Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (486)
Filtruj recenzje
486 wyniki
Oceny podróżnych
425
42
10
7
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
425
42
10
7
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
80 z 85 wśród 486 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Hotel piękny, widać że odnowiony. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Lokalizacja fajna, blisko miasta i plaży. Animacje przy basenie i wieczorami na plus. Idealny dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, kokinga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 17 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kokinga,

We greatly appreciate your taking the time to provide such a valuable feedback on TripAdvisor.


It will be a pleasure to welcome you back again to Atali Grand Resort in the future.

Best Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt mojej rodziny odbył się w sierpniu 2019r, hotel bez zastrzeżeń,
- jedzenie urozmaicone,
- pokoje super - sumiennie sprzątane,
- piękne okolice, w koło same górzyste krajobrazy,
- obsługa rewelacja,
- hotel czysty,
- plaża zadbana,
JEDYNY MINUS co dla nie których, może nie wszystkich :

ANIMACJA/ANIMATORZY w języku Francusko-Czeskim

Po pierwsze :
- nic po polsku - ok ! ale też nic po angielsku !
- zabawy gry dla gości / dzieci tylko z Czech i Francji
do Polaków nawet nie podchodzą ! Nawet jakbyś chciał Ty albo twoje dziecko :) to nie ma szans ! - także dyskredytacja,
Po drugie :
- zabawy które organizują nawet dla swoich krajów to w stylu „ odwalić i koniec „
Po trzecie :
- ... WSZYSTKO BYŁO SUPER za wyjątkiem animacji !

Pozdrawiam hotel i obsługę - Czesi żenada ! Francuzi dno !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mariusz N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mariusz,

Thank you for taking the time to post a review on TripAdvisor, following your stay at Atali Grand Resort.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the future.

Warm Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Hotel bardzo przyjemny nowoczesny bardzo dobra obsługa super jedzenie super widoki super lokalizacja jesteśmy tutaj na 8 dni z rodziną i jesteśmy super zadowoleni jest super mega dzięki i polecam ten hotel wszystkim którzy chcieliby pięknie spędzić wakacje na Krecie dziękuję.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marcin D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marcin,

We greatly appreciate you taking the time to provide such a valuable feedback on TripAdvisor.

It was a pleasure to have you as our guest and we are happy that every aspect of your stay was exceptional.

We look forward to seeing you again in the near future.

Kind Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Wspaniały hotel, czysto i przyjemnie, smaczne jedzenie, duży wybór potraw, basen i piękna plaża. Polecam, szczególnie z dziećmi, są zachwycone pobytem i basenem. Bardzo blisko do piaszczystej plaży. Na pewno jeszcze tu wrócimy. Doskonałe miejsce wypadków na wycieczki.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Doge f
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Doge,

Thank you for sharing with us your positive review on Trip Advisor.

We are grateful for highlighting our nice location and the quality of our dining options.

We truly hope that we will have the honor to welcome you again in the near future.

Kind Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Hotel świetny, dla rodzin z dziećmi idealny. Blisko piaszczystej plaży, położony na wzgórzu z pięknym widokiem na morze i góry. Pokoje odnowione, przyjemnie wyposażone, czyste. Wyżywienie bardzo bogate. Ogromny wybór dan, każdy znajdzie coś dla siebie i dzieci spokojnie również zadowolą się menu. Miejsce godne polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Perenter
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ATALI_GRAND, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atali Grand ResortOdpowiedź udzielona 27 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Joanna,

We would like to thank you for sharing your suberb experience on TripAdvisor.

Compliments such as yours are the reason we are so encouraged and committed to providing the best service to our guests.

We do hope to have the privilege of welcoming you back in the future.

Warm Regards,
Iro Leontaraki
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji