Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 951)
Filtruj recenzje
2 951 wyniki
Oceny podróżnych
1 846
570
291
128
116
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 846
570
291
128
116
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 2 951 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Najlepszy hotel w jakim byliśmy, była to nasza kolejna wizyta w Turcji ale pierwszy hotel na takim poziomie!!!! Rewelacyjny pod względem obsługi, czystości i wyboru jedzenia, pierwszy hotel w którym jest obsługa i menu w jezyku polskim. Przemiła obsługa jest pomocna na każdą prośbę goscia. Na pewno tam wrócimy. Aquasis dziękujemy za fantastyczny urlop .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomkec1211
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

dziękujemy serdecznie za wybranie Aquasis De Luxe Resort & Spa na Państwa wakacje oraz za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu z innymi użytkownikami portalu Tripadvisor. Bardzo cieszy nas wiadomość, że Państwa pobyt w naszym hotelu był dla Państwa tak udany. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Państwa komentarz. Mamy nadzieję wkrótce powitać Państwa po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Pokój druga dostawka dla dziecka to jest nieporozumienie hotel sprzedaje do 6 lat , a Itaka do 12lat ,animacje na basenie mega słabe,dla dzieci brak animacji przez pobyt 14 dni posadzki nie sprzątane na basenach ,wiatr trochę przeszkadza dwa dni wiało że nie można było otworzyć parasola,alko mega słabe barmani nie unią zrobić drinka np.Mojito :( Rano na śniadaniu problem z kawą i herbatą trzeba było się prosić obsługi o doniesienie brak automatów.Ogólne wrażenia Negatywne :( Polecam restauracje włoską :) Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek .Transfer miał trwać 1.5 godz.,a w rzeczywistości 2.5 godz. wycieczka jeszcze po 5 hotelach.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Arkon R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

dziękujemy za wybranie naszego hotelu na Państwa wczasy oraz za czas poświęcony na napisanie komentarza. Każda opinia naszych gości jest bardzo ważna dla nas, zarówno ta pochlebna, jak i ta mniej pozytywna, która jednak pozwala na ciągłe doskonalenie jakości naszej obsługi.
Jest nam bardzo przykro dowiedzieć się, iż nasz hotel nie spełnił Państwa oczekiwań. Chcielibyśmy się jednakże odnieść do kilku z Państwa zarzutów.
Każdy pokój standardowy wyposażony jest w łóżko podwójne, pojedyncze i sofę dla dzieci do 6 roku życia. Sofę można przedłużyć na życzenie gości. Na naszej stronie internetowej można zobaczyć zdjęcia przedstawiające wyposażenie pokoju (wraz z rzeczona sofą) oraz znalezć szczegółowy opis oferty hotelu. Polecamy zgłosić swoje zastrzeżenia co do opisu drugiej dostawki do biura, w którym otrzymaliście błędne informacje. Program animacji jest bardzo bogaty, obfituje w zajęcia sportowe, imprezy basenowe / plażowe, muzykę na żywo oraz show wieczorne itp. Dla dzieci mamy miniklub czynny 10:00 - 12:30, 14:30 - 17:00, 20:00 - 22:30. Są gry, zabawy, malowanie twarzy, kino, plac zabaw, aquapark, mini disco, nawet raz w tygodniu dmuchańce na basenie i trawie.
Nasza oferta ultra all inclusive obejmuje nie tylko alkohole lokalne, ale i wybrane alkohole importowane, Poza wódką Luksusową są dostępne między innymi oryginalne whisky JB, Long John i Balantines, wódka Smirnoff i Absolut, dżin Beefeather i Stamford, Malibu, Montilla czy Bakers Field itd. Nie sądzę, by należały one do słabych alkoholi. Szkoda, że nie upewnili się Państwo co do bezpłatnej oferty alkoholi w naszych barach lub w Dziale Guest Relation, gdzie mówimy również po polsku. Ponadto, jeśli mieliście ochotę na mocniejsze drinki, wystarczyło poprosić barmana o więcej procentów.
Posadzki przy basenach są regularnie sprzątane, przykro nam, że nie zgłosiliście swoich zastrzeżeń co do czystości podczas pobytu w naszym hotelu, mielibyśmy szansę zmienić Państwa wrażenia w tym zakresie.
Staramy się rownież utrzymywać serwis w naszych restauracjach na najwyższym poziomie, dlatego bardzo zasmuciła nas informacja, że nie otrzymaliście Państwo swoich napojów na czas.
Dlugość transferu z lotniska do hotelu nie jest kwestią, na ktorą mamy wpływ, prosimy zwrócic się do biura podróży o wyjaśnienia.
Dziękujemy jednak za Państwa uwagi, zostaną one przekazane do odpowiednich działów, co pozwoli na dalsze doskonalenie jakości naszych usług.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

W hotelu spędziliśmy wspaniałe rodzinne wakacje, byliśmy z dwójką dzieci 5 i 10 lat. Obiekt położony nad samym morzem posiada rozległy teren można pospacerować wieczorem. Pokój czysty, przestronny z pięknym widokiem na morze o ile taki się wykupi  Sprzątany codziennie, w łazience kosmetyki, chociaż często zdarzało się, że nie były uzupełniane codziennie, a jak były to niekompletnie, trzeba było się upomnieć, ale to takie małe minusiki. Duże łóżko, mniejsze łóżko oraz sofa rozkładana, duży balkon z dwoma krzesełkami i stolikiem plus suszarka. Było gdzie trzymać dmuchańce basenowe w pokoju bezpłatny sejf ,lodówka ,a w niej cola, fanta, sprite, dwa soczki w kartoniku plus duża butelka wody. Klimatyzacja ,tv, ręczniki wymieniane codziennie. Podczas zakwaterowania otrzymamy też karty na ręczniki basenowe, które wymieniamy w punkcie przy basenach .Jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania bardzo urozmaicone, naleśniki, jajka w różnych postaciach, tosty do samodzielnego zrobienia ( na stołówce znajdują się tostery a obok nich ser, wędlina itp. ) gofry, tosty gotowe na zimno-mini kanapki, mnóstwo warzyw, serów, wędlin, dań na ciepło, dżemów, płatek, chrupek i czego dusza zapragnie, ciężko wymienić wszystko i ciężko wszystkiego spróbować będąc 16 dni w hotelu, bo tyle trwał nasz pobyt. W restauracji menu dla dzieci również urozmaicone, ogromny wybór pieczywa. Obiady i kolacje również urozmaicone,Są 3 restauracje ,a jedna z nich tylko dla dorosłych. Obsługa sama nalewa kawę, herbatę ,napoje. Czasem jak się zamówi to trochę dłużej się czeka, ale to taki też dla nas mały minus. Można podejść i poprosić jeszcze raz, dla nas to nie problem. W ciągu dnia przekąski w barze przy basenach :gofry ,a do nich polewy kilka smaków, naleśniki oraz dania w formie tarty z różnymi nadzieniami, lodówka z dostępną butelkowaną wodą i ayran-turecki jogurt oraz lody kilka smaków. W barze przy plaży kebaby, hamburgery, warzywka, dipy, makarony, nuggetsy, pizza i napoje itp. Przy wyjściu na baseny znajduję się kawiarenka ze słodkościami podawanymi przez obsługę i lodami oraz można napić się kawy ,herbaty i kawy tureckiej. Słodkości w ogromne ilości również dostępne podczas posiłków głównych w restauracjach. Na terenie znajduje się też sklep z pamiątkami, biżuterią,kosmetykami i dmuchańcami dla dzieci, chociaż lepiej zabrać swoje gdyż ceny nie są zachęcająceWieczorem można wypożyczyć dla dziecka elektryczne autko, większe dzieci elektryczne deskoroli, hulajnogi itp. Bar z alkoholem przy basenach oraz przy plaży. Obsługa na rolkach, fajna sprawa jednak czasem trzeba dłużej poczekać my korzystaliśmy raz, a zwykle woleliśmy samemu podejść do baru. Personel miły, uśmiechnięty ,pomocny.W barze przy basenie również kawa z automatu , shaki dla dzieci i drinki bezalkoholowe . Podczas pobytu 2 tygodniowego można skorzystać z dwóch restauracji ala karte ,których jest kilka. Korzystaliśmy, jedzenie zamawiane z karty ale jest tego tak dużo, że ciężko wszystko zjeść . Dania bardzo dobre .Karta dostępna w języku polskim. W hotelu pracuje Pani Monika w guest relations bardzo pomocna i miła osoba, u niej też dokonuje się rezerwacji na kolacje tematyczne albo zgłasza swoje uwagi. Hotel raz na tydzień organizował piana party na basenie i na plaży oraz innego dnia atrakcje dla dzieci typu rozkładane dmuchane zamki na trawie oraz w basenie ,konkursy, występy, muzyka,pokazy itp. Klubik dla dzieci też jest, ale nasze dzieci nie korzystały. Najważniejszy dla nich był aquapark ten duży robi wrażenie ,dzieci szczęśliwe zachwycone. Mniejszy aquapark też dobrze wyposażony w basenie płytkim 40 cm.Poza basenem z małym Aquaparkiem jest basen dla dzieci tuż obok niego bez zjeżdżalni. Sam kompleks basenów jest ogromny, podczas pobytu było 100% obłożenie i nadal nie było ciasno. Leżaki dostępne bez problemu, jeśli ktoś chce konkretne miejsce to wiadomo trzeba pójść z rana i zarezerwować, a jak ktoś przyjdzie później to niesamowity Pan z basenów Mehmet zawsze znajdzie leżak i parasol i z uśmiechem go przyniesie. Ten Pan zrobił na nas wrażenie swoją pracą ,która lekka nie jest , a jednak potrafił być miły i uśmiechnięty dla gości .Zawsze wypatrywał czy komuś kto przyszedł nie potrzeba leżaka i parasola .Z hotelu w łatwy sposób można dostać się do centrum Didim 5 min taksówką ok 30 lira lub busem 4-5 lira od osoby. W centrum Didim piękna promenada ,sklepiki, restauracje, szeroka piaszczysta plaża, warto pojechać i pospacerować wieczorem. Świątynia Apollina całkiem niedaleko od hotelu również busik nas tam zawiezie 10 min i jest się na miejscu. Warto odwiedzić to miejsce.
Plaża hotelowa szeroka, piasek całkiem fajny, posiada pomost, parasole, leżaki bezpłatne. Wieczorem można podziwiać piękny zachód słońca Kolacje tematyczne organizowane są właśnie przy plaży w dużym budynki, a jego każda część ma swój typ kolacji, jedna na parterze inne na piętrze, także widoki bardzo miłe dla oka podczas posiłków przy zachodzie słońca. Animacje wieczorne dla dzieci i dorosłych, my może z 2x byliśmy na chwilę, bo nasze dzieci wolały porobić coś innego. Wieczorami przy barze basenowym organizowane koncerty na żywo. Pewnie zapomniałam o czymś, ale hotel bardzo polecam można w nim spędzić super wakacje. Byliśmy od 13 do 27 czerwca. Nasze dzieci chcą tam wrócić, więc najprawdopodobniej taki będzie nasz cel na 2020 rokchociaż nigdy nie wracamy dwa razy do tego samego hotelu to dla tego hotelu warto zrobić wyjątek.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam wykupić pokój z widokiem na morze.
Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AgnieszkaNP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Szanowna Pani Agnieszko,

dziękujemy serdecznie za wybranie Aquasis De Luxe Resort & Spa na Państwa wakacje oraz za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu z innymi użytkownikami portalu TripAdvisor. Bardzo cieszy nas wiadomość, że Państwa wakacje w naszym hotelu były dla Państwa tak udane. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Państwa komentarz.
Mamy nadzieję wkrótce powitać Państwa po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Hotel nowy, czyściutki. Pokój duży, codziennie sprzątany. Jedzenie- każdy znajdzie coś dla siebie. Wielkie baseny 1,40m gł.ale są i dla dzieci. Wiele zjeżdżalni. Personel dba o wygodę i samopoczucie. Pan Alex i Pani Monika zawsze służą pomocą. Fajni animatorzy dbają o atmosferę. Bardzo fajna kawiarenka z kawą ciastami i lodami ,,Caramele Patisiere" Super spa i masażyści Emine i Ferdi. Dziękujemy Ignacio. Żal było wracać.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, gosia_stu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Szanowna Pani Małgorzato,

dziękujemy serdecznie za wybranie Aquasis De Luxe Resort & Spa na Państwa wakacje oraz za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu z innymi użytkownikami portalu Tripadvisor. Bardzo cieszy nas wiadomość, że Państwa pobyt w naszym hotelu był dla Państwa tak udany. To dla nas bardzo ważne, że czuli się Państwo komfortowo w swoich pokojach, że nasza oferta all inclusive spełniła Państwa oczekiwania oraz że dobrze bawili się Państwo na naszych animacjach. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Państwa komentarz. Mamy nadzieję wkrótce powitać Państwa po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel piękny i luksusowy, bardzo ładne pokoje, duży wybór jedzenia, woda butelkowana dostępna na każdym kroku. Bardzo miła i profesjonalna obsługa hotelu, świetne animacje wieczorne. Dużo basenów, super zjeżdzalnie. Świetni animatorzy, zapewniający atrakcje praktycznie na każdym kroku. Ciekawie prowadzone konkursy i zawody nad basenem przez animatora Romeo. Gorąco polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, natt_aliaa09
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AquasisDeLuxeResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Aquasis De Luxe Resort & SpaOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowna Pani Natalio,

dziękujemy serdecznie za wybranie Aquasis De Luxe Resort & Spa na Państwa wakacje oraz za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu z innymi użytkownikami portalu TripAdvisor. Bardzo cieszy nas wiadomość, że Państwa wakacje w naszym hotelu były dla Państwa tak udane. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Państwa komentarz.
Mamy nadzieję wkrótce powitać Państwa po raz kolejny.

Pozdrawiamy serdecznie,

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji