Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 049)
Filtruj recenzje
1 049 wyniki
Oceny podróżnych
312
394
207
82
54
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
312
394
207
82
54
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 049 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Hotel w niskiej zabudowie, czysty i zadbany,miła obsługa, dużo zieleni, piękne widoki, blisko woda i piaszczysta plaża z leżakami. Czas umilany zajęciami prowadzonymi przez super kadrę na basenie oraz wieczorami codziennie innymi animacjami. Minusem jest możliwość palenia podczas jedzenia na pięknym tarasie widokowym :( Polecam każdemu kto wybiera się na Kos

Wskazówka dotycząca pokoi: Pierwsze piętro z balkonem to super widok
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, relaks79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo wygodny hotel(odnowiony pokój z widokiem na morze).
Codziennie sprzątanie,przyjazna, uśmiechnięta obsługa, zgrany zespół animatorów potrafiący zorganizować świetną zabawę dla dzieci i dorosłych.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Rafał S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EurovillageA, Leiter Gästebetreuung, Eurovillage Achilleas HotelOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Rafal,

thank you very much for visiting us and taking the time to write a review about our hotel. We are very happy that you enjoyed your holiday here. Thank you also for the nice words regarding the room and the animation team. We hope we will have the chance to welcome you again in the future!

Best Regards,
Eurovillage Achilleas Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bylismy tu we 4 osoby, hotel ma rozlegly teren, niskie budynki mieszkalne, pokoje znosne ale widac w nich uplyw czasu, wiadomo ze jak do nocowania to wystarcza. Duzy basen 145cm i brodzik 56cm, codziennie animacje od godz.11ej. Jedzenie po 4 dniach jest juz nudne ale smaczne, do napojow alkoholowych w all incl.trzeba miec zdrowe nerki zeby poczuc ich skutek. Plaza niezbyt szeroka ale z piseczkiem i troszke kamyczkow, skaly, morze codziennie wzburzone bo wiatr wieje non stop ale mozna sie kapac, choc wielu smialkow do dalszego plywania nie widzialem, dzieki temu, ze wieje wiatr jest chlodniej, nie tak jak na płd.stronie wyspy. Warto przyjechac za rozsadna cene, jak drogo to moze warto wybrac co innego.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, maciejw2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EurovillageA, Leiter Gästebetreuung, Eurovillage Achilleas HotelOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you very much for taking the time to write a review about our hotel. We're happy that you enjoyed your holidays here and hope we'll have the chance to welcome you again in the future!

Best regards,
Eurovillage Achilleas Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Miła atmosfera, przyjemni pracownicy, ciekawy wystrój, bardzo dobre jedzenie oraz picie, ciekawe animacje każdego dnia oraz wieczorne występy, które bardzo przypadły mi do gustu. Bardzo fajny hotel, który mogę polecić każdemu, który chciałby się wybrać na Kos.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Adam9826
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EurovillageA, Leiter Gästebetreuung, Eurovillage Achilleas HotelOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Adam,

thank you very much for taking the time to write a review and for your kind words regarding the staff, the food, the drinks and the animation team. We're happy that you spent a nice holiday here and hope we'll have the chance to welcome you again in the future!

Best Regards,
Eurovillage Achilleas Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Na duży plus otoczenie hotelu - cudowna roślinność. Bardzo dobre jedzenie. Świetna plaża hotelowa. Krótkim spacerem można dostać się do miasteczka z którego kursują autobusy do stolicy wyspy. Jedyne do czego można się przyczepić to zaangażowanie animatorów.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 1986pawel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EurovillageA, Leiter Gästebetreuung, Eurovillage Achilleas HotelOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you very much for taking the time to write a review about our hotel and your nice comments about it. We are very happy that you enjoyed your holidays here and hope we'll have the chance to welcome you again in the future!

Best Regards,
Eurovillage Achilleas Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji