Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Ładan plaża.

Ładna czysta plaża,toalety przy wyjściach,ludzi akuratnie.Zejście w kilku miejscach,przy ośrodku... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 lipca 2020
KAMASSSSSS
,
Police, Polska
Rodzinnie

Szeroka plaża. Zejscie na plaze schodami lub schodami wraz z platformą dla wozkow. Dosc długo woda... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 lipca 2020
prazyneczka
,
Częstochowa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (114)
  
Recenzje (114)
Filtruj recenzje
114 wyniki
Oceny podróżnych
60
41
9
1
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
60
41
9
1
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 114 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pochmurne popołudnie to nietypowa pora na odwiedziny na plaży. Niemniej jednak urok zachodzącego słońca we mgle wraz z bezkresem spokojnego, leniwie falującego Bałtyku niezmiennie przyciąga i zachęca do kąpieli. Dziwię się, że tak niewielu....

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 99anna99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Pobyt w Międzywodziu od 10.08 do 15.08.2019r. Plaża szeroka, czysto. Parawaning jak wszędzie ale w miarę sporo miejsca. Kilka stanowisk ratowników.Generalnie polecam jak ktoś chce się zrelaksować.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ludzi nie za wiele ale parawaning jak wszędzie nad Polskim morzem szeroko znany i stosowany. Czysto fajnie o każdej porze dnia i nocy miejsce się znajdzie

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, rados_awc131
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Szeroka Fajna plaża wszystko o nam się podobało było czysto nie było śmieci była płycizna około 100m od plaży

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, MXYZQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Szeroka plaża z czystym piaskiem. Łagodne i dobrze utrzymane zejścia na plażę wraz ze schodami. Spokojnie bez ścisku na plaży.
Drodzy plażowicze- sprzątajcie po sobie. Skoro możecie przynieść pełno to na pusto na pewno wam nie zaszkodzi

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, przemys_awt2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji