Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (247)
Filtruj recenzje
247 wyniki
Oceny podróżnych
157
58
19
8
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
157
58
19
8
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
21 z 26 wśród 247 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Włochy to nasz ulubiony kierunek wypoczynku. Zostało nam południe do zwiedzenia i tym razem wybraliśmy Kalabrie. Krainę spokojnego i wolnego życia, pełnego słońca i pysznego jedzenia. Sam hotel spełnił nasze oczekiwania. Domki były czyste i z widokiem na morze. Jedzenie wyśmienite a obsługa bardzo pomocna. Z ich pomocą wypożyczyłem wygodnie samochód i zaplanowałam zwiedzanie okolicy.

Szczerze polecam ten hotel i region Włoch.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, petrumi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel z świetną obsługą pomocną i profesjonalną ( Pozdrowienia dla pani Beaty). Pokoje odnowione, przestronne z łazienką ( suszarka,mydełka) klimatyzacja cicha i bardzo przydatna w sierpniu. Jedzenie w restauracji smaczne szczególnie a la carte włoska kuchnia na wysokim poziomie. Basen wystarczający z leżakami i parasolami głęboki od 1,90 do 1,60 osobno brodzik. Zejście na plażę strome można zejść samemu 400m albo dowozi busik hotelowy. Plaża żwirkowo z krystalicznie czystą wodą, leżaki parasole z hotelu. Z pod hotelu odjeżdżają busy do tropei 2.5€. Polecam ten hotel. Nie traktował bym serio negatywnych opinie to ludzie którym nigdy nic nie pasuje.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, bart_omiejk96
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
thank you very much for your review. We are very happy to know that you enjoyed so much your stay in our hotel.
Thank you again for sharing your experience and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek. Czysto, przyjemnie, pyszne jedzenie, cudowna obsługa ( polskie kelnerki wymiatają ! ). Dużą zaletą jest kameralność obiektu, nie ma dzikich tłumów. Fajna strefa relaksu z hamakami i leżakami. Możliwość skorzystania z siłowni czy zabiegów SPA. Piękna plaża. Żal było wyjeżdżać. Zadowoleni byliśmy wszyscy - 4 dorosłych i 3 dzieci.

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Kaolha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
We are very glad to learn that you’ve had an excellent experience and was satisfied with our superb services provided by our fantastic colleague.
Thank you for your valuable feedback as we are looking forward to welcoming you back in the near future.

With much appreciation,
Your La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jeden z najbardziej udanych wyjazdów.
Obiekt znajduje się w pięknym ogrodzie. Dostaliśmy dwupokojowy apartament z kuchnią i łazienką pomimo że w opcji miał być pokój z dwoma dostawkami. Pozostali goście tez nie narzekali na pokoje. Jedzenie typowo włoskie-dużo ryb, owoców morza, makaronów i owoców. Wszystko pyszne i świeże. Basen codziennie czyszczony, nie ma problemów z leżakami. Do morza blisko potrzebne są jednak buty do pływania. Obsługa bardzo miła i pomocna. W ogrodzie super pomyślane miejsce do wypoczynku-hamaki i dużo leżaków. Podsumowując był to jeden z bardziej udanych wyjazdów- a byliśmy już w wielu miejscach. Dużym plusem hotelu jest to ze jest kameralny i nie ma tłoku.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Jula2006
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jula,
thank you very much for staying at our Hotel and for posting your valuable comments on TripAdvisor.
It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

With warm regards,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Bardzo dobrze położony hotel w spokojnej okolicy. Kelnerki Beatka i Gosia najlepsz3 na świecie. Miejsce czyste i zadbane. Ręczniki wymieniane codziennie tak samo jak sprzątanie pokoju. Recepcja bardzo pomocna. Dostaliśmy pokój koło basenu z widokiem na morze. Piękne widoki. Bardzo polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, monika000000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giulia p, ViceHotel Manager , La Conchiglia Village & SuitesOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for your positive review.
We are happy to know that you enjoyed your stay in our Hotel Hotel.
It is nice to read when a Guest feels comfortable in our house.
We hope to have the chance to welcome you soon again,

Best regards,
La Conchiglia Village Suites & SPA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji