Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (156)
Filtruj recenzje
156 wyniki
Oceny podróżnych
135
15
1
2
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
135
15
1
2
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
48 z 53 wśród 156 recenzji
Zrecenzowano 28 grudnia 2016

Tu poczujesz się lepiej niż w domu !!! Serdeczni właściciele serwują smaki "polskiej kuchni" bardzo urozmaicone i smaczne. Pensjonat bardzo zadbany i wygodny. Duży parking przy budynku.Dogodne usytuawanie budynku nie stwarza trudności z dojazdem. Polecamy na każdą okoliczność wypoczynku.
Teresa i Grażyna

  • Data pobytu: grudzień 2016, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Teresa J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2017

Mamy nadzieję, że to nie nasze ostatnie spotkanie. Fajnie było oglądać jak przy wspólnym stole rozmów nie było końca, a energią wręcz można to określić dynamitem Kotliny Jeleniogórskiej podgrzewałyście atmosferę tych szczególnych dni. Zjechali się goście w całej Polski i nie tylko, a przy tym świątecznym stole stworzyliście Rodzinkę. Serdecznie zapraszamy! P.S. Już mamy mnóstwo śniegu :) Zapieckowe Ludki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 grudnia 2016

Właściciele tworzą wspaniałe miejsce ze wspaniała atmosferą. Spędziliśmy tam 4 noce w czasie Bożego Narodzenia. Pani Gosia wprowadza naturalnie pozytywną i wesołą atmosfere, a Pan Wojtek raczy gości pyszną kuchnią. Wieczornym po-kolacyjnym rozmową nie było końca. Polecamy spędzić tam czas by się zrelaksować i naładować pozytywną energią.

  • Data pobytu: grudzień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Maciej L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2017

To nie my tworzymy ten klimat - to Wy nasi wspaniali goście! Nie ważne jest zmęczenie jak możemy poznać tak fajnych młodych ludzi - ludzi z pasją i marzeniami. Życzymy Wam spełniania wszystkich marzeń i prosimy, abyście do nas przyjechali i pochwalili się nimi przy kolejnej "po-kolacyjnej" rozmowie. Panie Macieju, wie Pan doskonale, iż temat pt. Texas nie został dokończony. Całuski od Zapiecków

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 października 2016

Wybralismy "PENSJONAT ZAPIECEK" i trafilismy w 10-siatke pod kazdym wzgledem SUPER !!!!Gospodarze Pani Malgosia,Pan Wojtek i ich coreczka Ola stworzyli nam przemila ,rodzinna atmosfere.Pyszna kuchnia polska-elegancko serwowana,przytulne ,gostownie umeblowane pokoje,cieplo plynace z kominka no i do tego SPA,wspaniale masaze Pani Ani-pelny RELAX.Dla tych ktorzy lubia wedrowac i zdobywac gory wszystko jest do pokonania ,polecamy "SEPIA GORE"widoki sa wspaniale(POLSKA ZLOTA JESIEN)koniecznie zabrac aparat fotograficzny .Dla nas byl to NIEZAPOMNIANY POBYT W ZAPIECKU polecamy dla szukajacych spokoju, wypoczynku i relaxu .Bogusia i Eugeniusz z Bremen

Wskazówka dotycząca pokojów: NR.2 widok na gory
  • Data pobytu: październik 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 536bogusias
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 25 października 2016

Kochani cieszę się, że dojechaliście szczęśliwie. Cieszymy się, że udało nam się przekazać Wam pozytywną energię, relaks i odpoczynek przed wyzwaniami dnia codziennego. Aby tych sił starczyło do następnego wyjazdu. Gorąco pozdrawiamy! P.S. Zabraliście ze sobą piękną jesienna pogodę:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2016

Znakomicie wypoczęliśmy w w przemiłej przyjaznej atmosferze stwarzanej przez gospodarzy. Pyszne, domowe, urozmaicone jedzenie, elegancko podane. Fajne zabiegi SPA. Uroczy właściciele starający się odgadnąć i spełnić życzenia gości. Polecamy.
Ewa i Stanisław

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, ewka157
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 10 października 2016

Witam Państwa, Pięknie dziękujemy za opinię, za wspólne "pogaduszki" i podzielenie się oceną Rosji. Takich gości się nie zapomina, stało się - zostaniecie Państwo w naszych wspomnieniach - choć czasami warto je odświeżyć, więc zapraszamy ponownie:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 października 2016

Położony w piękniej okolicy, komfortowe warunki, jedzenie wyśmienite, zabiegi dla każdego, super SPA - pełny RELAX. Właściciele bardzo mili, sympatyczni, wychodzą naprzeciw wszelkim oczekiwaniom gości.

Wskazówka dotycząca pokojów: 6 - jest świetna :)
  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, kkazpol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata B, Właściciel, Rezydencja ZapiecekOdpowiedź udzielona 3 października 2016

Pięknie dziękujemy. Życzymy Państwu wszystkiego naj... naj..., a sobie takich przemiłych gości:) Zapraszamy ponownie!!!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji