Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (976)
Filtruj recenzje
977 wyniki
Oceny podróżnych
612
238
83
21
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
612
238
83
21
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 977 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

HOTEL REWELACJA!!!!! Jedzenie przepyszne, piękne pokoje,bardzo czysto, obsługa i kelnerzy bardzo sympatyczni, uprzejmi i uczynni. Czuliśmy się jak królewska para. Polecamy i planujemy tam jeszcze wrócić. Jesteśmy zachwyceni pobytem. Jakiekolwiek negatywnie opinie nie są adekwatne z rzeczywistością. Pozdrawiamy sympatycznego kelnera Mohammeda.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Esnerki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google



Dear Esnerki,

We would like to thank you for sparing the time to share your impressions with us. We are very pleased that we could meet your expectations for a fully relaxing holiday and that you enjoyed all aspects of your stay with us.
We hope to have the pleasure of welcoming you back to our resort in the near future.

Best regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Francuzi i tylko Francuzi... Polacy są totalnie olewani obsługa jest leniwa i ewidentnie pokazuje ze za darmo nosić nie będą.. podstawowe drinki w stylu mohito są w w cenach które w Polsce wydają się przesadne tzn od 17 zł do nawet 50 zł choć nie jest to balantines lub inne europejskie alkohole jedzenie jest w porządku plaża i czystość w pokojach bez zastrzeżeń choć kwota nieadekwatna to tego co oferuje hotel stanowczo nie polecam w ofercie minibarek miał być w cenie choć zupełnie go nie ma prócz wody mineralnej i coli obsługa kompletnie nie zna języków prócz francuskiego już nie mówiąc o znajomosci kart zamówień

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, GoPlaces496827
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear GoPlaces496827,

Thanks for taking time to share your review. The hotel team sorry to hear you were not able to enjoy your holiday or given the chance to meet you at the hotel.
we would like to inform that we are dealing with all the nationalities in a same way and there is no difference between german or polen Guests. we offer the same services for all the guests.

Thanks for your understanding.

We look forward to seeing you on future holidays with the goal to exceed your holiday expectations.
Kind Regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony cudnie ,czystość bez zastrzeżeń .Kompleks luksusowy zdecydowanie ,to co wymaga dopracowania to zdecydowanie serwis w restauracji głównej .Bylismy z grupa znajomych ..wszyscy odczuli brak organizacji ze strony kelnerów ,spowodowana być może tym ,iż było ich za mało vs ilość gości .
Reszta ok

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AniaAnia12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 21 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear AniaAnia12,

Thanks for taking time to share your review.
The hotel management team are sorry to hear that your expectations were not exceeded on your last holiday and not given the chance to meet you at the hotel.
However, we are pleased that overall you had a good time with us, but nevertheless, we are hopeful and would be grateful if given the opportunity to host you once again in order to demonstrate our services on an exceptional high level.

Kind Regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2019

Zadbany teren wokół hotelu. Piękna piaszczysta plaża z dużą ilościa leżaków i parasoli. Bar na plaży z serisem kelnerskim. Miejsca oddalone od siebie na tyle że ma się poczucie komfortu. Piękny, miałki piasek i przyjemne miejsce do spacerów na plaży wzdłuż wybrzeża.
Pokoje duże, wygodne. Dwie szafy urbaniowe z wieszakami, półkami i szufladami. Toaletka. Miejsce do poczytania, pisania, odpoczynku. Duże, wygodne łóżko. Łazienka czysta, dwie umywalki, wanna, lusterko do makijażu, szufladki - dużo miejsca na drobiazgi łazienkowe.
Jedzenie znakomite, codziennie co innego. Śniadania typowe, jajka, omlety, jogurty, warzywa, owsianka, pieczywo francuskie na ciepło. Dodatkowe bufety wegański i wegetariański. Lunch codziennie inne potrawy, warzywa, mięsa (grilowane steki, burgery, ryby) smaczne zupy. Mnóstwo przypraw, sosów, past do indywidualnego doprawiania dań. Kolacja podobna różnorodność. Można korzystać z restauracji lunchowej a la carte. Jest znakomita.
Raz na pobyt można skorzystać z kolacji w restauracji a la cart - dla nas było to bardzo przyjmne doświadczenie kulinarne. Pysznie i bardzo miło.
Bardzo fajne drinki, dobre wino. Obsluga kelnerska na każdym poziomie - nawet na plaży. Wszystko podawane w szkle. Bardzo czysto, gzrecznie, miło i uprzejmie. Napiwki bardzo doceniane ale nie wymuszane.
Jak się wraca do hotelu ze spaceru z plaży czy z miasteczka nalezy ochronie okazać kartę hotelową. Bardzo przestarzegają zasad bezpieczeństwa. Dla nas to było ważne.
Byliśmy pierwszy raz na Djerbie, piękne plaże - natomiast temperatura było przyjazna ok 25stopni celcjusza ale wiał silny, chłodny wiatr, który zabierał trochę przyjemności z plażowania.
Niestety nie udawało nam się poleżeć przy basenie (żadnym) bo wszystkie leżaki były zajęte od wczesnych godzin porannych - co prawda głównie ręcznikami ale jednak:(
Można w ramach ALL korzystać z bardzo przyjemnej tureckiej kawiarni ze znakomitą kawą. Warto zajrzeć.
Muzyka na żywo codziennie, przy barze Tui.
Mieliśmy wylot przed północą i niestety tego ostatniego dnia musieliśmy oddać pokój w południe a recepcja nie znalazła możliwości na odpłatne przedłużenie doby ale mogliśmy do końca korzystać ze wszystkich atrakcji hotelowych.
Dziękujemy naszym ulubionym kelnerom i paniom sprzatającym. Chętnie do WAS wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: myślę że warto dopłacic do pokoju z basenem
Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Aneta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TBPBP, BLUE Guide Social Media, TUI BLUE Palm Beach PalaceOdpowiedź udzielona 23 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aneta W,

Thank you for choosing our Hotel and taking the time to share your impressions.
We are glad to know that you spent a fantastic and relaxing time between us and enjoyed our numerous restaurants. The entire team works hard to give excellent service to our guests - we are pleased to note your full satisfaction.
we are sorry that you could not have the opportunity to enjoy the warmth of the sun on the pool. We would like to inform you that although it is noted on our BLUE App and we inform all our customers at information meetings that it is forbidden to book deckchairs but we admit that this problem still exists.
We are looking forward to your future stay.

Best regards,
BLUE Guide Rim

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Polecam, hotel czysty, pokoje przestronne, jedzenie różnorodne ( owoce morza, mięsa, pizza, makarony). Obsługa bardzo miła i dyskretna. Teren zadbany, wystarczająco leżaków przy basenach i na plaży. Hotel wyłącznie dla dorosłych także cisza i spokój. Co do zwiedzania, najlepiej i najtaniej taxi, przy okazji można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, lauraZ8527HI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji