Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Międzywodzie
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Pusta, czysta, gościnna

Pochmurne popołudnie to nietypowa pora na odwiedziny na plaży. Niemniej jednak urok zachodzącego... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019
99anna99
,
Kędzierzyn Koźle, Polska
z urządzeń przenośnych
Plaża Międzywodzie

Pobyt w Międzywodziu od 10.08 do 15.08.2019r. Plaża szeroka, czysto. Parawaning jak wszędzie ale w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
Ewa S
Przeczytaj wszystkie recenzje (110)
  
Recenzje (110)
Filtruj recenzje
110 wyniki
Oceny podróżnych
57
40
9
1
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
57
40
9
1
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 110 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pochmurne popołudnie to nietypowa pora na odwiedziny na plaży. Niemniej jednak urok zachodzącego słońca we mgle wraz z bezkresem spokojnego, leniwie falującego Bałtyku niezmiennie przyciąga i zachęca do kąpieli. Dziwię się, że tak niewielu....

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 99anna99
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Pobyt w Międzywodziu od 10.08 do 15.08.2019r. Plaża szeroka, czysto. Parawaning jak wszędzie ale w miarę sporo miejsca. Kilka stanowisk ratowników.Generalnie polecam jak ktoś chce się zrelaksować.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ludzi nie za wiele ale parawaning jak wszędzie nad Polskim morzem szeroko znany i stosowany. Czysto fajnie o każdej porze dnia i nocy miejsce się znajdzie

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, rados_awc131
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Szeroka Fajna plaża wszystko o nam się podobało było czysto nie było śmieci była płycizna około 100m od plaży

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, MSZL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Szeroka plaża z czystym piaskiem. Łagodne i dobrze utrzymane zejścia na plażę wraz ze schodami. Spokojnie bez ścisku na plaży.
Drodzy plażowicze- sprzątajcie po sobie. Skoro możecie przynieść pełno to na pusto na pewno wam nie zaszkodzi

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, przemys_awt2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji