Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 06:00 - 00:00
Wyróżnione recenzje
Na chłodny dzień

Idealne miejsce na chłodny dzień albo w trakcie podróży jako przerwa na odpoczynek. Ceny dosyć... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019
maxoratalata
Wyspa czy park wodny?

Na to pytanie nie potrafie odpowiedzieć. Jeśli wyspa to dlaczego otoczona wodą na 1/20... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 lipca 2019
Jan B
,
Białystok, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 696)
  
Recenzje (1 696)
Filtruj recenzje
1 696 wyniki
Oceny podróżnych
546
518
305
141
186
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
546
518
305
141
186
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 696 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Idealne miejsce na chłodny dzień albo w trakcie podróży jako przerwa na odpoczynek. Ceny dosyć normalne jak oczywiście na tego typu atrakcję. W ciągu dnia oczywiście robi się tłoczno i pojawiają się coraz to większe kolejki do bardziej atrakcyjnych zjeżdżalni. Miejsce to idealny pomysł na wykorzystanie nieudanej inwestycji (fabryka sterowców). Wszystkie wydatki nabijane są na opaskę, dzieci maja ustalony limit.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Na to pytanie nie potrafie odpowiedzieć.
Jeśli wyspa to dlaczego otoczona wodą na 1/20 obwodu.
Park wodny? Też chyba nie. Więcej wody i atrakcji w porządnym aquaparku przy hotelu w Polsce. Dwa dni taki odwiedziliśmy w Swinoujściu.
Godz.14 - zamknięte dwie najwyższe zjeżdzalnie w strefie dziecięcej. Cztery godz. pożniej już wszystkie.
Na wejściu nieczynna "słynna" zjeżdżalnia niebieska. Otworzyli niebieską dwie godz. pózniej- zamknęli dwie środkowe. Niestety do 22 nie udało się ich uruchomić.
Jedzenie? Gdyby wpuścili "sieciówki", których nie jestem zwolennikiem- reszta poszlaby z torbami w ciągu tygodnia.
Po zdobyciu leżaka pozostaje zanurzyć nogi w piasku, zamknąć oczy, wysilić wyobrażnię- a trzeba mieć naprawdę bujną- wsłuchać się w szum urządzeń za ścianą-uruchomić wyobrażnię - szum fal- HURRA- jesteśmy na tropikalnej wyspie.
Najlepsza była strefa Amazonia. Fajne baseny, świetna rzeka- można trochę poobijać się. Cały czas w zanurzeniu. bo temperatura kilkunastu stopni , nie nastraja do spacerów.
Dla mnie bez sensu.Środek tygodnia. Sądząc po samochodach- było ok.2-2,5 tys. ludzi. Nie wyobrażam sobie tam pobytu gdy jest ich 2-3 razy więcej.
Pierwszy i ostatni raz.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Jan B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SusanneL1813, Social Customer Relationship Management, Tropical IslandsOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jan,

Thank you for visiting Tropical Islands as well as taking the time for a review.

We truly appreciate your honest opinion in matters of the attractions inside Tropical Islands. We are sorry to learn though, the concept of Tropical Islands is not quite clear to you.

To make things easier for our guests, all relevant information regarding a stay can be found in our flyers and on our website. Tropical Islands is neither a typical water park, nor an "island", but rather a resort which holds the record for the biggest indoor rainforest in the world. The pools, shops and restaurants are an important part of this resort, just like the animals, replicas of famous buildings and the different types of accommodations. We are sorry that we did not meet your expectations.

Finally and once more, thanks for telling your impressions on your recent visit, and hopefully we can welcome you as our guest again in the future.

Best wishes
Your Tropical Islands Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Ciekawa atrakcja dla rodzin raczej z mniejszymi dziećmi. Trochę niezrozumiała jest dla mnie fascynacja kilkudniowym pobytem w hangarze z bardzo wysoką wilgotnością czyli w domku bungalowym.
Naszym dzieciom bardzo się podobały atrakcje ale żeby wracać w dniu następnym? ...niekoniecznie

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, Mikers1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Fajny nowoczesny obiekt, wiele wodnych atrakcji, wew i na zewn, mnostwo ludzi, ale oprocz braku lezakow nie przeszkadzają, duża przestrzeń, atrakcja warta ceny. Zbyt drogie jedzenie wg mnie (20€/ posiłek). Przynajmniej raz trzeba tam pojechać.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, PCH_PRZASNYSZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tygodniu. Mało ludzi. Tropikalny raj blisko Polski. Sauny dobrze dogrzane, dużo przestrzeni do wypoczynku. Teren świetnie zoorganizowany. Świetna zabawa dla dorosłych i dzieci.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, DJKowalska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji