Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Tazacorte
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
wieloryby

Jak ktoś chce podziwiać morską faunę to ma idealną okazję. Widzieliśmy setki delfinów oraz liczne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 stycznia 2019
Bohdan46
,
Ruda Śląska, Polska
Super wyprawa speed boat

W 100% warte polecenia, wyprawa speed boatem w kameralnej 8-10 osobowej atmosferze, przy szampanie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 sierpnia 2016
158sebastianw
,
Kościelisko, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (434)
  
Recenzje (434)
Filtruj recenzje
434 wyniki
Oceny podróżnych
328
75
18
5
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
328
75
18
5
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 434 recenzji
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019

Jak ktoś chce podziwiać morską faunę to ma idealną okazję. Widzieliśmy setki delfinów oraz liczne wieloryby różnych gatunków.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, Bohdan46
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: whalewatchingfancy, Director General, Fancy II Whale WatchingOdpowiedź udzielona 18 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

muchas gracias por su opinion,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2016

W 100% warte polecenia, wyprawa speed boatem w kameralnej 8-10 osobowej atmosferze, przy szampanie i przekąskach, Delfiny były, rekin też, ale nawet gdyby ich nie było to niesamowicie spędzone dwie godziny. Kapitan i przewodniczka rewelacja, symaptyczni i z duzym poczuciem humoru. Dwie godziny, smiechu i wspaniałej zabawy. Cudowne widoki La Palmy i uroków jej wybrzeża widziane od strony oceanu. Dziekujemy i Polecamy bo naprawde warto!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
Dziękujemy, 158sebastianw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: whalewatchingfancy, Gerente, Fancy II Whale WatchingOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: whalewatchingfancy, Director Comercial, Fancy II Whale WatchingOdpowiedź udzielona 30 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji