Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (772)
Filtruj recenzje
772 wyniki
Oceny podróżnych
350
314
71
22
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
350
314
71
22
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 772 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w tym hotelu cudowny tydzień na przełomie września i października. Byliśmy tam z dwójką dzieci (roczek i dwa latka). W hotelu nie było pełnego obłożenia, więc już na wstępie obsługa hotelu nas miło zaskoczyła - dostaliśmy pokój rodzinny, zamiast dwuosobowego z dostawką. Pokoje czyste,sprzątane codziennie. Hotel położony na wzgórzu z pięknym widokiem. Do plaży kursował bus, tak często jak byli chętni. Na plaży bar siostrzanego hotelu, z którego można było korzystać, co przy dwójce małych dzieci było wielkim plusem. Jedzenie bardzo smaczne zarówno w hotelu, jak i na plaży. Obsługa i animatorzy super, choć nastawieni na turystów z Francji (ale nie ma co się dziwić skoro hotel jest przez nich oblegany). Nam to zupełnie nie przeszkadzało. Polecam pobyt w tym hotelu i mam nadzieję, że jeszcze tam wrócimy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, LoveTravel266657
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H_HOTELS, Guest Relations Manager, Princess Sun HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear LoveTravel266657,
We are most grateful for you taking the time to share your experience with the TripAdvisor community.
We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and that you would recommend us to other travelers.
This is indeed high praise and we are most grateful for your kind remarks on our behalf.
We look forward to welcoming you back again very soon.
Best regards,
Princess Sun Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Hotel położony na wzgórzu, przez co można cieszyć oko fajnymi widokami. Hotel nie jest nowy, natomiast jest bardzo czysto i przyjemnie, ale wiadomo "czepialscy" zawsze coś znajdą ;) Jedzenie w restauracji hotelowej, przy basenie i snack barze przy plaży na prawdę bardzo dobre. Nie jem mięsa i nie miałam problemów żeby jeść różnorodne i smaczne posiłki. Obsługa bardzo miła i pomocna, pozdrawiam cudowną Irene! :)
Z dodatkowych atrakcji na własną rękę polecam wycieczkę na quadach - przejechaliśmy 3/4 wyspy w ciągu dnia i zobaczyliśmy kilka pięknych miejsc. I ważna informacja dla osób, które zwrócą uwagę na dziwne dźwięki słyszalne wieczorem - to sowy, cudne, małe sówki które siadają nad balkonami :D Podsumowując - fajne miejsce, z dobrą energią i pozytywnymi wspomnieniami! :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Natalia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H_HOTELS, Guest Relations Manager, Princess Sun HotelOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Natalia,

We are most grateful for you taking the time to share your experience with the TripAdvisor community.
We are pleased that you enjoyed your time with us and we were able to live up to your expectations.
Also we are very happy that the staff was welcoming and accommodating. We will let Ms. Eirini who works at snack bar know that you were pleased with her service. We hope your next stay is just around the corner.

Best regards,
Princess Sun Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel czysty i zadbany położony na wzniesieniu oddalony od plaży około 1km. wokoło czysto i schludnie, baseny zadbane czyszczone codziennie. Na plaży czysto i dość leżaków o każdej porze dnia. Bar na plaży rewelacyjny z dużą ilością przekąsek a nawet daniami obiadowymi, dlatego nie korzystaliśmy z obiadów w hotelu (szkoda czasu na transfer i przebieranie). Bardzo miła obsługa zarówno w hotelu jak i w barach na plaży i przy basenach. Polecam wynajem auta w Rent Car Marathon (Nissan Micra - 45EUR) do zwiedzenia najciekawszych miejsc na wyspie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój z widokiem na morze, ze wzgórza jest co podziwiać.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, WDziura73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H_HOTELS, Guest Relations Manager, Princess Sun HotelOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear WDziura73,

Thank you for sharing your feedback with us.
We are delighted that you generally enjoyed your stay and appreciate you taking the time to let us know.
We very much hope to welcome you back to Princess Sun soon and please do not hesitate to contact a member of our concierge team if you would like any assistance.

Best regards,
Princess Sun Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel super ,wszystko na tak, czysto, pyszne jedzenie, miła obsługa, super baseny, widoki piękne.Nie ma się do czego przyczepić, miałam pokój rodzinny, bardzo funkcjonalny, widok na morze wow!!!
Ale już nigdy więcej z biurem Tui,zeszło na psy,pieknie oszukują klientów gdy już zapłacisz za wycieczkę i zmieniają godziny lotu. Ja z 7 dni miałam 5.5dnia 12 lipca wylot 19 godzina, w hotelu o 2 w nocy 13lipca a 19 lipca o 2 w nocy musiałam już czekać na autokar z rocznym dzieckiem to jakiś koszmar. Biuro dobrze wie że czartery mają gowniane godziny ,tylko dziwne że Tui francuskie ma loty zawsze w dzień tylko my Polacy jak szczury po nocy, więc wsztstkim odradzam to biuro. Można do tego hotelu poleciec z innego biura bo naprawdę warto.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Hotel znajduje się w małej turystycznej wiosce w odległości ok. 1,5 godziny od lotniska. Położony jest na niewielkim wzgórzu przez co widoki na morze i pobliskie góry są genialne (szczególnie polecam śniadanie na tarasie widokowym). Dużym atutem hotelu jest brak kolejek do leżaków na basenie i na plaży

oraz do stolików w restauracjach. W hotelu ponuje porządek i czystość (codziennie wymieniana pościel i sprzątany pokój). Na plażę kursuje darmowy bus hotelowy (pozdrowienia dla Adonisa), który wozi gości na i z plaży. Jedzenie w hotelu jest dobre i różnorodne, polecam szczególnie degustacje kawy po grecku - rewelacja (Irena - dziękuję). W hotelu przebywają głównie goście z Francji (animacje prowadzone są tylko w języku francuskim). Poruszanie się poza hotelem jest bezproblemowe: pod hotelem jest przystanek autobusowy, z którego odjeżdżają autobusu komunikacji miejskiej m.in. do Lindos i Rodos. Byliśmy w hotelu jeden tydzień ale zdążyliśmy być w obu miejscach, które nas oczarowały - wieczorna wycieczka na Akropol w Lindos to po prostu bajka. Podsumowując: cena adekwatna do jakości hotelu - z czystym sumieniem mogę ten hotel polecić! A na koniec hit: Valanta (guest relations) pomogła mi zorganizować w pokoju kolację rocznicową naszego ślubu - wyszło fantastycznie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, Darek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji