Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (111)
Filtruj recenzje
111 wyniki
Oceny podróżnych
87
16
5
1
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
87
16
5
1
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 111 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019 z urządzeń przenośnych



Był to mój pierwszy pobyt w hotelu Boulevard. Widoki na morze cudowne. Coś pięknego oglądać morze przez szybę. W nocy dźwięk fal , dało się czuć ta atmosferę morza. Do plaży bardzo blisko, praktycznie parę metrów dalej znajdowało się zejście na plażę. Apartament dobrze wyposażony. Łóżka cudnie miękkie i bardzo wygodne. Kontakt z obsługą na najwyższym poziomie. Zaskoczeniem (oczywiście pozytywny) okazał się balkon o którym nie miałam pojęcia rezerwując. Kolejnym zaskoczeniem był fakt że mimo że było ciemno , z okna apartamentu było widać fale. Nie żałuję wydanych pieniędzy. Z pewnością jeszcze kiedyś tu wrócę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, nataliabX7647OL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Miejsca parkingowe ofwrowane przez hotel są bardzo małe. Praktycznie nie można wejść do auta (wyjść z auta) nie uderzając drugiego pojazdu. Nie warto z nich korzystać. Pani z obsługi stwiwrdziła,że hotel miejsce zapewnił... szkoda tylko, że nigdzie nie ma mowy o tym jakie to miejsce.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Bartłomiej P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Kierownik, Boulevard Ustronie MorskieOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019

Dzień dobry ,
miejsca parkingowe usytuowane pomiędzy budynkami są przeznaczone de facto dla samochodów osobowych i nigdy nie mieliśmy negatywnych opinii od Gości dotyczących problemu z szerokością miejsca postojowego ponadto szerokości są regulaminowe. Pracownicy Recepcji za każdym razem informują Gości o specyfikacji parkingowej dla obiektu Boulevard Ustronie Morskie. Zachęcamy do przeanalizowania poprawności dodanej recenzji.
Pozdrawiamy,
Zespół Boulevard Ustronie Morskie by Zdrojowa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Super, super, super!!! Polecam. Bajeczny widok z okna, super sprawa z tarasem widokowym. Szum fal słyszalny nawet przy zamknietych oknach. Cudnie. Byliśmy z 7 miesięcznym synkiem i warunki ok. Kuchnia w pełni wyposażona, nie trzeba brać swoich naczyń itp. Do plaży mega blisko :) schodzisz na dół i właściwie jesteś na plaży :) Restauracja też ok. Jedzienie dobre, jedynym minusem w wersji objadowej jest możliwość wyboru tylko 2 dań narzuconych z góry (nie można wybrać czegokolwiek proponowanego w menu).

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Melcia735
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Kierownik, Boulevard Ustronie MorskieOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Dzień dobry , serdecznie dziękujemy za ocenę i opinię. Czerpiemy ogromną radość, kiedy nasz Gość jest zadowolony ze spędzonego czasu w naszym aparthotelu. Zapraszamy do ponownego wypoczynku :-) Do zobaczenia! Pozdrawiam, Ewelina Żołynia, Kierownik Obiektu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Było d o s k o n a l e !!!
Bardzo wygodne łóżka, duża wanna w łazience, czystość 10/10, na widok z salonu brak skali - morze na wyciągnięcie ręki, a od jego szumu nie da się wręcz uciec będąc w apartamencie (nawet przy zamkniętych oknach).
Jeden maleńki minus - brak kieliszków do wódki;)

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
2  Dziękujemy, 424ma_gorzatak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Kierownik, Boulevard Ustronie MorskieOdpowiedź udzielona 24 marca 2019

Dzień dobry Pani Małgorzato, serdecznie dziękujemy za podzielenie się rewelacyjną opinią i przyznanie zadowalającej wysokiej "5" z pobytu w Boulevard Ustronie Morskie. Cieszymy się, że apartament spełnił oczekiwania, a widok morza rozciągającego się za przeszkloną ścianą pozytywnie zauroczył. Mamy nadzieję, że będziemy mieć możliwość gościć Panią ponownie w najbliższej przyszłości. Gorąco zapraszamy! :-) Przesyłam słoneczne pozdrowienia, Ewelina Żołynia, Kierownik Boulevard Ustronie Morskie wraz z Zespołem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy tu drugi raz. Małżeńska weekendowa randka w uroczym miejscu. Lokalizacja nie ma sobie równych, a widok z " łóżka" jest nie do opisania. Śniadanko pyszne. Wrażenia niezapomniane. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, maciejania123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZdrojowaHotels, Kierownik, Boulevard Ustronie MorskieOdpowiedź udzielona 24 marca 2019

Dzień dobry , gorąco dziękujemy za wspaniałą opinię - jest dla nas niezwykle zadowalająca. Każdy Gość jest dla nas bardzo ważny, więc staramy się zrobić wszystko by czuł się wyjątkowo w równie wyjątkowym miejscu, jakim jest nasz Boulevard :-) Zachęcamy do ponownego wypoczynku. Do zobaczenia! Przesyłam morską bryzę, Ewelina Żołynia, Kierownik Obiektu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji