Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (159)
Filtruj recenzje
159 wyniki
Oceny podróżnych
138
15
1
2
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
138
15
1
2
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
16 z 21 wśród 159 recenzji
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Tak szybko i miło minął okres Świąt Wielkanocnych , że żal wyjeżdżać było p.Gosia z p.Wojtkiem i oczywiście nie można pominąć przemiłą Olgę, tak rozpieszczali kubki smakowe i oczywiście wszystkich gości świątecznych miłym , ciepłym przyjęciem, że warto tam wracać nie tylko w okresach świątecznych , ale i urlopach letnich.
Byliśmy z mężem już drugi raz w Święta Wielkanocne i napewno jeszcze wrócimy , a najlepiej to wykupimy abonament Wielkanocny.
Osobiście uważam ze jest to super miejsce . Polecam

Termin pobytu: kwiecień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Zofia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 1 lipca 2018

Nie tylko wydziergane logo naszego Zapiecka przypomina nam Państwa wizytę w Święta Wielkanocne. Myślami często łączymy się z Centralną Polską i wspominamy wspólnie spędzone chwile. To dla nas był ogromny zaszczyt gościć Państwa po raz kolejny i mamy cichą nadzieje, że spotkamy się w innych świątecznych okolicznościach. Serdecznie zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2018

Miejsce godne polecenia, pensjonat prowadzony z pasją, pyszne jedzenie, dobra lokalizacja, na pewno tam wrócimy. Pensjonat zlokalizowany blisko centrum i około 2 km od stoku narciarskiego, 20 minut (samochodem) od Szklarskiej Poręby.

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, AniaSlawekD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Jest to miejsce które odwiedziliśmy nie pierwszy raz. Z przyjemnością wróciliśmy. Pobyt bardzo udany właściciele bardzo mili zawsze do dyspozycji gości. Jedzonko, pokoje, zabiegi super aż nie chciało się wyjeżdżać polecamy to urokliwe miejsce wszystkim którzy chcą dobrze wypocząć i zrelaksować się. Wszystko na najwyższym poziomie. Wkrótce wrócimy. Pozdrawiamy Właścicieli serdecznie dziękujemy za wszystko wrócimy do Was Sylwia i Mariusz z Opola

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, sn41
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 stycznia 2018

Ofertę sylwestrową w Zapiecku wybraliśmy trochę przez przypadek i był to..... strzał w DZIESIĄTKĘ!
Po pierwsze- przesympatyczna atmosfera, którą tworzą sami właściciele- bardzo starają się, aby każdy z gości czuł się wyjątkowo, jak w domu! :)
Następnym ogromnym plusem jest RE-WE-LA-CYJ-NE jedzenie! Według nas najlepsza kuchnia w Świeradowie! Podczas pobytu odwiedziliśmy kilka rekomendowanych restauracji, jednakże żadna z nich nie dorównuje Zapieckowi!
Ponadto nowoczesna Strefa Wellness zapewnia komfort i relaks, a wystrój wnętrz pozwala na zaznanie odrobiny luksusu.
Jednym słowem z czystym sumieniem POLECAMY każdemu ten ośrodek i na pewno jeszcze tu wrócimy!
AGNIESZKA I ROBERT

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kamila1301994
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 22 lutego 2018

Kochani, nie zdążyliśmy Wam odpowiedzieć na tą piękną opinie, a już zaraz znów będziemy Was gościć na Wielkanoc w Zapiecku! Na miejscu będzie więcej możliwości, bo słowa nie raz nie wyrażą to co pragniemy Wam przekazać w podzięce za to wszystko co dla nas robicie. Przyjeżdżajcie, Święta spędzimy razem!!! Super!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2018

Jeżeli szukasz lokalizacji blisko gór, której odpoczniesz, zrelaksujesz się w strefie SPA i zjesz pyszne jedzenie. To dobrze trafiłeś. Blisko Szklarska Poręba, Karpacz, a w Świeradowie: Góry Izerskie tajemnicze i spokojne.
Lubimy spędzać aktywnie czas zimą i latem. Biegamy, chodzimy po górach. W pierwszych dniach roku chcieliśmy połączyć sport z relaksem SPA.
Udało się! Godziny świaniadania i obiadokolacji dopasowane do nas, wcześniej ustalone zabiegi tak jak chcieliśmy!
Przesymaptyczni właściciele :)
Czuliśmy się jak w hotelu najwżyższej klasy.
Polecamy!
Polecamy!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje z widokiem na zieleń.
Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ajjarzynka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2018

Witamy kolejnych Ambasadorów marki Zapiecek!!! Było nam ogromnie miło gościć Państwa w naszym obiekcie. Wydawało nam się, że robimy swoje i tak po prostu musi wyglądać obsługa gości. Zaskoczyliście nas Państwo tym dopasowywaniem do Waszych potrzeb. Do tego czasu wydawało nam się to normalne, ale widzimy, że i pod tym względem możemy się nazwać wyjątkowymi. Na prawdę nie sprawiało nam to żadnego kłopotu i nie widzieliśmy w tym nic nadzwyczajnego! Ale trzeba przyznać, że miło się zrobiło po przeczytaniu tych słów:) Dziękujemy za HolidayCheck! Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji