Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Skopelos Town
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (337)
Filtruj recenzje
338 wyniki
Oceny podróżnych
173
67
37
32
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
173
67
37
32
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 338 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Na+ posiłki pod winogronem,piękne wejście,otoczenie,satysfakcjonujący basen(niestety dostępny do 19), wieczory przy kieliszku gdy wesoły Vaios z uśmiechem i żartem uczył kolejnych greckich słówek, lokalizacja obok przystanku-szybki transfer po wyspie.
Na- słaba klima-duchota w pokoju, wifi do bani, panie zapomniały 2x zamknąć pokój po sprzątaniu przez co naraziły nas na ewentualną kradzież.
Niestety chcąc gdzieś dłużej zabawić trzeba się było liczyć że stratą posiłku. Mimo wszystkich mniejszych lub większych niedogodności tęsknimy nie tylko za Wyspą, której nam mało, ale także za Hotelowymi posiłkami, i Relaksem przy kieliszku po Całym dniu, po którym czas nadchodził jeszcze na wieczorny spacer. Efharisto Vaios i do zobaczenia.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, PeterGoPoland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SkopelosExperience, Διευθυντής, Rigas Hotel SkopelosOdpowiedź udzielona 14 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piotr,

We would like to thank you for taking the time to post a review for our Rigas Hotel!
It's so nice to hear that our guests are happy and have good impressions from all of us.
We are glad that you enjoyed your holidays on our beautiful island. Especially Vaios is very happy with your post!
It will be our pleasure to welcome you again to Skopelos and enjoy unique summer experiences.

Sincerely yours,

The Team Of Rigas Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam wszystkim pobyt w hotelu Rigas, świetne miejsce do wypoczynku. Jedzenie bardzo dobre, świetna obsługa i organizacja. Spotkaliśmy świetnych pracowników, którzy byli bardzo pomocni. Szczególnie dwóch barmanów Vaios i Nikos. Mam nadzieje, że znów ich kiedyś spotkamy. Hotel polecam wszystkim, rodziną i parą. Blisko centrum i przystanek autobusowy pod hotelem z którego blisko do najpiękniejszych plaż.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SkopelosExperience, Διευθυντής, Rigas Hotel SkopelosOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Karolina K,
We would like to thank you for posting a review of our Rigas Hotel.Your good words make us happy!
Vayos and Nikos also enjoyed your feedback!
We are glad that you enjoyed your Holidays near to our clean seas on our beautiful island!
Thank you for choosing our hotel for your stay in Skopelos.
It will be our pleasure to see you again, and to welcome you back in the future!
Sincerely yours,
Constantinos Stergiopoulos
Manager RIGAS HOTEL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Pokoje - zasłużone 3 gwiazdki, piszę tu o najlepszych pokojach w hotelu typu "studio" dałbym cztery gwiazdki, ale hałas w pokoju obniża ocenę. Moim zdaniem wadą jest grubość stropu, zbudowanego tylko z desek i dachówek. Słychać agregat klimatyzacji który jest na zewnątrz i skutery z drogi obok hotelu. Sprzątane codziennie, pościel, ręczniki, wszystko OK.

Restauracja - 3 gwiazdki, jedzenie trochę mdłe, brak przypraw, śniadania monotonne. Typowe trzy gwiazdki. Mały minus za coś co miało być atrakcją a nie wypaliło, to pani która przygotowywała coś na ciepło "na bieżąco". Problem w tym, że się nie wyrabiała i trzeba było odczekać w kolejce dobry kwadrans, by dostać jajko sadzone czy naleśnika

Bar - 1.5 gwiazdki, to najsłabszy punkt hotelu. Choć barman Baios Gobarhs dwoi się troi, to w ofercie All Incl. w zasadzie jest niewiele. Trzy podstawowe lokalne napoje gazowane, których często brakowało, raz była tylko woda z kranu, często brak lodu, a napoje ciepłe. Żadnych podstawowych drinków, choćby typu sprite, sok, syrop, alkohol. Do wyboru tylko białe wino schłodzone, czerwone o temp. 30 stopni, ichniejszy bimber - tsipouro i piwo, to akurat zimne i z puszek. Stąd kobiety wieczorami chodziły tam "smutne" :).
200 metrów od hotelu jest supermarket dobrze zaopatrzony.
W hotelu z początkiem wakacji tłoczno, dużo dzieci. Problemów z leżakami nie ma, jedynie mały basen, w którym naliczyłem 28 dzieci skaczących do wody non-stop.
Plaży przy hotelu nie ma, najbliższa publiczna płatna, brzydka i brudna.
Przy hotelu przystanek lokalnych autobusów, które za 1.3 - 4 euro dowiozą do pięknych plaż na wyspie.

Recepcja - 5 gwiazdek, przemiła i kompetentna obsługa.
Nasz pobyt przełom czerwca i lipca 2019.
Hotel godny polecenia szczególnie przed sezonem.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje typu studio polecamy, może te na parterze są bardziej ciche.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Robert S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SkopelosExperience, Διευθυντής, Rigas Hotel SkopelosOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Robert S,
We would like to thank you for posting a review for our hotel.
We always appreciate the comments of our guests and we always try to get close to their needs!
Your post is detailed. We really offer soft all inclusive.
The renovation process will take time, but it is still uninterrupted, some issues with noise will be addressed shortly.
Thank you for choosing our Rigas Hotel for your stay in Skopelos!
We will be glad to welcome you back in the future!
Sincerely yours,
Constantinos Stergiopoulos
Manager RIGAS HOTEL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Uważamy, że wakacje na nieziemsko pięknej wyspie Skopelos i w hotelu RIGAS były cudowne:) Hotel bardzo przyjemny, zadbany i czysty. Na całym obiekcie bardzo zadbany ogród i czyste alejki. Obsługa hotelowa życzliwa i przyjazna szczególnie NIKOS i VAIOS. Jedzenie takie jak dokładnie opisuje umowa. To nie jest pełna wersja ALL INCLUSIVE i słuchanie tego jak ten hotel wypada w porównaniu z 5* hotelami w Turcji lub Egipcie jest dla mnie co najmniej głupotą. Jeśli ktoś wyraźnie i ze zrozumieniem czyta umowę co oferuje hotel na pewno nie będzie zawiedziony. Pamiętajcie hotel ma 3* gwarantuje formę ALL INCLUSIVE LIGHT Jedzenie było smaczne. Może nie było strasznie dużego wyboru ale dania zawsze były świeże i nie powtarzało się codziennie to samo. Dużym atutem na śniadaniach było smażenie przez obsługę naleśników, racuchów, malutkich pączków i jajek sadzonych. Codziennie coś innego. Gdyby dzień w dzień były smażone naleśniki to w komentarzach na pewno pojawiałyby się opinie,że mogliby coś innego zaserwować. Hotel organizuje wieczorki z grecką muzyką na żywo. Oprócz tego jest wieczór wyświetlania filmu Mama Mia.
O wyspie rozpisywać się nie będę. Jest po prostu przepiękna!!! Cudne zadbane plaże. Jak ktoś obawia się wynając auto to spod hotelu jeździ autobus i wozi turystów na wszystkie plaże za naprawdę nieduże pieniądze.

Z czystym sumieniem polecam wakacje na Skopelos i w hotelu RIGAS

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MarzenaW22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SkopelosExperience, Διευθυντής, Rigas Hotel SkopelosOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marzena W,
We would like to thank you for posting a review for our Rigas Hotel.
We are pleased to have enjoyed your holidays in beautiful Skopelos and its clean beaches.
We are glad that you have good impressions from our hotel and the services it offers. Thank you very much for choosing our hotel for your stay on our beautiful island!
It will be our pleasure to welcome you back again in the future!
Sincerely yours,
Constantinos Stergiopoulos
Manager RIGAS HOTEL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel niewielki, w niskiej zabudowie. Bardzo przyjemny. Na basenie zawsze znalazło się wolne miejsce. Posiłki smaczne. Dużym plusem jest niewielka odległość od portu, gdzie jest mnóstwo kawiarni i tawern. Ogród w hotelu wieczorem pachnie nieziemsko.
Barmani uśmiechnięci i weseli.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, aizdebska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SkopelosExperience, Διευθυντής, Rigas Hotel SkopelosOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear aizdebska,

Thank you for posting a review for our Rigas Hotel.
We are pleased to have left you with good impressions. Our bar staff and Nikos the captain were very pleased with your review!
Thank you for choosing our hotel for your stay in Skopelos and we hope to see you soon again in the near future!

Sincerely yours,

Constantinos Stergiopoulos
Manager RIGAS HOTEL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji