Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (247)
Filtruj recenzje
247 wyniki
Oceny podróżnych
157
58
19
8
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
157
58
19
8
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
18 z 23 wśród 247 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Nie jest to hotel w tureckim stylu i całe szczęście! Obiekt usytuowany na dużej przestrzeni. Raczej kameralny. Doskonały basen z pięknym widokiem. Część domków jest starsza, ale ma za to przepiękny widok na morze (polecam nr 210 i 302)! Cześć hotelu jest nowa. Trzeba lubić Włochy i taki rodzaj wypoczynku. Dla nas idealny, spokojny. Jedzenie nie do opisania! Właściwie można się żywic samymi warzywami.
Dużo Polaków pracuje w obsłudze. Na recepcji bardzo miła obsługa. Szczególne podziękowania za pomoc i zaangażowanie dla Giovanny! Cudowna kobieta.
Piękna plaża. Z duża ilością darmowych leżaków. Kursuje hotelowy bus, ale tez spacer nie jest taki ciężki jak tu inni opisują.
Kalabria jest inna niż pozostałe regiony Włoch. Polecam dla ludzi, którzy lubią piękne widoki, klify, turkusowe morze i obłędne jedzenie!
Z minusów- kłótnie kadry managerskiej z pracownikami przy gościach. Żenujące! Szef kuchni darł się na zastępcę przy gościach w restauracji- przykry widok.
I największy minus dla Itaki- nigdy więcej z tym biurem podróży.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, AgaPetrumi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aga,
greetings from Capo Vaticano!
We hope you had a safe trip back home.
We are very glad to learn that you’ve had an excellent experience and were satisfied with our superb services provided by our fantastic colleagues.
Thank you for your valuable feedback as we are looking forward to welcoming you back in the near future.

With much appreciation,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Z całego serca polecam ten hotel. Miła obsługa, przepyszne jedzonko, pokoje czyste, dobrze wyposażone. Okolica cudowna, widoki po prostu przepiękne. Szczególne podziękowania dla Pani Giovanny z recepcji, która bardzo nam pomogła w problemie. Serdecznie polecam !!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ziwa94
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
thank you very much for your positive review. We are very happy to know that you enjoyed so much your stay in our Hotel.
Thank you again for sharing your experience and we hope to have you as our guest in the future.

Sincerely,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Serdecznie polecam ten hotel, byliśmy całą rodziną i spędziliśmy miło czas.
Jedzenie świetne i widoki zapierające dech.
Pokoj przy basenie po prostu świetny.
Pani Giovanna na recepcji bardzo nam pomogła w problemie z pokojem i nie tylko, bardzo polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Sowaliev
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
greetings from Calabrie!
We hope you had a safe trip back home.
Thank you very much for letting us know your feedback through Trip Advisor.
It is a great pleasure to hear that your enjoyed your time with us and that you were so satisfied of the service.

We are already looking forward to welcoming you back here soon.

Best regards,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Włochy to nasz ulubiony kierunek wypoczynku. Zostało nam południe do zwiedzenia i tym razem wybraliśmy Kalabrie. Krainę spokojnego i wolnego życia, pełnego słońca i pysznego jedzenia. Sam hotel spełnił nasze oczekiwania. Domki były czyste i z widokiem na morze. Jedzenie wyśmienite a obsługa bardzo pomocna. Z ich pomocą wypożyczyłem wygodnie samochód i zaplanowałam zwiedzanie okolicy.

Szczerze polecam ten hotel i region Włoch.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, petrumi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel z świetną obsługą pomocną i profesjonalną ( Pozdrowienia dla pani Beaty). Pokoje odnowione, przestronne z łazienką ( suszarka,mydełka) klimatyzacja cicha i bardzo przydatna w sierpniu. Jedzenie w restauracji smaczne szczególnie a la carte włoska kuchnia na wysokim poziomie. Basen wystarczający z leżakami i parasolami głęboki od 1,90 do 1,60 osobno brodzik. Zejście na plażę strome można zejść samemu 400m albo dowozi busik hotelowy. Plaża żwirkowo z krystalicznie czystą wodą, leżaki parasole z hotelu. Z pod hotelu odjeżdżają busy do tropei 2.5€. Polecam ten hotel. Nie traktował bym serio negatywnych opinie to ludzie którym nigdy nic nie pasuje.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, bart_omiejk96
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
thank you very much for your review. We are very happy to know that you enjoyed so much your stay in our hotel.
Thank you again for sharing your experience and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji