Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 967)
Filtruj recenzje
2 968 wyniki
Oceny podróżnych
1 860
572
292
128
116
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 860
572
292
128
116
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 968 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Moja opinia niestety nie dotyczy pobytu w hotelu Aquasis, a raczej jego braku. A szkoda bo wszystko wskazywało na to, że mógł być tym jedynym, do którego chętnie będziemy wracać i polecać go innym... Wybraliśmy ten obiekt razem z rodziną po długich poszukiwaniach idealnego hotelu, spełniającego nasze duże wymagania. Wydawało się, że Aquasis jest jedynym slusznym wyborem i czekają nas cudowne wakacje w sezonie 2020. Kiedy już wybraliśmy termin i postanowiliśmy dokonać rezerwacji, okazywało się, że nie możemy skorzystać z oferty ponieważ hotel nie pozwala na zakwaterowanie rodziny 2+2 kiedy wiek dzieci przekracza 14 lat (a tak jest u nas w jednym przypadku). Oczywiście możemy skorzystać z oferty jednak musimy wziąć 2 osobne pokoje, co nie tylko a nie daje gwarancji, że będziemy blisko siebie, ale też w bezsensowny sposób rozdziela rodzinę, która chce przecież razem spędzić wakacje! Nie chodzi tez w tym wszystkim o logistyczny aspekt rozdzielenia członków rodziny, ale przede wszystkim o podejście hotelu do gościa i brak elastyczności. Rozumiem też, że chodzi tu o to, aby klient więcej zapłacił za dziecko w wieku 14+ i byliśmy gotowi to zrobić, ale nie za cenę osobnej kwatery dla nastolatka! Uważamy, że jest to jawne dyskryminowanie najmłodszych klientów hotelu, co w obiekcie 5* nie powinno mieć miejsca. I przede wszystkim: czy hotel naprawdę uważa, że czternastolatek to dorosła osoba?

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Margo1811
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowni Państwo,

przypuszczamy, że próbowaliście Państwo zarezerwować swoje wakacje poprzez biuro podróży, które oferuje tylko wybrane typy pokoi w naszym hotelu. Standardowe pokoje deluxe są wyposażone w łóżko podwójne, pojedyncze i sofę dla dzieci do szóstego roku życia (140 cm długości), w związku z czym, co oczywiste, nie można w nich zakwaterować czterech osób powyżej 12 roku życia. Mamy jednakże w ofercie pokoje rodzinne z dwoma sypialniami i salonem. Proszę zajrzeć na naszą stronę internetową i zapoznać się z ofertą hotelu, a także możliwościami bezpośredniej rezerwacji poprzez hotel bez pośrednictwa biura podróży, a następnie wycofać bezpodstawne zarzuty - cytujemy - 'rozdzielania członków rodziny czy dyskryminacji dzieci i nastolatków'.


Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel bardzo duży. Bylismy w dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci w wieku 12 i 10 lat. Pokój dostaliśmy z jednym dużym dwuosobowym łóżkiem, jednym pojedynczym i czymś rozkładanym. To coś było tak krótkie, ze moje 10 letnie dziecko się na tym nie mieściło. Do tego nie miało normalnej poduszki tylko poszewka nawleczona na taką twardą z kanapy. nawet nakrycie było samą poszewką na kołdrę - co bardzo utrudniało uregulowanie w nocy klimatyzacji- pozostałe łóżka miały normalne kołdry. Skończyło się tak, że spałam z dziećmi na podwójnym, a mąż osobno. Pokój za mały na 4 osoby. Nie ma miejsca gdzie wyłożyć ubrania. Same wieszaki. Wszystko w zasadzie musieliśmy trzymać w walizkach. Jednakże był on czysty , codziennie sprzątany, często wymieniana pościel, ,ręczniki codziennie. Jedzenie- w restauracji na śniadaniach po godzinie 9 istny sajgon. Chociaż managerowie bardzo się starali i widać , że nawet sami sprzątali ze stołów by posadzić gości. Na obiady nie chodziliśmy bo się nam nie chciało. Na kolacje chodziliśmy zawsze na zewnątrz usiąść- wieczorem było tam bardzo przyjemnie. Był tam bardzo miły kelner Ahmed Arslan. Jedzenie urozmaicone, bardzo duży wybór. Nawet dania i desery dietetyczne. Każdy znajdzie coś dla siebie.Przeszkadzało nam jednak na kolacjach możliwość palenia papierosów. Już mogli by zakazać.Taras zabudowany i wszystko leciało na nas. Odechciewało się jeść. Obrzydliwe. Co innego jakby to była otwarta przestrzeń. Bardzo fajnie jest wieczorem pójść na drinka do lobby. Pan gra na pianinie, pyszne drinki, przemili kelnerzy. Baseny czyste i bardzo dużo ich jest. Ratownicy na zjeżdżalniach mega sympatyczni. Co prawda ukradziono nam z leżaków dwa materace i dwa ręczniki. Słyszałam od innych Polaków, że też im poginęły rzeczy. Tu jednak nie obwiniam hotelu , a gości. Pierwszy raz nam się cos takiego przytrafiło. I znów na basenach, na plaży wszechobecne fajki. ble. Najsłabiej oceniam animacje. Animatorzy bezpłciowi. Animacje wieczorne zazwyczaj wynajmowane grupy z zew z tańcami lub akrobacjami. Nudne, ciągle to samo, a do tego (byliśmy dwa tygodnie) kilka raz występowała ta sama grupa. Nudy. Animacje dla dzieci - faworyzowanie podczas zabaw dzieci z Turcji. Nie wiem ja za animacjami dla najmłodszych. Nasze pierwszy raz nie chciały uczestniczyć w zabawach. Mam wrażenie, że animatorzy najlepiej bawili się we własnym towarzystwie. To chyba najsłabszy punkt hotelu. Polecamy meksykańska restaurację. Azjatycka to jakieś nieporozumienie. Na danie główne dostałam z mężem kawałek mięsa. Ani warzywa ani ryżu do tego. na deser miał być szaszłyk z owoców. dostałam może jedną dużą łyżkę sałatki owocowej na ciepło. Porażka. Nie polecamy. Market na terenie hotelu to cenowa porażka. Polecam jednak sklepy na poziomie -1. Bardzo przyjemna kawiarenka z ciastami i kawą na popołudnie. Podsumowując wakacje bardzo udane, choć uważam, że hotel stać na lepsze animacje. Sprzedawanie tego pokoju dla 4 osób z tak dużymi dziećmi tez jest porażką.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, cygankazeszczecina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowni Goście,

dziękujemy za wybranie naszego hotelu na Państwa wczasy oraz za czas poświęcony na napisanie komentarza. Każda opinia naszych gości jest bardzo ważna dla nas, zarówno ta pochlebna, jak i ta mniej pozytywna, która jednak pozwala na ciągłe doskonalenie jakości naszej obsługi.
Jest nam bardzo przykro dowiedzieć się, iż nasz hotel nie do końca spełnił Państwa oczekiwania. Chcielibyśmy się jednakże odnieść do kilku z Państwa zarzutów.
Każdy pokój standardowy wyposażony jest w łóżko podwójne, pojedyncze i sofę dla dzieci do 6 roku życia. Sofę można przedłużyć na życzenie gości. Na naszej stronie internetowej można zobaczyć zdjęcia przedstawiające wyposażenie pokoju (wraz z rzeczona sofą) oraz znalezć szczegółowy opis oferty hotelu. Szkoda, że nie zgłosiliście Państwo życzenia odnośnie przedłużenia sofy oraz dodatkowej poduszki i kołdry w recepcji lub w Dziale Guest Relation, gdzie mówimy również po polsku. Program animacji jest bardzo bogaty, obfituje w zajęcia sportowe, imprezy basenowe / plażowe, muzykę na żywo oraz show wieczorne itp. Dla dzieci mamy miniklub czynny 10:00 - 12:30, 14:30 - 17:00, 20:00 - 22:30. Są gry, zabawy, malowanie twarzy, kino, plac zabaw, aquapark, mini disco, nawet raz w tygodniu dmuchańce na basenie i trawie. Dla młodzieży organizujemy odrębne zajęcia sportowe (np. strzelanie z łuku) i gry.
Dziękujemy jednak za Państwa uwagi, zostaną one przekazane do odpowiednich działów, co pozwoli na dalsze doskonalenie jakości naszych usług.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w tym hotelu bardzo udany. W pełni zasłużone 5 gwiazdek. Pokoje codziennie sprzątane mini bar również codziennie uzupełniany. Pokoje przestronne i bardzo ładne. Duży teren hotelu, bardzo fajne animacje dla dzieci. Piękna plaża należąca do hotelu. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Obsługa miła uśmiechnięta i pomocna. Dobra i profesjonalna obsługa baru drinki bardzo smaczne. W tym hotelu każdy znajdzie coś dla siebie. Za rok znowu wracam do tego hotelu także to najlepsza rekomendacja. Polecam

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 925urszular
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowna Pani Urszulo,

dziękujemy serdecznie za wybranie Aquasis De Luxe Resort & Spa na Państwa wakacje oraz za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu z innymi użytkownikami portalu TripAdvisor. Bardzo cieszy nas wiadomość, że Państwa pobyt w naszym hotelu był dla Państwa tak udany. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Państwa komentarz.
Mamy nadzieję wkrótce powitać Państwa po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Najlepszy hotel w jakim byliśmy, była to nasza kolejna wizyta w Turcji ale pierwszy hotel na takim poziomie!!!! Rewelacyjny pod względem obsługi, czystości i wyboru jedzenia, pierwszy hotel w którym jest obsługa i menu w jezyku polskim. Przemiła obsługa jest pomocna na każdą prośbę goscia. Na pewno tam wrócimy. Aquasis dziękujemy za fantastyczny urlop .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomkec1211
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

dziękujemy serdecznie za wybranie Aquasis De Luxe Resort & Spa na Państwa wakacje oraz za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu z innymi użytkownikami portalu Tripadvisor. Bardzo cieszy nas wiadomość, że Państwa pobyt w naszym hotelu był dla Państwa tak udany. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Państwa komentarz. Mamy nadzieję wkrótce powitać Państwa po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Pokój druga dostawka dla dziecka to jest nieporozumienie hotel sprzedaje do 6 lat , a Itaka do 12lat ,animacje na basenie mega słabe,dla dzieci brak animacji przez pobyt 14 dni posadzki nie sprzątane na basenach ,wiatr trochę przeszkadza dwa dni wiało że nie można było otworzyć parasola,alko mega słabe barmani nie unią zrobić drinka np.Mojito :( Rano na śniadaniu problem z kawą i herbatą trzeba było się prosić obsługi o doniesienie brak automatów.Ogólne wrażenia Negatywne :( Polecam restauracje włoską :) Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek .Transfer miał trwać 1.5 godz.,a w rzeczywistości 2.5 godz. wycieczka jeszcze po 5 hotelach.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Arkon R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

dziękujemy za wybranie naszego hotelu na Państwa wczasy oraz za czas poświęcony na napisanie komentarza. Każda opinia naszych gości jest bardzo ważna dla nas, zarówno ta pochlebna, jak i ta mniej pozytywna, która jednak pozwala na ciągłe doskonalenie jakości naszej obsługi.
Jest nam bardzo przykro dowiedzieć się, iż nasz hotel nie spełnił Państwa oczekiwań. Chcielibyśmy się jednakże odnieść do kilku z Państwa zarzutów.
Każdy pokój standardowy wyposażony jest w łóżko podwójne, pojedyncze i sofę dla dzieci do 6 roku życia. Sofę można przedłużyć na życzenie gości. Na naszej stronie internetowej można zobaczyć zdjęcia przedstawiające wyposażenie pokoju (wraz z rzeczona sofą) oraz znalezć szczegółowy opis oferty hotelu. Polecamy zgłosić swoje zastrzeżenia co do opisu drugiej dostawki do biura, w którym otrzymaliście błędne informacje. Program animacji jest bardzo bogaty, obfituje w zajęcia sportowe, imprezy basenowe / plażowe, muzykę na żywo oraz show wieczorne itp. Dla dzieci mamy miniklub czynny 10:00 - 12:30, 14:30 - 17:00, 20:00 - 22:30. Są gry, zabawy, malowanie twarzy, kino, plac zabaw, aquapark, mini disco, nawet raz w tygodniu dmuchańce na basenie i trawie.
Nasza oferta ultra all inclusive obejmuje nie tylko alkohole lokalne, ale i wybrane alkohole importowane, Poza wódką Luksusową są dostępne między innymi oryginalne whisky JB, Long John i Balantines, wódka Smirnoff i Absolut, dżin Beefeather i Stamford, Malibu, Montilla czy Bakers Field itd. Nie sądzę, by należały one do słabych alkoholi. Szkoda, że nie upewnili się Państwo co do bezpłatnej oferty alkoholi w naszych barach lub w Dziale Guest Relation, gdzie mówimy również po polsku. Ponadto, jeśli mieliście ochotę na mocniejsze drinki, wystarczyło poprosić barmana o więcej procentów.
Posadzki przy basenach są regularnie sprzątane, przykro nam, że nie zgłosiliście swoich zastrzeżeń co do czystości podczas pobytu w naszym hotelu, mielibyśmy szansę zmienić Państwa wrażenia w tym zakresie.
Staramy się rownież utrzymywać serwis w naszych restauracjach na najwyższym poziomie, dlatego bardzo zasmuciła nas informacja, że nie otrzymaliście Państwo swoich napojów na czas.
Dlugość transferu z lotniska do hotelu nie jest kwestią, na ktorą mamy wpływ, prosimy zwrócic się do biura podróży o wyjaśnienia.
Dziękujemy jednak za Państwa uwagi, zostaną one przekazane do odpowiednich działów, co pozwoli na dalsze doskonalenie jakości naszych usług.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji