Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ciekawe miejsce”
Asadero Casa Pepe — recenzja

Asadero Casa Pepe
Nr 8 wśród 18 Restauracje (Firgas)
Zakres cen: 13 USD - 22 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Duże grupy, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Lunch
Zrecenzowano 16 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy do tej restauracji o godzinie 15 przed otwarciem. Nie było to jednak problemem dla prawdopodobnie właściciela poinformował nas tylko ze nie masz wszystkiego z menu i ze menu jest po hiszpańsku wiec to nam nie pomoże. Wiec ustaliliśmy z nim co chcemy zjeść po czym po chwili przyniósł rożne rodzaje mięsa do wyboru które ma nam upiec:) Typowy lokal raczej dla mieszkańców niż turystów chociaż byliśmy poza sezonem i w trakcie tygodnie wiec mogę sie mylić. Bardzo miła obsługa pomocna polecająca lokalne produkty piwo rum. Warte odwiedzenia patrząc na dosyć skromny wybór miejsc w okolicy.

Termin wizyty: marzec 2016
Dziękujemy, maszkar20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (60)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 60 recenzji

Zrecenzowano 9 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: listopad 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLAKICA, Gerente, Asadero Casa PepeOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 marca 2017
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLAKICA, Gerente, Asadero Casa PepeOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Asadero Casa Pepe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Firgas, Gran Canaria
 

Byłeś(-aś) w Asadero Casa Pepe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem