Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (503)
Filtruj recenzje
503 wyniki
Oceny podróżnych
374
97
26
5
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
374
97
26
5
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 503 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wszystko ok. Jedyny problem w tym że na kolację do restauracji nie można wejść w butach typu crocs podkreślę ze te klasyczne . Przed restauracja informacja na tablicy że nie można wejść w japonkach krótkich spodenkach i podkoszulkach bez ramion. Niestety nam zakazano wejść ponieważ jak to wyjaśnił manager buty crocs to buty plażowe. Pokazaliśmy na ludzi w japonkach ktorzy w najlepsze spożywają swój posiłek z informację że to są buty plażowe ale ten stwierdził że zakaz wejścia dotyczy właśnie butów Crocs. Dodam że nie jesteśmy upierdliwymi klientami bo jesteśmy tu drugi dzień i całymi dniami jesteśmy na plaży. Pan manager miał dziś chyba gorszy dzień bo przy wszystkich gościach upomninał kelnerke co moim zdaniem powinien zrobić na osobnosci skoro tak kurczowo trzymamy się tego że jesteśmy w 5 gwiazdkowym hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Ziaropodroznik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EuphoriaResort, Διευθυντής, Euphoria ResortOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking some time to review your recent stay with us on TripAdvisor.

We are really surprised to read that the accommodation hasn't met your approval, as only reason to fault Euphoria was that our Management staff ensured that all guests respect our hotel policies.

We are sorry to read that in that aspect we have failed to meet your expectations.

Here at Euphoria Resort, we consider all guest comments to be of utmost importance, enabling us to constantly evaluate the level of the services offered and take corrective measures where necessary.

To that effect, kindly allow us to state that, regrettably the dress code policy at dinner time, which is advertised on our hotel content, same as per all 5 star hotel properties all over the world, will remain unaltered.

This hotel policy apparently was hit with complaints from some of our visitors but respectively, we will continue asking for their understanding and respect on this matter.

Having said that, we would be delighted to welcome you back soon as a valuable guest of Euphoria Resort, in the near future!


Best regards

Euphoria Resort Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Hotel na najwyższym poziomie. Byłam w wielu hotelach 5 gwiazdkowych, zarówno w Grecji jak i w innych częściach świata i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że hotel ten zasługuje na najwyższe opinie. Architektura nowoczesna, dużo drewna i kamienia.
Pokoje duże, urządzone ze smakiem. Ręczniki i pościel wymieniane na życzenie. Świetnej jakości kosmetyki uzupełniane każdego dnia ( szampon, odżywka do włosów, żel pod prysznic, balsam). W lodowce codziennie kilka butelek wody.
Przemiła, zawsze uśmiechnięta obsługa, nie czekająca na napiwki.
Super basen. Mnóstwo leżaków - rano obsługa zbiera ręczniki z leżaków, na których nikogo nie ma.
Na basenach cicha muzyka lub jej brak. Animatorzy nie nachalni.
Od razu w dniu przyjazdu można pobrać aplikację na telefon i samemu rezerwować restauracje, czy też sprawdzać dostępne animacje, itp. Internet świetnie działający na terenie całego obiektu.
Wieczorami nie ma animacji, jednak codzienna muzyka na żywo umila czas na tarasie lobby baru.
Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Oczywiście potrawy powtarzają się co jakiś czas, ale nie sposób spróbować wszystkiego. W ciągu dnia dostępne świeżo wyciskane soki, tortilla, lody, suvlaki.
Drinki tylko z importowanych alkoholi, z prawdziwymi sokami, owocami, itp. Wino tylko butelkowane.
2 restauracje ala carte - zdecydowanie bardziej polecam Chefs Grill, ale obie warte uwagi.
Plaża typowo kamienista - duże otoczaki, więc bez butów do wody ciężko jest wejść, ale ma to swój urok.
Bardzo polecam :)

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, aniac_13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EuphoriaResort, Διευθυντής, Euphoria ResortOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Hello from Chania and Euphoria Resort

We are very happy to read that you had a positive holiday experience while staying at our Resort and even more so that you took the time to share it with Trip Advisor’s readers.

Satisfaction of our guests is our primary concern and we are very glad when we achieve a positive result.
We take great pride in making everyone feel welcomed.

We are looking forward to seeing you on your next trip to Greece.

Kind regards,

Euphoria Resort Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Nowoczesny Hotel z 2018, polozony około 30 minut jazdy od lotniska w Chanii.
Dotarlismy do hotelu około 2 h przed rozpoczeciem doby hotelowej. Zaproszono nas do baru przy recepcji gdzie otrzymalismy zimne napoje, karty meldunkowe do wypelnienia i zaproszenie na obiad.
Wraz z kartami do pokoju otrzymuje się mapkę całego obiektu z godzinami otwarcia poszczegolnych restauracji oraz karty na ręczniki plażowe. W hotelu nie ma bransoletek.
Pokoje: duże i przestronne. W pokoju: sejf, ekspres do kawy (na kapsulki), czajnik, lodowka. Fajny pomysł dotyczy sciany pomiedzy pokojem a lazienką, ktora wykonana jest z jednej duzej tafli mlecznego szkła (niby widac a nie widac). W łazience duży prysznic i toaletka na której pomieszczą się wszystkie kosmetyki. Każdego dnia uzupełniane miniaturki szamponu, żelu pod prysznic, odżywki do włosów i balsamu. Ręczniki są wymieniane przez Panie sprzątające jeśli położymy je na podłodze. Pokoje codziennie sprzątane, chyba, ze zostawimy informacje dla Pań, ze nie ma takiej potrzeby. Woda w lodowce uzupełniana codziennie, Kapsułki (oprócz tych pozostawionych na przywitanie są dodatkowo płatne (2€) Widok z okna na basen i góry, lub na morze (zdaje się, ze innej opcji nie ma).
Posiłki: Posiłki są bardzo smaczne i różnorodne, każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Część restauracji zrobiona jest w sposób który pozwala obserwować kucharzy przy pracy. Dla osób na specjalnych dietach zaznaczone są np potrawy bezglutenowe. W restauracji głównej w strefie dla maluchów, stoły ze smakołykami są ustawione na wysokości 0,5 metra, tak by każdy dzieciak mógł sam zajrzeć do pojemnika. Dla dzieci sa lody dostępne od rana do wieczora w różnych punktach na terenie hotelu.
Animacje: Każdego wieczoru czekają animacje, które jednak bardzo różnią się od tych z którymi mieliśmy do czynienia do tej pory. W tym hotelu możemy na żywo usłyszeć Greka Zorbę, który wprowadza w prawdziwy grecki klimat. Innego wieczoru doskonale wykonane utwór: „Sweet Home Alabama”, „Nothing Else Matters” Metallica czy „Can't Help Falling In Love” Elvisa Presleya... cudownie spędzone wieczory przy drinku i doskonalej muzyce.
Nie mniej jednak to nie jest hotel dla osób którzy na wakacjach lubią zabalować do rana. Muzyka cichnie około 23 i na dyskotekę nie ma co liczyc.
Basen: Basen ciągnie się przez całą długość hotelu od części ogrodu. Z jednej strony ma bardzo łagodne, pochyłe zejście z którego pod opieką rodziców korzystać mogą najmniejsze maluchy. W pozostałej części ma stałą glebokosc 1,40 m. Basen zakończony jest strefą quiet area, gdzie spokojnie mozna poczytac książkę sącząc drinka. Ze strefy ciszy widok na morze. W hotelu nie odczuwa sie tloku. Bylismy w 2 pary i nie mielismy problemow ze znalezieniem wolnych lezakow (pierwsza polowa lipca 2019 r)
Przy basenach są dwa bary, obsluga podchodzi do leżaków. Rezerwacji leżaków nie praktykuje się, przy każdej parasolce przewieszona jest informacja, ze rzeczy pozostawione na leżaku będą sprzątane przez obsługę.
W strefie dla dzieci są dwa rodzaje zjeżdzalni (dla mniejszych i nieco starszych)
Z basenu krytego i strefy spa nie korzystaliśmy wiec się nie wypowiadam.
Plaża: W naszym przekonaniu najslabszy punkt hotelu. Widok przeciętny, czystość wody rownież. Plaża dość wąska i kamienista, bez obuwia ochronnego nie ma sie po co wybierać. Nie ma mowy o zabawach z dzieckiem (wiaderko i łopatka odpada). Leżaków i parasoli pod dostatkiem. Tłoku na plaży nie ma.
W hotelu znajduje się wypożyczalnia samochodów, sklep z ubraniami oraz przy wjeździe do hotelu sklepik z pamiątkami i przekąskami.
Doba hotelowa kończy się o godz 12:00, (my transfer na lotnisko mieliśmy o 23:20) z wszelkich udogodnień można korzystać do końca, ale pokoj należy opuścić do godz 12:00. Dwa dni przed wyjazdem zgłosiliśmy w recepcji chęć przedłużenia rezerwacji pokoju do godz 20:00 i nie robiono nam z tego powodu żadnych problemów. Przedłużenie kosztowało nas 80 € (10€ za godzinę). Opcja doskonała bo zamiast siedzieć 12 h na recepcji jak w innych hotelach korzystaliśmy z wakacji do konca
Nie jest to hotel dla ludzi szukających rozrywki bo mogą się rozczarować.
Polecam w 100% hotel parom oraz osobom które chcą wypocząć w ciszy, spokoju i luksusie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na parterze maja zejscie do basenu bezposrednio z tarasu
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Pingiel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EuphoriaResort, Διευθυντής, Euphoria ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Many thanks for your stay in our house and the subsequent evaluation and recommendation here on TripAdvisor.

We are pleased that you had a great time with us and have returned with equally beautiful memories back home.

We wish you all the best!

With kind regards,

Euphoria Resort Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Po wielu pozytywnych opiniach spodziewałam się bardzo dużo i niestety obiekt nie spełnia oczekiwań.
Faktycznie pokoje nowe i ładne,teren czysty ale nie wykorzystany.
Jedzenie bardzo przeciętne,przyzwoite śniadania,obiady bardzo ubogie,kolacje bez rewelacji.Nie spodziewałam się ,że w hotelu tej klasy będę chodzić głodna.Niedogotowane warzywa,twarde mięso,desery paskudne.Restauracje ala carte tragedia,w porównaniu z hotelami tureckimi przepaść jakościowa.Bardzo mało owoców i ryb mimo,ze w Grecji spodziewałam się ich bez liku.Wszystko mdłe i niesmaczne,je się z rozsądku.
W pokoju ekspres do kawy,niestety kaspsułki-dwie,tylko ns przywitanie,jesli chce się więcej to trzeba kupić na recepcji po 2 euro za sztukę,w minibarze tylko woda-jak na obiekt 5*all inclusive bardzo kiepsko.Personel restauracji i baru przy basenie opieszały,goście ewidentnie im przeszkadzają,uśmiechu brak.Sytuacje ratuje lobby bar i recepcja,tam zupełnie co innego pełen profesjonalizm jakiego oczekuje się w tej klasie hotelu.
Najsłabszy element to rozrywka a właściwie jej brak,jest non stop nudno,to co oferuje hotel to jakaś parodia animacji,powinni udać się do Turcji lub Meksyku żeby zobaczyć jak powinna wyglądać rozrywka dla gości.
Wieczorem mozna śmiało po kolacji iść spać bo nie dzieje się nic godnego uwagi,hotel chyba nastawia się na emerytów,chocisż chyba nawet oni wynudzili by się okrutnie.
Plaża to porażka,same głazy.
Hotel nie warty swojej ceny,nawet za darmo nie przyjechałabym tu ponownie.
Odradzam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 727joannag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EuphoriaResort, Διευθυντής, Euphoria ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,


Greetings from Euphoria Resort and thank you for taking some time, to review your recent stay with us on TripAdvisor.

We are sorry to read, that the accommodation hasn't met your approval and in aspects we have failed to meet your expectations.

Here at Euphoria Resort we consider all guest comments to be of utmost importance, enabling us to constantly evaluate the level of the services offered and take corrective measures where necessary.

However, reading thoroughly your comments, we realize that, it is a matter of tourism product preference rather an actual criticism of some aspects which caused you a short of inconvenience. Allow us to say, that we always strive to provide the best service to our guests and this is obvious if you take the chance to look into our exceptional rating, on many world's travel platforms.

The level of Greek tourism one of the best in Europe, is something you should discover. Turkey is a nice country but Greece has to offer something more. Greece is a country with a great history and landscape and has a rich background in experience in tourism industry, thus the tourism product comparing with other destinations, may seems obviously to be more expensive. The choice of destination is a matter of guest's preference and we definitely not going to compare it with any of other destinations or tourism products.

In fact, we would love to welcome you again as our guests in the future and experience Euphoria Resort at its best.

Best Regards

Euphoria Resort Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2019

Hotel Euphorię Resort odwiedziłam drugi raz w tym roku w maju i oczywiście nie zawiodłam się. Cała obsługa hotelu dokłada wszelkich starań aby urlop był wspaniały spokojny i komfortowy . Nawet najdrobniejsze uwagi nie pozostają bez echa i rozwiązania ze strony menadżerów( za drobną niedogodność otrzymaliśmy z mężem w prezencie masaże w SPA- za co pragnę bardzo serdecznie po raz kolejny podziękować). Hotel bardzo czysty, przestronny z ergonomicznie urządzoną całą infrastrukturą ,zaspokoi oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Jedzenie bardzo smaczne, w restauracjach czysto, brak kolejek, jedzenie donoszone przez cały czas trwania posiłków, wino, kawa, trunki wyborne w oparciu o alkohole importowane.Plaża przestronna choć kamienista, duża ilość leżaków i parasoli na terenie całego resortu gwarantuje znalezienie miejsca o każdej porze. Myślę, że wybiorę się do tego hotelu jeszcze raz.

Wskazówka dotycząca pokoi: Zdecydowanie cichsze pokoje są od strony z widokiem na morze
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, agataday
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EuphoriaResort, Διευθυντής, Euphoria ResortOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Euphoria Resort for your stay, and for giving us such a warm welcome and recommendation on TripAdvisor.

We look forward to your closest stay here in the hotel.

Until then we wish you all the best!

Kind Regards,

Euphoria Resort Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji