Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 714)
Filtruj recenzje
3 714 wyniki
Oceny podróżnych
2 305
799
332
141
137
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 305
799
332
141
137
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 3 714 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Ktoś pisze że głośno, że wątróbka i brak obsługi itp. negatywy. Ludzie tyle jedzenia zróżnicowanego, miłej obsługi itp. to wiele hoteli może pozazdrościć. Przy takiej ilości osób jaka w tym hotelu jest to naprawdę nie czeka się na stolik . Baseny przeogromne i bardzo czyste.Naprawdę dużo miejsca do pływania. Pokoje sprzątane codziennie. Mało tego jeśli wywiesisz że nie chcesz sprzątać to kartka w drzwiach że nie mogli uzupełnić barku z napojami i piwerkiem. Ludzie to na prawdę super hotel. Ciekaw jestem ile osób wymienia sobie ręcznik codziennie w domu lub pościel. Naj....ło w głowach i tyle. A co do jedzenia to mega . No chyba że u kogoś tylko Geslerowa gotuje

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, RobertW5130
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Limra, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Limra Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear RobertW5130 ,

We thank you for choosing our hotel and for your kind review. It is a pleasure for us to read that you had a lovely stay.Your comments have been shared with the hotel management for future improvement. We will be happy to welcome you at Limak Limra Hotel again in future. Please, do not hesitate to contact the hotel directly for all your future requests.

Best Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel pięknie położony przy samym morzu w otoczeniu zieleni.Bardzo smaczne posiłki, ogromny wybór.Wieczorem ciekawe pokazy,dyskoteka.Jedyne czego można się czepiać to czystość w pokojach ale ogólnie hotel godny polecenia.Naprawdę warto tam pojechać.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Joanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Limra, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Limra Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Drogi Joanna K,

Dziękujemy za poświęcony czas i zostaw opinię o hotelu Limak Limra.
Opinie naszych gości są bardzo ważne dla naszego hotelu, aby poprawić obsługę i jakość usług.

Mamy szczerą nadzieję, że do zobaczenia ponownie w hotelach Limak.

Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Hotel super animacje shah and adico and angelina rewelacja polecamy jedzenie B dobre fajne show wieczorem mini club dla dzieci super, bar drink ok dyskoteka przy plaży pokoje widoki super sporty wodne godne polecinia

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Łucja S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Limra, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Limra Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Łucja S,

First of all thank you for staying with us and taking the time to write a wonderful review of our hotel.We would be more than happy to welcome you again for another enjoyable holiday next year.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Przepiękny hotel , przepięknie położony. Wszystko na najwyższym poziomie.Gorąco polecam na krótki jak i dłuższy pobyt. Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie( albo morze albo góry) Widoki nie zapomniane

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, piotrszilke
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Limra, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Limra Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear piotrszilke ,

First of all thank you for staying with us and taking the time to write a wonderful review of our hotel.We would be more than happy to welcome you again for another enjoyable holiday next year.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w hotelu 7dni, wakacje rodzinne 4 osoby. Hotel 5*.Szybki transfer z lotniska, około 1 godziny. Do hotelu trafiliśmy około godziny 11:00, pokój był dostępny od godziny 13:00, natychmiast zabrano nasze bagaże i mogliśmy rozpocząć wakacje. Bardzo miłe przywitanie w recepcji, obsługa na bardzo wysokim poziomie, pomimo rejonu typowo dla rosyjskich turystów, obsługa bardzo dobrze posługuje się językiem angielskim. Hotel położony bezpośrednio przy plaży (żwirowa), wystarczająca ilość leżaków i miejsca nawet w lipcu, część plaży dla dorosłych, wstęp powyżej 16 lat. Na terenie hotelu wiele basenów od małego kameralnego, przez brodzik dla dzieci, po basen główny ze zjeżdżalniami. Pokój mieliśmy w budynku bocznym od strony ogrodu. Pokój czysty, sprzątany codziennie, wymiana ręczników, klimatyzacja sprawna, ogólnie bardzo dobrze. Jedzenie zróżnicowane, bardzo smaczne, przez tydzień codziennie coś innego. Alkohole, od lokalnych po importowane, wszystkie dostępne na ultra all inclusive. Obsługa w barach bardzo miła, drinki ok. Co wieczór organizowane eventy, dla dzieci minidisco, dla dorosłych wieczorny show, dyskoteka od 22:00. Polecam wyjść z hotelu i przejść się w stronę Kemer ( można jechać busem, przystanek pod hotelem), mnóstwo lokalnych marketów. Ogólnie bardzo udane wakacje, wszystko na wysokim poziomie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, michalw82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Limak_Limra, Halkla İlişkiler Müdürü, Limak Limra Hotel & ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear michalw82,

Thank you very much for staying with us.We are pleased to read that we were able to deliver overall a wonderful family holiday. Thank you for your positive feedback about the accommodation and dining options. Your concerns regarding various aspects of your Limak Limra Hotel experience have been well noted, please be assured that our team will take further consideration. It will be a pleasure to welcome you and your family back again in the not-so-distant future.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji