Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (203)
Filtruj recenzje
203 wyniki
Oceny podróżnych
183
15
0
2
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
183
15
0
2
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 203 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo ładny pensjonat ,wokół zieleń i piękne otoczenie.Właściciele to bardzo mili i sympatyczni ludzie,którzy starają się stworzyć domową atmosferę.Pokój duży i czysty z niewielkim ale przydatnym tarasem.Śniadania pyszne i urozmaicone.Równie dobre obiady w hotelowej restauracji.Lokalizacja niedaleko centrum.Duży parking.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kwiecienjk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Connector10896756205, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo dziękujemy za te miłe słowa zawarte w Państwa recenzji. Widzimy, że dane raz słowo jest u Państwa droższe od pieniędzy!:) Prośba parkingowa podwójnie została zaakcentowana. Miło mieć takich Gości pod swym dachem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Bardzo klimatyczne miejsce, miła obsługa i pyszne jedzenie na miejscu. Barek na miejscu, czysto i wygodnie. Wspaniała miejscówka na wypady w góry i zwiedzanie atrakcji okolicy. Wracamy tu już nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Hnwoh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pensjonat Zapie... Ś, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Macieju jesteś Wielki!!! Można na Ciebie liczyć jak na Zawiszy!:) Bardzo dziękujemy za kolejne odwiedziny. Mamy jednak wewnętrzny niedosyt po tej Waszej wizycie i zapewne Wiecie o czym piszę, ale liczymy na odrobinę zrozumienia. Optymistyczna jest jednak Wasza ostatnia deklaracja:) Macieju, mam nadzieje, że cień zostanie pokonany i nastanie jasność!:) Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wszystko i gorąco pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła obsługa. Pokoje przytulne i bardzo czyste. Jedzenie świeże i smaczne. Doskonały punkt na wypady piesze i rowerowe. Właściciele bardzo mili i pomocni. Polecam pokój z balkonem od strony podwórza. Polecam wszystkim !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, roszak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pensjonat Zapie... Ś, Kierownik, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i mamy nadzieje, że kiedyś obowiązki zawodowe pozwolą na kolejne dłuższe czasowo podróże. Bardzo dziękujemy za te słowa uznania, ale wiemy sami, że do doskonałości (oczywiście na nasze możliwości) jeszcze nam daleko. Dziewczyny zapewne zawitają do Państwa sklepu internetowego!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Znakomity obiekt, łatwy dojazd, dogodna lokalizacja (blisko centrum),duży monitorowany parking.Pokoje bardzo czyste i komfortowe.Bardzo dobre posiłki, urozmaicone smaczne śniadania.Na duży plus zasługują właściciele obiektu sympatyczni, serdeczni, otwarci na gości.W "Zapiecku" czulismy się bardzo dobrze.Serdecznie polecamy - Beata i Jerzy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Quest36857775924
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pensjonat Zapie... Ś, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Tak jak Państwo stwierdziliście recenzja krótka i na temat. Ogromnie się cieszymy, że mogliśmy gościć Państwa w naszym obiekcie. Długo, a właściwie cały czas "siedzicie" w naszych głowach. Nasze wspólne rozmowy chyba nie miałyby końca gdyby nie nasze obowiązki związane z prowadzeniem Zapiecka. Ale to chyba dobrze?!:) Trzymamy za słowo, że rezerwacje z Tarnowa i okolic "zaleją" nasze pokoje:) Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego naj......!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Rezydencja Zapiecek jest przepięknym miejscem żeby zatrzymać się na odpoczynek. Atmosfera jest niezwykle serdeczna i ciepła. Pani Małgosia i Pan Wojtek są bardzo otwartymi ludźmi, którzy są chętni pomóc w każdej sprawie. Sam pensjonat jest uroczy, bardzo zadbany i cudownie przystrojony. Wypoczywać w nim można na wiele sposobów, czy to w zaciszu pokoju, czy w większym gronie na tarasie lub balkonie. Jedzenie było wyśmienite, niezwykle różnorodne, każdego dnia próbowaliśmy czegoś innego. Za każdym razem był ogromny wybór czy to w kwestii posiłków czy zwykłej kawy po obiedzie. W czasie pobytu w Zapiecku widać jak dużo serca Pani Małgosia z Panem Wojtkiem władają w to miejsce, pozostając przy tym zawsze uśmiechniętymi i serdecznymi. Szczerze z mężem polecamy pensjonat Zapiecek bo wypoczęliśmy tam niesamowicie i na pewno jeszcze tam wrócimy!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, JaninaStefan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pensjonat Zapie... Ś, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

To dla nas był zaszczyt gościć tak wspaniałych seniorów z takim wspaniałym "licznikiem" wspólnie spędzonych lat. Nigdy nie zapomnimy widoku idących Państwa i trzymających się za ręce. Należy tylko pozazdrościć, że potrafiliście Państwo szanować się na wzajem przez tyle lat i pielęgnować swą miłość. Życzymy Państwu przede wszystkim dużo zdrowia i mamy nadzieje, że jeszcze nas odwiedzicie. Byłoby to dla nas wydarzenie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji