Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 347)
Filtruj recenzje
2 348 wyniki
Oceny podróżnych
1 547
558
148
65
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 547
558
148
65
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 348 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Cudowna atmosfera, piękne miejsce. Pyszne jedzenie. Nawet trzy razy w tygodniu organizowane są kolacje tematyczne z piękną oprawą. Coś wspaniałego. Obsługa hotelu dba o każdy detal. Idealna opcja na wczasy rodzinne i nie tylko. Bardzo polecam!

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewa M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RedaSweed, Manager, Dream Of ZanzibarOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Jambo! Thank you for choosing to stay at Dream of Zanzibar. We are delighted to read that the resort met your expectations and we hope to welcome you back in the near future. Asante sana!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Bylismy 10 dni w tym hotelu,obiekt piękny z niesamowitą plażą!
Jedzenie bardzo słabe i bardzo niskiej jakości produkty,np:
Lody 3 razy na 10 dni sie trafiły, frytki niedostępne poza beach barem który serwuje je w ilosci 2 grube kawały miekiego ziemniaka w godzinach 13-15:30.Kurczak tylko w postaci tłustego udźca, nie licz na pierś z kurczaka!
Z owoców morza dzień w dzień macki ośmiornicy(nic specjalnego)nie licz na krewetki,zdażyły się ich śladowe ilości w niejadalnym sushi na plaży.
5 tematycznych restauracji to fikcja,na 10 dni cztery razy były zamknięte bo była kolacja na basenie na której znowu było to samo co dzień w dzień tyle że zimne bo powystawiane na zewnątrz.Poza tym włoska jedyna jadalna i brak dostępnych stolików!Na wyspie 20 gatunków bananów, czemu nie było i ch w hotelu?Kokosy wiszą nad głowami,dziwnym trafem za każdego trzeba zapłacić 3 dolary i poczekać z pół godziny aż ktoś znajdzie czas żeby go podać.Ludzie wybiegali wymiotując ze stołówki, nasza cała czwórka w połowie pobytu przeszła rewolucje żołądkową ale nie mamy o to pretensji bo świadomie piliśmy drinki z lodem.Bardzo słaby stosunek jakości do ceny,jeśli lubisz jeść tak samo jak zwiedzać i odpoczywać omijaj ten hotel szerokim łukiem.All inclusive na poziomie grecji za 2000zł.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, luntrus007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniała plaża, ciepłe i czyste morze. Hotel pięknie utrzymany i zadbany, miejsce architektonicznie zachwyca. Jedzenie bardzo dobrej jakości, przygotowywane zgodnie z indywidualnymi życzeniami. Obsługa bardzo zabiega o zadowolenie gościa co pozwala poczuć sie wyjątkowo. Hotel do którego napewno wrócę. Polecam gorąco

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, anikakami85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RedaSweed, Manager, Dream Of ZanzibarOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Good day from sunny Zanzibar. Such wonderful feedback, thank you so much. We hope to welcome you back to your Home Away from Home soon. Asante!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel Dream Of Zanzibar to idealny wybór na rodzinne wakacje. Każdy gość hotelowy cieszy się szczególnym uznaniem, co czyni ten kurort wyjątkowym miejscem. Wszystkie restauracje oferują bogaty wybór przepysznych potraw. W ciągu dnia duży wybór przekąsek na plaży i na basenie. Przepiękna i szeroka plaża, duży basen z częścią dla dzieci. Darmowe i dobrze działające wi-fi na terenie całego hotelu. Świetnie utrzymany ogród. Pokoje czyste i klimatyzowane. Polecam!

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, marlena_travel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RedaSweed, Manager, Dream Of ZanzibarOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Jambo! Tropical greetings from Dream of Zanzibar! Thank you for your wonderful feedback, regarding your stay with us. We're so happy that you enjoyed the property and what it has to offer. We hope to welcome you back in the near future. Hakuna Matata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019

POLECAM!!! Cudowny hotel z zadbanym ogrodem. Przy hotelu piękna plaża, bardzo często sprzątana z wodorostów. Idealna na długie spacery - beachboysi nie są natarczywi, jeśli się im jednoznacznie da znać, że chce się w spokoju pospacerować. Bardzo miła załoga hotelowa, życzliwi, pomocni, uśmiechnięci. Jedzenie smaczne, urozmaicone. Można naprawdę wypocząć w bardzo miłej atmosferze.
Do tego warto wyjść za bramę hotelową i zobaczyć farmę wodorostów, przeżyć safari blue lub odwiedzić farmę przypraw, warto zobaczyć na własne oczy jak one rosną w naturalnym środowisku. Polecamy "Polaka w tropikach", mieliśmy super przewodnika lokalnego, który mówił po polsku. Można się zakochać w Zanzibarze, na pewno tu wrócimy!

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, tom_win365
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RedaSweed, General Manager, Dream Of ZanzibarOdpowiedź udzielona 2 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tom, hello from Dream of Zanzibar.
A wonderful review to read - thank you kindly for your feedback. We are delighted to know that you have fallen in love with the destination as we have, as well as our resort and its services. Our doors are always open and we look forward to welcoming you back for a little more relaxation.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji