Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (486)
Filtruj recenzje
486 wyniki
Oceny podróżnych
425
42
10
7
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
425
42
10
7
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
77 z 82 wśród 486 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel Atali Grand Resort jest bardzo przyjemnym dla oka hotelem. Pokoje są sprzątane codziennie przez cudowna pokojówkę. Obsługa jest przesympatyczna, nie było nawet problemu ze zmiana pokoju na nasze życzenie, zawsze można było się dogadać w każdej kwestii. Wybór dań jest bardzo duży, także każdy znajdzie coś dla siebie. Zabawy na terenie hotelu są prowadzone przez animatorów, biorą w nich udział zarówno dzieci jak i dorośli.
Hotel posiada dwa baseny z pięknym widokiem na pobliskie góry, kort tenisowy, stół do ping ponga oraz mini amfiteatr, w którym codziennie wieczorem prowadzone są animacje dla dzieci.
Bardzo polecamy ten hotel wszystkim tym, którzy chcą wypocząć.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MadziaD04
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda,

Thank you for taking the time to share your amazing review with TripAdvisor Community.

Your satisfaction is the best source of motivation as we strive to provide a superior service experience to all our guests.

We look forward to welcome you back to Atali Grand Resort in the near future.

Kind Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Bardzo miły pobyt,przesympatyczna obsługa. Rozrywka zorganizowana jest dla najmłodszych jak i zarówno dla starszych osób. Drobny minusik jest taki, że animatorzy mało mówią po angielsku i w większości prowadzą animację w swoich ojczystych językach. Mimo wszystko bariera językowa w niczym nie przeszkadza ;) Jeżeli chodzi o jedzenie to każdy znajdzie tu coś dla siebie. Na duży plus jest to że w tym hotelu znajdują się dwa baseny czego na jednym odbywają się animację, a na drugim można sobie w ciszy i spokoju wypocząć. W pokojach jest bardzo czysto i bardzo miłe panie pokojówki które potrafią powiedzieć parę słów w różnych językach dbają o czystość w pokojach codziennie. Bardzo polecamy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Dawid Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dawid,

Thank you for sharing your incredible review with TripAdvisor Community.

We appreciate your motivating words and look forward to many opportunities of welcoming you again in our premises in the near future.

Warm Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Super pobyt,obsługa hotelu bardzo miła,czyściutko,panie sprzątały,jedzenie w restauracji bardzo dobre,obfite i różnorodne.Fajne animacje i organizacja czasu.Bardzo polecam ten hotel.Super miejsce do wypoczynku dla dzieci dorosłych.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dennismise_o
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 17 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ewa,

We would like to thank you for having chosen the Atali Grand Resort as your place of holiday and for sharing with TripAdvisor Community your comments regarding your stay.

We do hope to have the privilege of welcoming you back soon.

Warm Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel piękny, widać że odnowiony. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Lokalizacja fajna, blisko miasta i plaży. Animacje przy basenie i wieczorami na plus. Idealny dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, kokinga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 17 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kokinga,

We greatly appreciate your taking the time to provide such a valuable feedback on TripAdvisor.


It will be a pleasure to welcome you back again to Atali Grand Resort in the future.

Best Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt mojej rodziny odbył się w sierpniu 2019r, hotel bez zastrzeżeń,
- jedzenie urozmaicone,
- pokoje super - sumiennie sprzątane,
- piękne okolice, w koło same górzyste krajobrazy,
- obsługa rewelacja,
- hotel czysty,
- plaża zadbana,
JEDYNY MINUS co dla nie których, może nie wszystkich :

ANIMACJA/ANIMATORZY w języku Francusko-Czeskim

Po pierwsze :
- nic po polsku - ok ! ale też nic po angielsku !
- zabawy gry dla gości / dzieci tylko z Czech i Francji
do Polaków nawet nie podchodzą ! Nawet jakbyś chciał Ty albo twoje dziecko :) to nie ma szans ! - także dyskredytacja,
Po drugie :
- zabawy które organizują nawet dla swoich krajów to w stylu „ odwalić i koniec „
Po trzecie :
- ... WSZYSTKO BYŁO SUPER za wyjątkiem animacji !

Pozdrawiam hotel i obsługę - Czesi żenada ! Francuzi dno !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mariusz N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mariusz,

Thank you for taking the time to post a review on TripAdvisor, following your stay at Atali Grand Resort.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the future.

Warm Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji