadą sami .
Pokój czyściutki, przestronny, do dyspozycji czajnik, kubki, woda - kawa i herbata uzupełniana codziennie, warto zostawić sobie butelki, żeby uzupełniać je wodą z dystrybutorów, które znajdują się na każdym piętrze, przy każdym barze. Polecam wykupić pokój z widokiem na morze, widoki są obłędne. Kosmetyki w łazience są uzupełniane na bieżąco.
Fajna lokalizacja hotelu, polecam wynająć samochód w wypożyczalni hotelowej i wtedy wieczory można spędzać w Rodos. Blisko Zatoka A.Quinna, wyjeżdżaliśmy zaraz po śniadaniu i wówczas plaża była jeszcze pusta. Większość miejsc wartych zobaczenia na wyspie znajduje się w niedalekiej odległości od Eden Roc. Panie na recepcji przemiłe, osoby pracujące w restauracjach zawsze uśmiechnięte pomimo ogromu pracy od rana do nocy. Cała załoga zasługuje na piątkę z plusem. Sklepik hotelowy jest otwarty od 8.00 do 22 i można znaleźć tam wszystkie najpotrzebniejsze artykuły.
Jedzenie przepyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Można spożywać posiłki również na zewnątrz restauracji głównej. Rewelacyjna jest możliwość zjedzenia śniadania na plaży (8.00-11). Polecam również zarezerwować kolację w restauracji śródziemnomorskiej oraz w azjatyckiej – wspaniałe doznania dla podniebienia (19.00-22.00). Z innych (Teppanaki, Basilico, Thalassa) niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Bardzo pomocna jest w tym aplikacja hotelowa Exlusivi, można tam znaleźć również zdjęcia dań. Śniadanie w restauracji głównej od 7.00 do 10.00, a potem jeszcze dla śpiochów do 11.00. Obiadów z reguły nie jedliśmy, gdyż byliśmy w trasie, ale po powrocie zawsze można było coś przekąsić w barze grillowym.
Drinki w barach – nie próbowaliśmy, ale wyglądały rewelacyjnie, szczególnie w StoneBar. Napoje bezalkoholowe bardzo dobre. Do dyspozycji gości jest również wieczorem Champagne Bar w lobby, nie korzystaliśmy z niego, ale bardzo dużo osób bardzo chwaliło sobie możliwość wypicia dobrego szampana. Plaża ładna, położona w zatoce, woda jak kryształ, zawsze były wolne leżaki, za które nie trzeba było płacić i które były wygodne. Warto również skorzystać z masażu w Aego Spas przy plaży. Jeśli chodzi o baseny, są świetnie położone i odpowiednio duże, przy basenie głównym znajduje się również bar, jednakże nasz czas woleliśmy spędzać kąpiąc się w morzu i korzystając z super baru na plaży.
Hotel moim zdaniem nie ma żadnych minusów. Wszystko jest jak najbardziej na plus. Klimat tego miejsca tworzą przede wspaniali ludzie, na pewno tam wrócę w lipcu przyszłego roku, miedzy innymi po to, by spróbować tak zachwalanej pizzy w restauracji włoskiej.
Do zobaczenia Eden Roc 

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MiroslawGa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: S_PAPADIMAS, Διευθυντής, Eden Roc HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Miroslaw ,
On behalf of all of us here at the Eden Roc Beach Hotel I would like to thank you for choosing our hotel for your holidays and for taking the time to share your experience. It is such a delight to read that that everything was to your satisfaction. We are also glad that we exceeded your expectations. We would like to take the time and thank you also for the lovely remarks you have made about our staff . Our teams and staff members are indeed a great asset to our property, who take pride in caring after our guests. We very much appreciate your kind recommendation, and look forward to welcoming you for a return stay very soon.

Best regards,

Stavros Papadimakopoulos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Wakacje lipiec 2019, były naszymi kolejnymi w Grecji, kolejny raz udane. Hotel z całą odpowiedzialnością mogę polecić. Czytałem dużo negatywnych opinii o bungalowach i trochę się bałem, ale nic z tych rzeczy. Bungalow miał mieć 28m , jak dla mnie był chyba większy, codziennie sprzątany. Dojście do bungalow urozmaicały przeróżne rośliny( zioła, cytryny, bananowce, granaty) piękny zapach mięty. Duży plus codziennie uzupełniany (DARMOWY) min bar. Jedną z wielu zalet to restauracje tematyczne(6) - podanie, smak, wygląd jak w najlepszych restauracjach za które trzeba by było słono zapłacić, a tutaj wszystko w cenie. Do restauracji można się zapisywać codziennie na kolacje, codziennie również można zjeść lunch w restauracjach tematycznych (lunch bez zapisów). Proponuję ściągnąć apke Exclusivi - rezerwacja przez nią na kolację to 3 kliknięcia. Duży plus za alkohole, nie jest tak jak do tej pory nam się zdarzało, ograniczony wybór cocktaili, a za droższe trzeba było dopłacać, tu wszystkie alkohole są w cenie, mało tego barmani na plaży ( Jan, Dimitros) rewelacja można z nimi nawet porzucać szejkerem :).
Plaża z małymi kamyczkami, ale tragedii nie ma można śmiało biegać ( gorąca od słońca :). Piękne widoki to kolejny plus hotelu. Do Rodos taxi (12 euro) tutaj się nie negocjuje mają stały cennik , do Water Park (polecam) 10 euro.
Animacje ok, szczególnie polecam wieczorną występ tenorów - po prostu mistrzostwo świata.
Krótko na koniec - POLECAM

Wskazówka dotycząca pokoi: Bungalow - wkoło bujna roślinność , cisza , spokój
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, 74reginaldo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: S_PAPADIMAS, Διευθυντής, Eden Roc HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Dear Mr Erinaldo ,

We would like to thank you for not only choosing to stay with us at the Eden Roc Beach Resort , but also for your precious time giving your feedback. We are pleased to read that you were impressed with the excellent service standards the wonderful hotel facilities and the ala carte restaurants,the hotel vies and the location and our quality beverages. .
We look forward to continue to exceed your expectations and very much wish for your return.
With warm regards and best wishes .

Stavros Papadimakopoulos

Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Hotel położony nad samym brzegiem morza. Baseny tak usytuowane, że bezpośrednio widać z nich lazur wody. Przy hotelu jest też plaża. Bogaty program animacji zarówno dla dzieci jak i starszych. Pomimo, że w obiekcie przebywa dużo osób nie czuć tłoku. My byliśmy w pierwszej połowie sierpnia. Bardzo bogata oferta jedzenia. Do wyboru są też cztery restauracje tematyczne. Warto z nich skorzystać. Świetna też jest oferta zjedzenia śniadania i obiadu w restauracji przy samej plaży. Ja osobiście polecam pizzę, która jest serwowana w porze obiadowej. Pokoje są urządzone schludnie i praktycznie. Obsługa jest miła i w każdej sytuacji służy pomocą. Biorąc stosunek ceny do jakości pobytu jak najbardziej polecam Eden Roc.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mirek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: S_PAPADIMAS, Διευθυντής, Eden Roc HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sara ,


Many thanks for sharing your kind comments regarding your stay at the Eden Roc Beach Resort . We are very pleased to note that overall you enjoyed your stay, found your room comfortable and you appreciated the cleanliness of our rooms,the service staff , the beach and all our catering facilities .It was our pleasure hosting you in Eden Roc Resort Hotel and We look forward to continue to exceed your expectations and very much wish for your return.

Kind Regards

Stavros Papadimakopoulos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji