Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Capo Vaticano
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (247)
Filtruj recenzje
247 wyniki
Oceny podróżnych
157
58
19
8
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
157
58
19
8
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 247 recenzji
Zrecenzowano: 15 września 2019

Hotel położony w spokojnej okolicy, 10 minut spacerem od plaży, ok. 1,5 km. do Capo Vaticano, 20 minut do stacji kolejowej skąd można dostać się do Tropei (10 minut pociągiem). Domki rozmieszczone na dużym terenie z zadbanym ogrodem, z hamakami i leżakami. Pokój przestronny z przepięknym widokiem na zachody słońca i Stromboli. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone, lokalne warzywa, makarony, ryby, pizza. Obsługa hotelu pomocna i uśmiechnięta.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Joanna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Joanna,
thank you very much for staying in our hotel and for posting your valuable comments on TripAdvisor.
It is always a pleasure to receive positive feedback. We hope to see you soon in Calabria!

Best regards from Capo Vaticano,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2019 z urządzeń przenośnych

Cisza spokój, przemiła obsługa, pyszne jedzenie a Przede wszystkim fajne pokoje w formie domków. Polecamy idealne jako wypoczynek oraz punkt wypadowy na całą Calabrie. Basen czysty, super strefa hamakowa.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, nataliaz513
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Natalia,
thank you very much for your review. We are very happy to know that you enjoyed so much your stay in our hotel. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

With much appreciation,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2019

Hotel jest godny polecenią wszystkim którzy cenią sobie czystość, spokój i bliski dostęp do morza ok300m. Kuchnia bardzo smaczna chociaż dla mnie zbyt mało włoska. Zaskoczeniem dla mnie była polska bardzo miła i serdeczna obsługa zarówno w restauracji jak i spa oferowanym przez hotel. Poza tym muzyka na żywo każdego wieczoru.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Rico1167
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rico,
Thank you for your positive review.
We are happy to know that you enjoyed your stay in our Hotel.
It is nice to read when a Guest feels comfortable in our house.
We hope to have the chance to welcome you soon again,

Best regards,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2019 z urządzeń przenośnych

Rozległy obszar hotelu daje możliwość wyboru wypoczynku co do formy i miejsca.Zaskakuje wieczorna muzyką na żywo. Jasna sprawa słońce, basen,plaża ale zaskoczeniem jest obsługa nadająca rytm nastrój i atmosfere zaangażowana sercem by dla każdego pozostały miłe wspomnienia i maksymalny wypoczynek. Polecam Augustyn

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Augustyn13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google


Dear Guest,
We are very glad to learn that you’ve had an excellent experience and were satisfied with our superb services provided by our fantastic colleagues.
Thank you for your valuable feedback as we are looking forward to welcome you back in the near future.

With much appreciation,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2019

Zaskoczeniem było że część obsługi jest z Polski. Podejście pełne pasji i miłości by każdy otrzymal to czego oczekuje. To wydaje się być główną zasadą ludzi tu pracujacych. Takie postawy należy tylko chwalić. Pobyt tutaj daje pełny wypoczynek i pozostawia niewymowną radość w sercu.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, GGandzia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
thank you for choosing our hotel and taking time for your feedback on TripAdvisor..
We are happy to hear that you enjoyed your stay at our hotel.
We are already looking forward to warmly welcome you back soon.

Best regards,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji