Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (973)
Filtruj recenzje
975 wyniki
Oceny podróżnych
611
238
82
21
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
611
238
82
21
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 975 recenzji
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu

Znakomity hotel na tygodniowy wypad. Super baseny z naprawdę ciepłą wodą (w lipcu: 31-34 stopnie C). Szeroka plaża z dużą ilością leżaków, a w lipcu woda w morzu wręcz gorąca. Doskonałe jedzenie w głównej restauracji - każdy znajdzie coś dla siebie (wiem co mówię - jestem naprawdę bardzo wybredny...). Ale najmocniejszym atutem tego hotelu jest OBSŁUGA. Naprawdę dbająca o gości (zwłaszcza kelnerzy z baru w lobby). Dodajmy do tego wygodny pokój (polecam swim-up - naprawdę WARTO!), czystość w całym obiekcie oraz prawdziwe poczucie bezpieczeństwa. Goście hotelu to głównie Francuzi (ponad połowa), sporo Niemców i trochę innych nacji (Polacy, Czesi).
Jedyna słabość hotelu to... niewielka ilość rozrywek. Hotel jest mały, więc po kilku dniach wszystko staje się powtarzalne. Ale to nie wina hotelu - po prostu małe obiekty mają swoje ograniczenia. Jeśli jednak masz wolnych kilka dni - rozważ wyjazd do tego hotelu. Nie pożałujesz.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, klapek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear klapek,


We thank you for taking the time to share your opinion. We are very happy that you had a pleasant stay at our hotel in Djerba. It is great that you found our pool excellent, as well as our large beach. We do everything to make our guest feel comfortable with us, because our guests are our highest priority. Thank you for recommending us to others.
We hope to welcome you as our guest again soon.


Best regards
Lara
BLUE Guide

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Hotel sam w sobie sympatyczny, zadbany, ale wszystko psuje obsługa- mało zaangażowana w pracę. Delikatnie mówiąc, bardzo obojętny stosunek do gości- są to są , a jak ich nie będzie, to też dobrze.Hotel wypełniony Francuzami, głównie starszymi. Wyżywienie przeciętne, jedynie wina dobrej jakości. Czystość i porządek na bardzo dobrym poziomie.Pokój świetny, safe w cenie.Basen i plaża bez uwag.Bar przy plaży i jego obsługa- tragedia.

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Roman S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear client ,
We thank you for taking the time to share your opinion.
We are pleased that you enjoyed our selection of meals and our rooms.
We're sorry you didn't like your stay at our hotel. We look forward to your suggestions at any time.


Best regards
Lara
BLUE Guide

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

HOTEL REWELACJA!!!!! Jedzenie przepyszne, piękne pokoje,bardzo czysto, obsługa i kelnerzy bardzo sympatyczni, uprzejmi i uczynni. Czuliśmy się jak królewska para. Polecamy i planujemy tam jeszcze wrócić. Jesteśmy zachwyceni pobytem. Jakiekolwiek negatywnie opinie nie są adekwatne z rzeczywistością. Pozdrawiamy sympatycznego kelnera Mohammeda.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Esnerki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google



Dear Esnerki,

We would like to thank you for sparing the time to share your impressions with us. We are very pleased that we could meet your expectations for a fully relaxing holiday and that you enjoyed all aspects of your stay with us.
We hope to have the pleasure of welcoming you back to our resort in the near future.

Best regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Francuzi i tylko Francuzi... Polacy są totalnie olewani obsługa jest leniwa i ewidentnie pokazuje ze za darmo nosić nie będą.. podstawowe drinki w stylu mohito są w w cenach które w Polsce wydają się przesadne tzn od 17 zł do nawet 50 zł choć nie jest to balantines lub inne europejskie alkohole jedzenie jest w porządku plaża i czystość w pokojach bez zastrzeżeń choć kwota nieadekwatna to tego co oferuje hotel stanowczo nie polecam w ofercie minibarek miał być w cenie choć zupełnie go nie ma prócz wody mineralnej i coli obsługa kompletnie nie zna języków prócz francuskiego już nie mówiąc o znajomosci kart zamówień

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, GoPlaces496827
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear GoPlaces496827,

Thanks for taking time to share your review. The hotel team sorry to hear you were not able to enjoy your holiday or given the chance to meet you at the hotel.
we would like to inform that we are dealing with all the nationalities in a same way and there is no difference between german or polen Guests. we offer the same services for all the guests.

Thanks for your understanding.

We look forward to seeing you on future holidays with the goal to exceed your holiday expectations.
Kind Regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony cudnie ,czystość bez zastrzeżeń .Kompleks luksusowy zdecydowanie ,to co wymaga dopracowania to zdecydowanie serwis w restauracji głównej .Bylismy z grupa znajomych ..wszyscy odczuli brak organizacji ze strony kelnerów ,spowodowana być może tym ,iż było ich za mało vs ilość gości .
Reszta ok

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AniaAnia12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 21 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear AniaAnia12,

Thanks for taking time to share your review.
The hotel management team are sorry to hear that your expectations were not exceeded on your last holiday and not given the chance to meet you at the hotel.
However, we are pleased that overall you had a good time with us, but nevertheless, we are hopeful and would be grateful if given the opportunity to host you once again in order to demonstrate our services on an exceptional high level.

Kind Regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji