Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kolymbari
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 15:00
Wyróżnione recenzje
Nurkowanie

Miło będę wspominał moje nurkowanie z tym biurem. Nurkowanie było długie i spokojne udało mi się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 września 2019
pawe_z93
z urządzeń przenośnych
Super miejsce

Wspaniale miejsce bardzo pomocna i profesjonalna oobsługa mają wspaniale miejsca nurkowe zawsze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019
ewakukaki
,
Grecja
Przeczytaj wszystkie recenzje (155)
  
Recenzje (155)
Filtruj recenzje
155 wyniki
Oceny podróżnych
152
3
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
152
3
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 155 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Wspaniale miejsce bardzo pomocna i profesjonalna oobsługa mają wspaniale miejsca nurkowe zawsze wszystko przygotowane miejsce czyste sprzet dobrej jakosci przyjacielska atmosfera gorąco polecam!!!!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ewakukaki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEORGE P, Ιδιοκτήτης, Royal Octopus DIVE CENTEROdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dziękuję Ewie za recenzję.
Od teraz będziemy razem dużo nurkować !!!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wspaniałe nurkowanie dla całej rodziny. Było pięknie, czuliśmy się bezpiecznie, polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Joanna Zuzanna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEORGE P, Ιδιοκτήτης, Royal Octopus DIVE CENTEROdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Dziękujemy za odwiedzenie naszego centrum nurkowego ... Mam nadzieję do zobaczenia wkrótce !!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Doskonała, profesjonalna firma. Świetna kadra, a co dla mnie ważne - rewelacyjne podejście do dzieciaków.
George i Janos znają się na rzeczy. Na pewno do Was wrócimy:)
Pozdrawiam
Sławek

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, bessert76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEORGE P, Ιδιοκτήτης, Royal Octopus DIVE CENTEROdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019

Drogi Sławku, dziękuję za miłe słowa ... Staramy się jak najlepiej, żebyś nas polubił i wrócił do nas.
Zadbaj o swoje miłe dzieci !!!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 maja 2019

Polecam z czystym sumieniem, panowie bardzo mili i profesjonalni. Nurkowanie w jaskiniach było cudowne. Jeśli szukasz centrum naukowego to to jest najlepsze.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Marek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEORGE P, Ιδιοκτήτης, Royal Octopus DIVE CENTEROdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019

Marek dziękujemy za miłą recenzję ... Jesteśmy zadowoleni, że podobało nam się nasze nurkowanie. Mam nadzieję odwiedzić Chanię i nas ponownie w przyszłości !!!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEORGE P, Ιδιοκτήτης, Royal Octopus DIVE CENTEROdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji