Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kolymbari
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 039)
Filtruj recenzje
1 039 wyniki
Oceny podróżnych
241
381
222
111
84
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
241
381
222
111
84
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 039 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Ogólnie wszystko przebiegło bez zarzutu, hotel fajny czysty wiadomo że w Grecji 4 gwiazdki oznacza 3-3.5 tak już mają. Jedzenie obiady i kolacje naprawde dobre każdy miał w czym wybierać. Jedynie śniadania monotonne. Hotel położony na uboczu, dobre miejsce na wypady do Chani, Elaffonisi, Balos,Samaria. Ogólnie polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Błażej P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CHRISPY_WORLD, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Chrispy WorldOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Blazej,

Thank you for your perfect rating and for recommending our resort. It is a great pleasure to know that you have enjoyed your stay with us. We will be glad to accommodate you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie masakra, trudno było szukać porządnego mięsa, raczej ochłapy. Dla dzieci jedzenie koszmar, nugetsy to sam mom. Alkohol tragedia, musieliśmy kupić we własnym zakresie. Zero terenu zielonego choćby żeby zagrać z dzieckiem w piłkę, animacje dla dzieci żenujące, smród z kanalizacji. Hotel położony w totalnej dziurze. Restauracja ala carte, z której można skorzystać raz na pobyt to totalna masakra bo nie dostaliśmy połowy dań, jedzenie takie jak na stołówce. Szkoda czasu i lepiej nie iść. Nigdy więcej z TUI i nigdy więcej ten hotel. Jedyny plus to panie z recepcji i strefa wodna dla dzieci.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, aleksandraszczetyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CHRISPY_WORLD, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Chrispy WorldOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs Szczetyn,

We appreciate your feedback and your comments, we are sorry to know that you did not enjoy your stay with us. Thank you for your kind comments on our staff.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Spędziłam wakacje z rodzina w tym hotelu, same osoby dorosłe. Nie polecam kompletnie tego hotelu. Standard 4* bardzo zawyżony. Nasze pokoje mogą być bo mamy na piętrze, ale są trzeba pokoje w piwnicach.. Jedzenie dramat. Codziennie to samo, ludzie przychodzą w strojach, zwykły bar mleczny. Napoje tak samo dramat, nie da się pić. Nasz pokój oddalony od basenu, baru bardzo daleko, trzeba przejść przez ulice żeby dojść do niego. W naszym pokoju zepsuty pilot do klimatyzacji, zajęło dwa dni nastawienie jej. Jedyny plus hotelu to mini aqua park, fajne rury. Plaża przy hotelu oddalona o 250 m piękna, ale nie da się w niej kąpać. Szliśmy plaza ponad kilometr i wszędzie czerwone flagi, wielkie fale. Najbliższa plaża gdzie można się kąpać jest 10/15 km piaszczysta. Dojazd autobusem albo wynajętym autem. Plus ze blisko przystanek. Ogólnie pobyt oceniam za nieudany.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, klaudia1799
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CHRISPY_WORLD, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Chrispy WorldOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Klaudia,
We are very sorry to know that you did not enjoy your stay with and we thank you for your feedback.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Lokalizacja: Rapaniana, tuż przy plaży, miejscowość maleńka, nic się tam nie dzieje, plus za dobry dojazd autobusem miejskim do Chanii.

Hotel: składa się z 3 części i różnym poziomie: economy, superior, deluxe. My mieliśmy pokój superior - w skrócie słabo. Na dzień dobry przywitała nas zepsuta kilmatyzacja, ponad dobę zajęła nam walka z recepcją o naprawę, ostatecznie zamontowano nam nowiutką klimę. Mamy tam 3 baseny, z czego 1 basen przynależy do aquaparku, niestety mają za mało kół do zjeżdżania i nie dało się w pełni skorzystać z atrakcji.

Pokój: Pokój superior ładny z pierwszy rzut oka, ale są to pokoje w starej części hotelu i sporo w nim było mankamentów: kamień i rdza w łazience na płytkach, nieszczelna toaleta. Plus za przyzwoite meble i lodówkę.

Jedzenie: restauracja nie jest restauracją - to jadłodajnia, zero zasad - ludzie chodzą w strojach kąpielowych niezależnie od pory dnia, nikt nie zwraca na to uwagi. Bardzo mały wybór dań, ale raczej smaczne jedzenie. Plus za długi czas trwania posiłków.

All inclusive: praktycznie cały dzień, alkoholu w opór (lokalnego), napoje non stop bez ograniczeń.

Podsumowanie: Nie wybrałabym już tego hotelu za takie pieniądze (sierpień, tydzień, para = 6500 zł), hotel ładny z zewnątrz, w środku już gorzej, jedzenie i restauracja na słabym poziomie. Daję max. 3 gwiazdki, absolutnie na więcej nie zasługuje. Nie polecam wypożyczania auta w wypożyczalni hotelowej Dias - wypożyczają szrot, a nie samochody.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam brać pokoje nad recepcją od strony ulicy, reszta pokoi wychodzi na basen gdzie wiecznie jest głośno.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, NataliaPee86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CHRISPY_WORLD, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Chrispy WorldOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Natalia,
We are very sorry to know that you did not your stay in our resort and that your are not satisfied by our services. We highly appreciate your honnest feedback.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Hotel połozy na totalnym "odludziu".Na pieszy rzut infrastruktura hotelowa przyjazna. Ogromna niespodzianka spotkała nas w pokoju. Na samym wejściu przywitały nas dziesiątki mrówek, które dla managerów hotelu były czymś normalnym, ich reakcja w postaci dezynfekcji za pomocą środa w aerozolu w czasie, gdy w pokoju przebywały dzieci nie była na miejscu, natomiast na chwile skuteczna( problem pojawiał się codziennie).... Mrówki jeszcze byłam w stanie zaakceptować....natomiast brak klimatyzacji w górnej części pokoju( pokój był dwupoziomowy) już nie... Na dole zagrzybiały klimatyzator starł się( podkreślam starał się )schłodzić tylko najbliższe otoczenie, gdzie spały dzieci, natomiast na górze, gdzie spaliśmy my było MEGA gorąco. Po naszej interwencji otrzymaliśmy wiatrak, który włączaliśmy na całą noc. Niestety, jak można się domyśleć okazał się mało skuteczny ( i głośny). Nasze noce były nieprzespane, mieliśmy wypocząć, a tu nie było czym oddychać( nie ma tu deka przesady). Dodatkowo notoryczny bark ręczników pokoju, po sprzątaniu hotelowym na wakacjach może irytować.....
W hotelu jedzenie smaczne, natomiast kubki plastikowe,wielorazowego użytku podawane do każdego posiłku były obrzydliwe i nie ma tu deka przesady. Jeśli marzysz o wakacjach, gdzie dzień kończy się kolacją z lampką wina to ZAPOMNIJ o tym hotelu.
Na koniec dodam, że obsługa hotelowa bardzo miła. Mangerowie reagowali na każdy problem, niestety ich narzędzia do rozwiązywania problemów były niewystarczające.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 144_j
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CHRISPY_WORLD, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Chrispy WorldOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gues,
We appreciate your feedback and we are sorry to know that you did not fully enjoy your stay with us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji