Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 507)
Filtruj recenzje
3 507 wyniki
Oceny podróżnych
2 073
926
338
108
62
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 073
926
338
108
62
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 507 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Bardzo dobry hotel.
Obsługa nadzwyczaj uprzejma począwszy od recepcji, boy'a hotelowego, kelnerów, barmanów i animatorów!
Wielki plus to allinclusive na plaży (kelnerzy, świeża pizza, lody, wszelakie napoje). Plaża kamienista (zalecane buty choć dla wytrwałych niekomiecznie).
Pokoje b.czyste, codziennie sprzątane (wymiana ręczników, kosmetyki) co drugi dzień świeża pościel i mini barek (piwo, wino, woda, cola etc).
Internet na terenie calego obiektu nawet na plaży na całkiem niezłym poziomie!
Animacje codzienne w dzień i wieczór wg harmonogramu - średniej jakości. Brak dyskoteki po animacjach w amfiteatrze dla dorosłych ;(
Baseny: wustarczajaca ilość, różne głębokości, 2 zjeżdżalnie, zawsze wolne leżaki. Duży minus to słona woda w basenie - okularki obowiązkowe! Ale dzieci po 2 dniach już się przyzwyczajają.
Restauracje duże, jedzenie smaczne, dla każdego coś się znajdzie.
O każdej porze jest coś do jedzenia (24h).
Możliwość wynajęcia samochodu i zwiedzenia calej wyspy (2 dni). Dużo ciekawych miejsc, choć wyspa mało kolorowa.
Polecam wakacje z Grecosa!
Udane 12 dni urlopu :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michail M, General Manager, Mitsis Rodos Maris Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you Marta M for taking the time writing such a nice review. We wish to see you again soon in Rodos Maris.

Best Regards

Michail Michail

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu spędziliśmy 12 dni w 2 rodzinny z dziećmi. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Fantastyczne jedzenie 24 h. Nawet jak ktoś jest bardzo wybredny na pewno głodny chodził nie będzie Bardzo spodobało nam się to że obsługa zaprowadza do wolnych stolików w restauracji, dzięki temu nie było walki o miejsce albo stania nad kimś czy już skończył swój posiłek. pomimo ogromnej ilości gości nie było nigdy problemu z miejscem na basenie czy plaży. Pokoje czyste, codziennie skrupulatnie sprzatane. Barek z napojami i alkoholem co drugi dzień uzupełniany. Polskie animacje dla dzieci codziennie przed południem i po południu. Dziewczyny mają dużo cierpliwości do dzieciaków w okolicy hotelu dyskoteka , niestety nie było takiego miejsca gdzie dorośli mogli by sie pobawić na terenie hotelu.Codziennie show wieczorne było ale na średnim poziomie w stosunku do tego jakie już widzieliśmy w innych hotelach
Polecam hotel dla rodzin zarówno z dziećmi jak i bez

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dominika S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michail M, General Manager, Mitsis Rodos Maris Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much Dominica S for your nice review and 5 stars rating. All team will be happy to welcome you again in Rodos Maris..

Best Regards

Michail Michail

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest piękny, natomiast sytuacja z wczoraj Na plaży są leżaki nie ma tam żadnego regulaminu ani miejsca gdzie można rezerwować leżaki.Polacy usiedli na wolnych lezakach zajętych jedynie przez niebieskie ręczniki które można pobrać w hotelowym spa, 6 godzin później przyszli turyści z Ukrainy i wyrzucili Polaków z lezakow z pomocą pracownika recepcji Leonidasa ktory jest odpowiedzialny za relacje z goscmi.Argumentem Leonidasa było to że Państwo z Ukrainy byli rano zarezerwowali ręcznikilami leżaki i mają prawo do nich.To był absurd gdyż lezaki nie są przypisane do osoby.Leonidas krzyczał na nas,chciał wezwać policję bo próbowaliśmy się bronić mówiąc ,że nie można ingerować w kwestię lezakow i ich rezerwacji skoro nie ma osoby za to odpowiedzialnej.Leonidas węzwal managera,który uznał że turyści z Ukrainy mogli zarezerwować ręcznikami leżaki i koniec poza tym jest mu gorąco bo jest w koszuli i już idzie sobie do hotelu.Bylo to bardzo przykre i niesprawiedliwe zachowanie pracowników Hotelu.Dla mnie był z tu sytuacja która zburzyla mi urlop nie polecę nikomu tego hotelu ze względu na stosunek obsługi do gości.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, annajK8333UW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michail M, General Manager, Mitsis Rodos Maris Resort & SpaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear AnnaJK,

We are aware of the situation , We did an investigation and we have witnesses of what happened. We treat all our guests the same in this hotel and we have never discriminated any nationality. Both of you have not respected hotel rules and we did not take any sides. There were at the time of your conflict lots of sunbeds (16.00 H) at the beach but you both were fighting for certain reasons on a particular sunbed. In such cases we as hotel we don't interfere , and we rarely have such problems having 700 sunbeds on our beach. There are always two sides of any story and unfortunately social media gave the right to anyone to write his side of the story without giving the same right to hoteliers but if things are exceeding the limits , we will have too. Everyplace in the world has its rules and when we decide to go we should be prepared to accept it to enjoy our time and not to spoil our vacation. Would have been easier to go and find another one instead of all this scene. Reading and going through all the reviews you will not notice that sunbeds are a problem in our hotel except of few cases like yours.

Dear Madam, We are an international destination and hotel , all our guests are same regardless nationalities because simply we are a hospitality industry taught to open our hearts before our arms to all human beings of the world, with respect and love being our guests on what we consider it home. So we never take sides and we try to be fair as much as we can. We respect dialogues and suggestions in a nice and positive way .

We hope apart that incident that your vacation was fine and that we can do something to make you feel happy . We will always be glad to welcome you always in Rodos Maris.
It happens to everyone to have bad moments but we should not make it spoil our mood and let it go.

Thank you and Best Regards

Michail Michail

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Przepiękny hotel... spędziliśmy tam wczasy w sierpniu, w 2016 roku. Goście traktowani na najwyższym poziomie. Pokoje były codziennie sprzątane. Bardzo czysto zarówno wokół hotelu, jak i w samym hotelu. Piękne bungalowy porośnięte pnączami z kolorowymi kwiatami. Teren hotelu jest niesamowicie zadbany, wieczorami przyjemną rozrywką są spacery po alejkach hotelowych. Plażę od hotelu oddziela wąską ulica. Goście z All inclusive mogą korzystać z baru na plaży, co nie ukrywam w takim upale jest niezwykle przydatne. Również w budce na plaży panowie przyrządzają smaczną pizzę. Leżaki i parasole w cenie. Hotel posiada również restauracje m.in. włoską i grecką. Należy się tam zapisać w recepcji ponieważ liczna miejsc jest ograniczona. Niemniej jednak jest to przyjemne spędzenie czasu późnym popołudniem :) Hotel wyposażony jest oczywiście w basen, aczkolwiek my preferujemy kąpiel w morzu. Przed spożyciem posiłku goście czekaja w kolejce a kelner prowadzi do stolika. Uważam, że to korzystne rozwiązanie, ponieważ nikt nie musi szukać miejsca sam :) Jedzenia tak dużo, że czasem miałam wrażenie, że grzeszę nabierając tyle na talerz... No i wreszczie animacje. Nigdy nie przywiązywaliśy do tego uwagi, ale po urlopie w tym hotelu zmieniliśmy zdanie... Animacje genialne. Śmieszne do łez. Pozdrawiamy przy okazji Alexa i Iwonę - animatorkę z Polski :) Ekipa świetnie zorganizowana. Codzienne inne animacje. Były również pokazy tańca latynoskiego oraz pokazy ze sztucznymi ogniami. Super sprawa, goście byli niezwykle zainteresowani. Pobyt zaliczamy do niezwykle udanych. Hotele z sieci Mitsis są piękne i godne polecenia.
Hotel położony w małej miejscowości Kiotari. Jest kilka sklepów po drugiej stronie ulicy. Zachęcamy do wynajęcia samochodu i objechania wyspy :) Na Rodos jest piękna plaża na która trafiliśmy przypadkiem. Znajduje się po wschodniej stronie wyspy, woda ma piekne kolory... Gorąco polecamy!
A dla dzieci - klub Delfinka :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Hanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michail M, General Manager, Mitsis Rodos Maris Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Hanna,

We would like to thank you for taking the time to write a review and also for giving us five stars.

We will pass your nice words to all our team and we would be happy to welcome you back in our hotel.

Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo serdecznie polecam wszystkim to miejsce. Piękna, spokojna idealna do wypoczynku okolica. Odnośnie hotelu spełnił od wszystkie moje oczekiwania. Przepyszne jedzenie oraz szeroki wybór. Najlepsi na świecie animatorzy, pełni energii , zabawni po prostu NAJLEPSI ❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Zuzanna1234
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michail M, General Manager, Mitsis Rodos Maris Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Zusanna,

Thank you for your kind words about our hotel and the animation team.

We are very happy you enjoyed your stay and we wish to welcome you back soon.

Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji