Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Ładne widoki

Jeden z ładniejszych rynków na Dolnym Śląsku, kamienicę rynkowe wraz z ratuszem miejskim cieszą oko.

Zrecenzowano: 25 sierpnia 2020
Karolzzz00
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Windą do nieba.

Nie ma to, jak za 3 złote popatrzeć na świat z góry. Tym bardziej, że Świdnica z tej perspektywy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2020
robertwN2313IA
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (78)
  
Recenzje (78)
Filtruj recenzje
78 wyniki
Oceny podróżnych
46
28
4
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
46
28
4
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 78 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Widok z wieży ratuszowej jest rewelacyjny. 2zl dorosły, 1zł dziecko. Winda lub schodami. Pozostała część ratusza pozostawia wiele do życzenia

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, pawmaster
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Warto wjechać na wieżę i popatrzeć na odnowiony ryneczek. Prawie na samą górę jedzie winda więc nie trzeba iść piechotą (cena za wjazd to 2 PLN)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, GRZEGORZ M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Ładnie odnowiony ratusz. Bardzo przyjemne otoczenie rynku z odnowionymi kamieniami. Ciekawe miejsce do spacerowania.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, maciejb939
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Z wieży można zobaczyć wspaniale widoki na miasto i okolice. Można wejść po schodach lub windą 9 pięter. Z otwartego tarasu widokowego mamy miasto jak na talerzu.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, bogic1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2018

Bardzo ładny rynek z ciekawą architekturą, odwiedziłem przy okazji jarmarku, warto wejść na wieżę. Polecam każdemu

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, JakubKroll
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji