Świetne miejsce. Włoski klimat, pyszne jedzenie. Czysto i przyjemnie. Obsluga zawsze uśmiechnięta. A w okolo piekne widoki i morze, morze... jeno z najpiekniejszych w Europie! Udane wakacje.
Polecam!!!Więcej
- Bezpłatna sieć Wi-Fi
- Bezpłatny parking
Polecam!!!Więcej
Thanks for your review!
Świetnie zlokalizowany hotel, przepyszne jedzenie i cudowny włoski klimat. Bardzo udany pobyt, nie tylko ze względu na przepiękne widoki i bliskość plaży ale przede wszystkim zainteresowanie klientem. NA pewno jeszcze wrócimy, może nawet w większym gronie :) polecam jeśli ktoś oczekuje dobrze zorganizowanego pobytu, można beztrosko się rozleniwić :)
Thanks for your beautiful review!
Gorąco polecam ten hotel!
Byliśmy we dwoje, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru, to cudowne miejsce do wypoczynku, bardzo czysto, widok nieziemski. Można się zrelaksować przy basenie.
Na pewno tam wrócimy!
Dziękujemy za miłe chwile :)
Thanks for the amazing review!
Usługi w hotelu są na najwyższym poziomie. Szczególne uznanie dla wyśmienitej włoskiej kuchni, która w tym sezonie wydaje się być wybitnie smaczna i prawdziwe włoska. Serdeczna i miła obsługa w restauracji hotelowej oraz przede wszystkim serwowane smaczne posiłki zachęcają do powrotu. Organizacja pracy w restauracji jest bardzo dobra, dania uzupełniane są na bieżąco, a obsługa kelnerska szybko i sprawnie przygotowuje stoliki dla kolejnych gości restauracji. Pozostanie chwile dłużej w restauracji po posiłku nie stanowiło problemu. Ponadto resort Tonicello położony jest w przepięknej lokalizacji z bezpośrednim dostępem do morza. Wspaniała lokalizacja, serdeczna obsługa oraz przed wszystkim wybitnie wyśmienita kuchnia zachęca do korzystania z tego konkretnie resortu.
Podpisuje się pod tym
Janek wraz ze znajomymi :)
Thanks for the nice review!
Super prywatna plaża, miły personel, zawsze pomoże i pod ręką, nowe i czyste pokoje, pobyt znakomity, powrót zagwarantowany. Jedzenie bardzo dobre. Można się dobrze zabawić. Muzyka przy basenie wieczorami.
Thanks for the review!
Świetne miejsce na odpoczynek. Przepiękne morze i śliczna plaża, hotel zadbany , pokoje nowoczesne i czyste obsługa bardzo miła. Typowo włoskie jedzenie, regionalne przysmaki !Miejsce godne polecenia!
Thanks for the nice review!