Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (187)
Filtruj recenzje
187 wyniki
Oceny podróżnych
100
58
21
3
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
100
58
21
3
5
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
45 z 50 wśród 187 recenzji
Zrecenzowano 30 grudnia 2017

Jako osoba która prowadzi własny interes i wie jak dużo zależy od wspołpracowników , chciałabym wyrazić moje uznanie i podziękowanie personelowi. To właśnie dzięki pracownikom Malinowy Dwór, święta upłynęły mnie jak rownież moim najbliższym w bardzo miłej wręcz rodzinnej atmosferze.

Data pobytu: grudzień 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, anna_wojtera
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Specjalista ds. marketingu, Malinowy Dwór Hotel Medical SPAOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2018

Pani Anno,
bardzo dziękujemy za pozostawienie bardzo miłej opinii o pobycie w naszym hotelu. Pochwała dla obsługi jest dla nas bardzo cenna, ponieważ to ona motywuje nas do ciągłej pracy oraz do kontynuowania wysiłków w celu sprostania oczekiwaniom odwiedzających nas Gości.
Zapraszamy ponownie
Monika Bruś

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 grudnia 2017

Bardzo przyjemna atmosfera, menu wigilijne tak bogate! , że obojętnie z jakiego regionu byli goście to każdy dla siebie coś znalazł. Kolacja zaczęła się od życzeń i podzielenia się opłatkiem i daniami serwowanymi do stołu. Następnie bufet gorący i zimny plus ciasta, i choć w tym roku Wigilia wypadała w niedzielę ( a niedziela znosi post ) to wszystkie potrawy były postne. Dni świąteczne również bardzo
w wyjątkowej atmosferze.

Data pobytu: grudzień 2017, podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, annasA2363UJ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Specjalista ds. Marketingu, Malinowy Dwór Hotel Medical SPAOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2018

Szanowna Pani,
Uprzejmie dziękuję za podzielenie się z nami tą przemiła opinią. Bardzo doceniamy poświęcony dla nas czas. Zespół Malinowego Dworu dokłada wszelkich starań aby nasi Goście wyjeżdżali zadowoleni i pełni pozytywnej energii. Niezmiernie się cieszę ,że tak było również w Pani przypadku.
Zapraszamy zatem ponownie i serdecznie pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 grudnia 2017

Wszystko bardzo fajnie na pewno tam wrócimy począwszy od wejścia recepcja uśmiechnięta obsługa miła panie w spa uśmiech na twarzy cały czas Barman robi bardzo dobre carpilini naprawdę wszystko ok można mieć małe co nieco do kucharza trochę powinien się postarać nad śniadaniem choć kolacja a zwłaszcza suflet po prostu obłęd tak dobrego chyba nie jadłem

Wskazówka dotycząca pokojów: Czyste duże ładne małe ale WiFi kiepsko działa
Data pobytu: grudzień 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, dziakoni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Specjalista ds. marketingu, Malinowy Dwór Hotel Medical SPAOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2018

Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na opisanie wrażeń z pobytu w naszym Hotelu. Dokładamy wszelkich starań aby nasi goście czuli się w naszych progach wyjątkowo, tym bardziej cieszy nas, że spędzili Państwo z nami miłe chwile. Mamy szczerą nadzieję, że zatęsknią Państwo za Hotelem Malinowy Dwór i odwiedzą nas Państwo ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 grudnia 2017

SPA nie ma sobie rownych, przymila obsluga, profesjonalne zabiegi i na prawde mozna sie odprezyc.
Jedzenie również super, wszystko smaczne, świeże, duży wybór.
Jedynie Pokoje moglyby byc czystrze, bo niestety nasz nie został przygotowany na przyjazd..

Data pobytu: listopad 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, U8387NOkatarzynag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Specjalista ds. marketingu, Malinowy Dwór Hotel Medical SPAOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2018

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za komentarz i wysoką ocenę naszego hotelu.
Z ogromną przyjemnością zapraszamy do nas ponownie! Serdeczne pozdrowienia ze Świeradowa- Zdroju.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 grudnia 2017

Piękne miejsce, dopracowane szczegóły architektoniczne, spory i wygodny pokój. Ciekawa i smaczna kuchnia, również dania podawane w bufecie. Piękna strefa wellness gwarantująca dobry wypoczynek oraz SPA, dzięki któremu relaks jest pełny. Hotel naprawdę pozwala na "naładowanie akumulatorów"

Data pobytu: grudzień 2017, podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Joanna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika B, Specjalista ds. Marketingu, Malinowy Dwór Hotel Medical SPAOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2017

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za znalezienie czasu i podzielenie się swoją opinią o naszym hotelu z innymi. Jest nam bardzo przyjemnie usłyszeć tak miłą opinię. Jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego pozytywnego akcentu na nasz temat.

Serdeczne pozdrowienia ze Świerdowa-Zdroju

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji