Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Świeradów Zdrój
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (203)
Filtruj recenzje
203 wyniki
Oceny podróżnych
183
15
0
2
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
183
15
0
2
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 203 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Z Pensjonatem "Zapiecek" współpracujemy już kilka lat. Jesteśmy zadowoleni z profesjonalnej obsługi i miłej atmosfery. Jest to kameralny obiekt, w którym gościliśmy już kilkakrotnie podczas konferencji, warsztatów i prac terenowych w Górach Izerskich. Pokoje są zawsze perfekcyjnie przygotowane, czyste i przytulne. Obiekt ciągle się rozwija, pojawiają się nowe udogodnienia dla gości. Szczególnie należy pochwalić wyżywienie - serwowane obiady, wspaniałe śniadania, które są zawsze sycące i urozmaicone... i nigdzie w Świeradowie nie zjecie lepszych jajek ! Pozdrawiamy, pracownicy Zakładu Geoinformatyki i Kartografii Uniwersytetu Wrocławskiego

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ZGK_UWr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 9 września 2019

To fakt, że już kilka lat pozwoliły nam na wypracowanie jak widać bardzo zadowalających efektów współpracy. Zawsze, gdy otrzymujemy telefon z U.W. naszej radości nie ma końca! Wszyscy jesteście cudowni, ale jeśli mogę sobie pozwolić na szczególne potraktowanie to bardzo dziękuje Paniom Joasi, Matyldzie i oczywiście Panu Tomaszowi za te parę lat naszego aliansu ! Pragnę zaznaczyć, że wpis o jajkach jest jak wszyscy my wiemy wersją oficjalną, a ta oryginalna rzeczywiście niech pozostanie tylko w naszych umysłach ( jest zdecydowanie fajniejsza)!:)
Gorąco pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Podróżuje bardzo dużo po Polsce i muszę przyznać, że rzadko spotykam tak
urokliwe miejsce jakim jest Rezydencja Zapiecek! Cisza, spokój,
niepowtarzalny klimat tego miejsca sprawiają, że człowiek ucieka od
rzeczywistości. Przemili Gospodarze to największy dar tego miejsca i
dlatego jak czytam opinie na Booking.com zwłaszcza tych z Warszawiaków
to tylko politowanie nad nimi mam. Hejtujcie tych wspaniałych ludzi, a
prawda zawsze sama się obroni!!! Pokoje czyściutkie, łazieneczka
wystarczająca, taras pięknie ukwiecony, parking duży - opłata
symboliczna, dojazd do obiektu bez przygód. Wszystkim normalnym polecam!:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, kmirewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Connector10896756205, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Panie Krzysztofie niech nam Pan wierzy, że trudno odpowiadać na takie opinie. Cieszy nas to, że ktoś z boku widzi to samo co my. Różnimy się tylko tym, że Pan może o tym swobodnie pisać, a nam niestety nie wypada wylewać prawdy o naszych Gościach! Dużo przykrości nie raz otrzymujemy, ale wynagradzają to wszystko tacy jak Pan. Dziękujemy szczególnie za ten głos, bo mowa nienawiści zalewa nasze życie, a te słowa są nadzieją, że może być zupełnie inaczej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Pobyt w tym Pensjonacie to miłe wspomnienia.Obsługa bardzo serdeczna,jedzenie bardzo dobre,a naleśniki w wykonaniu Olgi(bardzo młodej osoby) są przepyszne.Oboje z mężem czuliśmy się tam bardzo dobrze.Na pewno tam wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Olechowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pensjonat Zapie... Ś, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Ogromnie się cieszymy z powrotów naszych Gości i nie inaczej było w Państwa przypadku! U Olgi radości nie było końca, gdy czytała recenzje za co szczególnie dziękujemy Państwu! Rozumiemy, że czas to deficytowy towar, ale może następnym razem uda się na dłużej odwiedzić Zapiecek?! Bardzo serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo ładny pensjonat ,wokół zieleń i piękne otoczenie.Właściciele to bardzo mili i sympatyczni ludzie,którzy starają się stworzyć domową atmosferę.Pokój duży i czysty z niewielkim ale przydatnym tarasem.Śniadania pyszne i urozmaicone.Równie dobre obiady w hotelowej restauracji.Lokalizacja niedaleko centrum.Duży parking.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kwiecienjk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Connector10896756205, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo dziękujemy za te miłe słowa zawarte w Państwa recenzji. Widzimy, że dane raz słowo jest u Państwa droższe od pieniędzy!:) Prośba parkingowa podwójnie została zaakcentowana. Miło mieć takich Gości pod swym dachem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Bardzo klimatyczne miejsce, miła obsługa i pyszne jedzenie na miejscu. Barek na miejscu, czysto i wygodnie. Wspaniała miejscówka na wypady w góry i zwiedzanie atrakcji okolicy. Wracamy tu już nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Hnwoh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pensjonat Zapie... Ś, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Macieju jesteś Wielki!!! Można na Ciebie liczyć jak na Zawiszy!:) Bardzo dziękujemy za kolejne odwiedziny. Mamy jednak wewnętrzny niedosyt po tej Waszej wizycie i zapewne Wiecie o czym piszę, ale liczymy na odrobinę zrozumienia. Optymistyczna jest jednak Wasza ostatnia deklaracja:) Macieju, mam nadzieje, że cień zostanie pokonany i nastanie jasność!:) Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wszystko i gorąco pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji