Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (728)
Filtruj recenzje
728 wyniki
Oceny podróżnych
386
236
71
28
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
386
236
71
28
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 728 recenzji
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2018

W Hotelu przebywaliśmy w związku z wyjazdem na narty. Generalnie hotel można ocenić w samych superlatywach;
- lokalizacja w cichej spokojnej miejscowości,
- 50-60 m od stacji kolejowej skąd pociąg jechał bezpośrednio na dolną stację Kronplatz (Perca) - pociągi w hotelu nie były słyszalne;
- pokoje rodzinne, przestronne przemyślane osobny pokój dla rodziców osobny dla dziecka ( w pokoju dla dziecka mieliśmy łóżko 2 piętrowe, więc w przypadku rodziny 2+2 dobre rozwiązanie);
- posiłki zróżnicowane, codziennie inne tematy, zawsze przekąski na kolacje w postaci bufetu - ogólnie jedzenie bardzo dobre - także dla dzieci przewidziana stołówka z daniami typowo pod dzieci ( np makaron, sos pomidorowy, lody itd.) Pozatym w trakcie pobytu jest po narciarska przekąska w holu głównym - do wyboru dwa rodzaje zupy, herbata i słodkości.
- hotel oferuje dużo atrakcji w cenie pobytu tzn. sala zabaw dwu piętrowa z opieką ( można zostawić dziecko), basen kryty oraz na zewnątrz - bardziej rekreacyjny, sauny, sale fitness ( orbitrek, bieżnia, rower, hantle oraz dwa urządzenia do ćwiczenia nóg i pleców;
Podsumowując hotel oferuje tyle atrakcji, że nie ma konieczności wychodzenia z niego, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa przemija, chociaż należy pamiętać jak to włosi ( np. śniadania od 7:30 i choćby o 7:28 stało 30 osób na stołówkę i tak otworzą o 7:30 :)
Osobiście jeśli będziemy mieli okazję to na 100% tam wrócimy - warto zapłacić bo cena jest adekwatna do jakości oferowanej prze hotel.
Polecamy w 100%

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PatrykIza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjny hotel z cudowną obsługą. Na szczególne podziękowania zasłużył Kelner w restauracji
Udogodnienia dla dzieci
Dieta bezglutenowa bez żadnych problemów!!!!! Mój syn miał wszystko czego zapragnął pizza, lasagne, canelloni, tiramisu, lody codziennie w każdej ilości.
Osobna restauracja i menu dla dzieci z dużym wyborne dań.
Blisko do Kronplatz na narty około 15 minut samochodem.
Polecam bardzo

Termin pobytu: marzec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karolina L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2017

Hotel nastawiony na rodziny z dziećmi. Ma doskonałą infrastrukturę min.: basen, sauny z seansem, oczko wodne z tratwą, świetny plac zabaw, animacje dla dzieci itd :-) Do tego piękny las za hotelem z dobrą ścieżką do biegania czy rowerów. Tuż obok hotelu stacja pociągu którego stacja (Preca) łączy się z wyciągiem na Kronplatz. Blisko miasteczko Brunico-dobre na zakupy czy spacerek. Jedzenie we Włoszech jest wszędzie dobre ale tam jest naprawdę wyjątkowe. Doskonały bufet przekąsek co wieczór + kolacja na naprawdę wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam:-)

Wskazówka dotycząca pokoi: Koniecznie 4 piętro i pokój z tarasem :-)
Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, radek0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 marca 2016 z urządzeń przenośnych

Wyśmienite jedzenie!!!!! Popołudniowe, ciepłe posiłki dla wracających ze stoku.
Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi. Najmłodsi czują się tam jak w domu.
Pokoje czyste, wygodne.
Przed hotelem stacja kolejowa zawożąca narciarzy pod wyciąg.

Termin pobytu: luty 2016
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, 572kasial
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lutego 2015

Wspaniały hotel. Bardzo czysto! Jedzenie wyśmienite!!! Posiłek dla narciarzy serwowany do 17 godziny. Hotel przyjazny dla dzieci - kąciki dla maluchów, pokoje zabaw. Dobry basen i sauny. Pokoje przestronne - dla 4 osobowej rodziny bardzo wygodne. Obsługa bardzo miła i pomocna. Hotel położony blisko pociągu dowożącego do wyciągu na Kronplatz (kursuje co 0,5 godziny i jedzie ponad 25 min) z którego nie korzystališmy. Szybciej i wygodniej dojeżdżaliśmy do bliżej położonego wyciągu na Kronplatz samochodem (13 min). Poza tym położenie hotelu nieciekawe - dzielnica przemysłowa. Ogólnie wyjazd narciarski bardzo udany.

Termin pobytu: luty 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Joanna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji